Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω τι γίνεται τις 3 τελευταίες ημέρες αλλα πετάει η forthnet εδώ 23325 και 2.25mb/s :wub: και ολα αυτά με 10snr :shock:

φτου φτου να μη το ματιασουμε!!!

και γω σημερα απο 14mbs πηγα στα 19mbs :blink:

edit: ξαναεπεσα στα 14mbs :-(

Επεξ/σία από joker80
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν ξέρω τι γίνεται τις 3 τελευταίες ημέρες αλλα πετάει η forthnet εδώ 23325 και 2.25mb/s :wub: και ολα αυτά με 10snr :shock:

γιατι εχεις ζητησει 11 αρι Profile και δεν εχεις 6αρι?εκτος αν εχεις 6αρι και απλα ετυχε να δεις 10.η αν εχεις 8 αρι.εκτος αν εχεις τερματισει ηδη την γραμμη που συνηθως τερματιζει στα 23997 οποτε για αυτο βλεπεις μεγαλυτερο snr.

Τα δικά μου προβλήματα ακόμα συνεχίζονται πάντως.....Μίλησα με forthnet και είδαν πρόβλημα στην γραμμή αλλά εκεί που το εντοπίζουν δεν έχουν πρόσβαση και θα διαβιβάσουν το πρόβλημα μου στον ΟΤΕ. Τηλέφωνο έχω μερικές ώρες την ημέρα.....και internet κοντά στα 13 από 22 που παίζω συνήθως. Όταν έχω δε τηλέφωνο και κάνω κλήσεις το internet πέφτει :-D

Την προσπάθεια μου την έκανα η υπομονή τελείωσε, Δευτέρα πρωί επίσκεψη σε έναν Γερμανό και φορητότητα για ΟΤΕ. Τουλάχιστον θα πληρώνω και θα μπορώ να μιλάω με τους τύπους που είναι υπεύθυνοι για την απρόσκοπτη λειτουργία της τηλεφωνικής μου γραμμής. Το κόστος δε, δεν είναι και τόσο μεγαλύτερο, κοντά στα 10 ευρώ τον μήνα (πάγια included)

Όχι δεν έχω ζητήσεί καμία αλλαγή αλλα εδω και 2 ημέρες παίζω με 10 , 11 snr ενώ έπαιζα με 6 και αυτην την στιγμή 23235

σου εχω στειλει Pm

Τα δικά μου προβλήματα ακόμα συνεχίζονται πάντως.....Μίλησα με forthnet και είδαν πρόβλημα στην γραμμή αλλά εκεί που το εντοπίζουν δεν έχουν πρόσβαση και θα διαβιβάσουν το πρόβλημα μου στον ΟΤΕ. Τηλέφωνο έχω μερικές ώρες την ημέρα.....και internet κοντά στα 13 από 22 που παίζω συνήθως. Όταν έχω δε τηλέφωνο και κάνω κλήσεις το internet πέφτει :-D

Την προσπάθεια μου την έκανα η υπομονή τελείωσε, Δευτέρα πρωί επίσκεψη σε έναν Γερμανό και φορητότητα για ΟΤΕ. Τουλάχιστον θα πληρώνω και θα μπορώ να μιλάω με τους τύπους που είναι υπεύθυνοι για την απρόσκοπτη λειτουργία της τηλεφωνικής μου γραμμής. Το κόστος δε, δεν είναι και τόσο μεγαλύτερο, κοντά στα 10 ευρώ τον μήνα (πάγια included)

ηρθε κανεις να τσεκαρει οτι δεν γινεται τιποτα στο σπιτι σου?

αν δεν σε νοιαζει το τηλ νουμερο τοτε ζητα απο τον οτε νεα γραμμη γιατι αμα ειναι προβλημα χαλκου και παρεις τον ιδιο χαλκο θα εχεις τα ιδια θεματα.βεβαια και εκει παλι μπορεις να το δωσεις βλαβη.

Μου έκανε κάτι τσεκαρισματα η κοπέλα που με εξυπηρέτησε στο τηλεφωνικό κέντρο κ μου είπε πως βλέπει θόρυβο στην γραμμή. Επειδή μένω σε μονοκατοικία μου είπε οτι το πρόβλημα πρέπει να είναι στο κουτί που βρίσκεται στην είσοδο μου κ στο οποίο δεν έχουν δικαιοδοσία....Αυτό ακριβώς είναι που με τρελαίνει.

android.png

Κανονικά έπρεπε πρώτα να στείλει τεχνικό να ελέγξει αν το πρόβλημα εμφανίζεται στην εισαγωγή και μετά να δώσουν βλάβη στον ΟΤΕ. Κλασσικά πηδάνε βήματα.

Δεν γνωρίζω ακριβώς τα βήματα, απλά γράφω τι μου είπαν. Η κοπελιά μπορώ να πω πως ήταν εξυπηρετικότατη και ευγενέστατη μέχρι αηδίας :) Αν μπορώ να βάλω ένα + στην forthnet είναι το τηλεφωνικό της κέντρο.

Μου έκανε κάτι τσεκαρισματα η κοπέλα που με εξυπηρέτησε στο τηλεφωνικό κέντρο κ μου είπε πως βλέπει θόρυβο στην γραμμή. Επειδή μένω σε μονοκατοικία μου είπε οτι το πρόβλημα πρέπει να είναι στο κουτί που βρίσκεται στην είσοδο μου κ στο οποίο δεν έχουν δικαιοδοσία....Αυτό ακριβώς είναι που με τρελαίνει.

android.png

ας κανω ενα refresh.προσβαση ο παροχος εχει.απο τον κατανεμητη της πολυκατοικιας σου μεχρι το σπιτι σου πανω(εκει εχεις και εσυ δηλαδη) και οταν ειναι μονοκατοικια απο το τελευταιο Κουτακι να το πω απλα η αλλιως χωνευτη μεχρι παλι πανω το σπιτι σου.Πλεον δεν υπαρχει προσβαση στα boxes απο τους παροχους και απαγορευεται να βαζουν εκει χερι.τα πραγματα γινονται πιο παραξενα οταν δεν υπαρχει χωνευτη

Κανονικά έπρεπε πρώτα να στείλει τεχνικό να ελέγξει αν το πρόβλημα εμφανίζεται στην εισαγωγή και μετά να δώσουν βλάβη στον ΟΤΕ. Κλασσικά πηδάνε βήματα.

εξαρτατε τι βλεπεις στην γραμμη.αν βλεπεις πχ ενωση με γη η κατι αλλο δεν υπαρχει συνηθως λογος να παει τεχνικος.ειναι πολλων ειδων βλαβες

Φυσικά πρέπει να πάει τεχνικός. Πρέπει να πάει και να δει αν η ένωση με γη είναι στο εσωτερικό δίκτυο του πελάτη ή στο δίκτυο του ΟΤΕ. Ναι, ακόμα και η ένωση με γη μπορεί να είναι σε μια πρίζα γεμάτη νερά.

Καλημερα σε ολους!Θελω παιδια την βοηθεια σας σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με την συγκεκριμενη εταιρεια!

Εκανα καινουρια συνδεση και πριν 15 μερες ηρθε ο τεχνικος και μου τσεκαρε γραμμες κτλ.Εν συντομια με ειπε ολα οκ,το ρουτερ συγχρονισε στα 18000,του ειπα να ελεγξει αλλες 2 μπριζες τηλεφωνου που θα εβαζα το σταθερο ολα οκ με ειπε και οτι εδινε σημα.Την επομενη μερα αποσυνδεω το ρουτερ και απο τοτε παιδια κανει ωρες ολοκληρες για να συνδεθει και αν το κανει αυτο ειναι παρα πολυ ασταθες και αποσυνδεεται τις περισσοτερες φορες.Οσον αφορα το σταθερο,το εβαλα στιν μπριζα,δεν μπορω να παρω τηλεφωνο και οταν καλω προς αυτο δεν χτυπαει.

Παιρνω τηλ στην Forthnet και μετα απο 2-3 φορες που μιλησα μαζι τους με ειπαν οτι εχω βραχυκυκλωμα και να παρω ηλεκτρολογο να το ψαξει.Επειδη το σπιτι το νοικιασα,ρωτησα τον ιδιοκτητη αν ειχε καποιο προβλημα πριν και με ειπε οτι ειχε Conn-X και οτι ολα ηταν πολυ καλα.

Παιδια επειδη εχω πελαγωσει και επειδη δεν θελω να πληρωνω τζαμπα ηλεκτρολογους,μπορει καποιος να μου πει αν γνωριζει τι ακριβως να κανω γιατι διαβασα οτι μερικες φορες χρησημοποιουν και δικαιολογιες για δικα τους προβληματα και δεν θελω να ριξω και ευθυνες στον ιδιοκτητη.Να παραθεσω οτι πριν την ενοικιαση το σπιτι ανακαινιστικε.Τελος θελω να ρωτησω αν υπηρχε βραχυκυκλωμα ο τεχνικος δεν μπορουσε να το δει οταν ηρθε για την γραμμη?

Ευχαριστω πολυ!

Εμένα αυτο που περιγράφεις οτι δηλαδή με το που το έβγαλες συγχρονίζει πολύ δύσκολα ειναι ειτε πρόβλημα στο dslam και πρέπει να σου κάνουν ενα reset η να σου αλλάξουν πόρτα ειτε υπάρχει θέμα κάτω στο κουτάκι της πολυκατοικίας που ειναι τα καλώδια.

Είχα και εγώ ενα παρόμοιο πρόβλημα στο μαγαζί και αφού μου έκανα 4 5 reset και αλλαγές στην πόρτα τελικά το πρόβλημα ηταν στα καλώδια στο κουτάκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σπαζοκεφαλια!

πριν 3 μερες: 21436 snr6 att12

τωρα: 18737 snr6 att12

το μονο που αλλαξε ειναι το downstream transmit power απο 9 σε 12 αλλα δε βλεπω πως μπορει να επηρεαζει.

μετρησα απο την εισαγωγη, κοντο καλωδιο χωρις τηλεφωνα.

edit:20472 με ιδια στατιστικα. Πως ειναι δυνατον να αλλαζει η ταχυτητα και ολα τα αλλα να μενουν ιδια;

Επεξ/σία από Sarandis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...