poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Ακόμα πιο στεγνά και κατάξερα,δουλεύεις στην forth-niet.Φιλότιμη η προσπάθειά σου να καταπραύνεις τους αγανακτισμένους τόσο εδώ όσο και σε άλλα forum,συστήνοντας υπομονή. Εντάξει το ψωμάκι σου βγάζεις και κοιτάς να εξασφαλίσεις την δουλειά σου. Αλλά μην το παρατραβάς γιατί η αλήθεια είναι πικρή και αδυσώπητη. Και σίγουρα και σύ ο ίδιος δεν νοιώθεις καλά δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα. Καλή Ανάσταση . να στο πω διαφορετικα.μονος σου υπερασπιστικες τον οτε και το ειπες.αντιθετα εγω δεν εγραψα πουθενα forthnet αλλα αυτο που εγραψα πηγαινει σε ολους τους εναλακτικους.οποτε ακυρη η προταση σου.οτι ειπα ειναι για ολους τους εναλακτικους.και ναι σιχαινομε τον οτε και ο καθενας τον σιχενεται.και υπαρχει μια μεγαλη διαφορα.δεν υπαρχει forthnet vivodi hol .υπαρχουν εναλλακτικη απεναντι στον οτε .οπως εγραψα πιο πανω ο οτε φροντισε να κλεισει πολους δεν ειπα οτι εκανε ζημια στην forthnet.για μενα δεν υπαρχει hol,on και παει λεγοντας.υπαρχειο εναλακτικοι vs νταβατζη οτε.εσυ αντιθετα υπερασπιστηκες τον οτε αρα φενεται απλα οτι δουλευεις εκει. φιλότιμη ξε φιλότιμη ο poulinos έχει σκιστεί και βοηθάει τους πάντες στο forum (και πριν γίνει mod) αντί να κράζει, εσύ τι έχεις κάνει? αφου τα εχεις μαθει βρε thresh.me to Που πεις την αληθεια ολοι σου λενε οτι δουλευεις στην ταδε ετερεια και την υπερασπιζεσε. α μην ξεχασω .το απογευμα να παμε βολτα με την νεα φερραρι που μου πηρε η forthet δωρο επειδη την υπερασπιζωμε εδωμεσα.ubuntubu ελα και εσι να δεις τι μιζες παιρνω.σε λιγο που θα βαλω και την λεξη forthnet στην υπογραφη μου μου ταξαν να μου παρουν και σπιτι στην εκαλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 και συνεχιζουμε την ωραια κουβεντα μας μετα την αναγνωση του λεξικου μας και την διαγραφη μερικων ποστ .ευχαριστουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SomethingGR Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Παιδια εχτες ενεργοποιηθηκε η γραμμη του οτε. Το ρουτερ ειναι το Sagem F@st 2404/2444 και κλειδωνει στα 959 Upstream kbps/16160 Downstream. Σε ping στα παιχνιδια που εχω δοκιμασει εως τωρα ειναι τελειο π.χ cod. Αλλα σε streaming video απο youtube και browsing ειναι ενα χαλι και μισο ουτε καν το 5% της forthnet. Τελικα διαλεγει κανεις, η τρελα pings και ταχυτητες η ανθρωπινα ping και 5 - 7 παυσεις σε καθε video σε yotube η οτι αλλο εχει να κανει με streaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BossDoc Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Η Forthnet αυτές τις άγιες μέρες πιάνει 12ρια.!!!!!!! Μετά πάλι να δούμε τι θα γίνει. Χρονια καλά σε όλους!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hcivil Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Kαι εγω τους ξαποστελνω εχω τρεις μερες που με συνδεει και στο δευτερολεπτο με πεταει. αντε .... πασχαλιατικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorm Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 εγω ειχα 2 συνδεσεις forthnet και τις 2 τις εκοψα.πολυ τραγικα ping για παιχνιδια αλλα και αθλια συμπεριφορα σε επαρχια οπου τα κυκλωματα ηταν μπουκωμενα επι 4 μηνες , δεν κατεβαζες περα απο 15-20 kb/s.και οταν τα επισκευασανε δεν εδωσαν σε κανενα δωρο κανα παγιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 πολλά θες doctorm, πρέπει να κάνεις εσύ παράπονα για να γίνει κάτι τέτοιο...σιγά μην χάριζαν πάγια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Forthnet δεν θελατε φατε τα τωρα :lol: Και μακρια απο τον Ποτε αφηστε μας να εχουμε τρελες ταχυτητες και σταθεροτητα οπως εχουμε εδω και καιρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Forthnet δεν θελατε φατε τα τωρα :lol: Και μακρια απο τον Ποτε αφηστε μας να εχουμε τρελες ταχυτητες και σταθεροτητα οπως εχουμε εδω και καιρο οι ταχύτητες στην Αθήνα πάνε μια χαρά πάντως εδώ και 2 χρόνια, 1.4mb/sec all day, everyday (σαν σερβιέτα δεν ακούστηκε?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Παιδια εχτες ενεργοποιηθηκε η γραμμη του οτε. Το ρουτερ ειναι το Sagem F@st 2404/2444και κλειδωνει στα 959 Upstream kbps/16160 Downstream. Σε ping στα παιχνιδια που εχω δοκιμασει εως τωρα ειναι τελειο π.χ cod. Αλλα σε streaming video απο youtube και browsing ειναι ενα χαλι και μισο ουτε καν το 5% της forthnet. Τελικα διαλεγει κανεις, η τρελα pings και ταχυτητες η ανθρωπινα ping και 5 - 7 παυσεις σε καθε video σε yotube η οτι αλλο εχει να κανει με streaming. Εισαι απολυτος φιλε μου και τα λες και λαθος. Το ιντερνετ δεν ειναι κατι το στανταρ. Αν ερθεις να δεις την δικια μου γραμμη να σου βαλω 6 βιντεο μαζι στο youtube και θα παιζουν ολα στα μπαμ χωρις παυσεις κλπ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:45 ---------- οι ταχύτητες στην Αθήνα πάνε μια χαρά πάντως εδώ και 2 χρόνια, 1.4mb/sec all day, everyday (σαν σερβιέτα δεν ακούστηκε?) Σε σενα. Στον αλλο? Ολοι τα ιδια ειναι για μενα απλα κανεις την ερευνα σου και διαλεγεις. Εγω δεν εφυγα απο τον οτε εβαλα ιντερνετ εδω και 6 μηνες (τοσο καιρο ετρεχα με τις παλιο εταιριες ontelecoms) και εμεινα ικανοποιημενος αν δεν ημουν τοτε θα εψαχνα εναλακτικο Οποτε μην εκφραζεται κατι που απλα σας εκατσε γιατι και εγω μπορω να λεω τα δικα μου αλλα δεν τα λεω γιατι ειναι ανουσιο να υποστιριξω μια εταιρια οπως κανετε εδω μεσα Και να πεις και ολας οτι αυτος που τα λεει ειναι και σιγουρος στο οτι θα παιζει το ιδιο καλα η καθε εταιρια και το καθε ιντερνετ στους αλλους να το καταλαβω αλλα να μην ξερει και να λεει ελεος δηλαδη. Τους πληρωνεται μην τους υποστηριζεται και ολας! Εκτος αν σας το δινουν τζαμπα τοτε οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Σε σενα.Στον αλλο? Οποτε μην εκφραζεται κατι που απλα σας εκατσε γιατι και εγω μπορω να λεω τα δικα μου σε μένα και στους υπόλοιπους στην Αθήνα, ο doctorm μένει επαρχία νομίζωμ, προφανώς δεν εκφράζομαι για όλη την Ελλάδα... άσε που είναι γνωστό ότι υπήρχε πρόβλημα bandwidth στην επαρχία και ιδιαίτερα σε κάποιους νομούς δεν υποστηρίζω κάποιον ISP συγκεκριμένα, απλά αναφέρω τι παίζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 σε μένα και στους υπόλοιπους στην Αθήνα, ο doctorm μένει επαρχία νομίζωμ, προφανώς δεν εκφράζομαι για όλη την Ελλάδα... άσε που είναι γνωστό ότι υπήρχε πρόβλημα bandwidth στην επαρχία και ιδιαίτερα σε κάποιους νομούς κανεις λαθος... 3ης φιλοι μου εχουν τρομερα προβληματα με την forthnet αρα βγαινεις λαθος. Ελα διορθωσε το προλαβενεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 τρομερά προβλήματα με τι, αποσυνδέσεις, συγχρονισμούς ή χαμηλή ταχύτητα σε σχέση με το συγχρονισμό? που το ξέρω ότι δεν είναι pebkac (το 70% των περιπτώσεων χαλαρά) ??? δεν χρειάζεται να διορθώσω κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 24 mbps και να πιανει τα 11 o ενας. Ο αλλος βαραει 200αρια ping κλπ. το pebkac τι ειναι? Το αλλο πως το εξηγεις οτι ο 3ος ειναι μια χαρα απο τις 1 το βραδυ μεχρι της 12 το μεσημερι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 με όλο το σεβασμό αν νομίζει ότι θα συγχρονίζει στα 24mbit ενώ όλοι μιλάνε για ΕΩΣ 24mbit "καλά να πάθει"... αφού ως γνωστόν η adsl2+ πάει ανάλογα με την απόσταση, όσο πιο μακρυά είσαι από το dslam τόσο πιο χαμηλά συγχρονίζεις, εγώ παίζω στα 14mbit... τα pings είναι γνωστό πρόβλημα που το κράζουμε εδώ και 9 μήνες... Pebkac=Problem Exists Between Keyboard and Chair δεν γνωρίζω λεπτομέρειες δεν μπορώ να δώσω εξήγηση της προκοπής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα