poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Στον ΟΤΕ είναι o Erwdios. tote exei 2 mbit γραμμη λογικα για να εχει τετοιο snr.οποτε εκει ισως ειναι ηδη fast.
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Πειραιάς Εδώ και 30 λεπτά ειμαι χωρίς τηλέφωνο και internet για κάποιο λόγο, έπεσε το τηλέφωνο πρώτα και μετα το internet στο state μου λεει Ready (δεν συγχρονιζει καν) Ίσως να γίνονται κάποιες εργασίες δεν ξέρω απλα το αναφέρω μήπως εχει και κανενας αλλος πρόβλημα , την τεχνική υποστήριξη δεν μπορω να την πιάσω καθόλου
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 εκρηξη στη δεη εγινε! Όντως το διαβάζω τώρα εγίνε έκρηξη με μεγάλη φωτιά στον υποσταθμό στο κερατσίνι.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Πειραιάς Εδώ και 30 λεπτά ειμαι χωρίς τηλέφωνο και internet για κάποιο λόγο, έπεσε το τηλέφωνο πρώτα και μετα το internet στο state μου λεει Ready (δεν συγχρονιζει καν) Ίσως να γίνονται κάποιες εργασίες δεν ξέρω απλα το αναφέρω μήπως εχει και κανενας αλλος πρόβλημα , την τεχνική υποστήριξη δεν μπορω να την πιάσω καθόλου .spank να υποθεσω παιζεις φρεατυδα σωστα??εγινε διακοπη ρευματος σε ολο το αστικο κεντρο ισως απο την εκρηξη που λες.τα υπολοιπα αμα τα θες απο Pm.
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Φρεατύδα ναι αλλα μια χαρά εδώ και αρκετές ωρες αποκαταστάθηκε και τηλέφωνο και internet
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 ναι λογω διακοπης ρευματος μαλλον οι μπαταριες game over και εκλεισαν. εμαθα και που μενεις χαχα
chill Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Και Ελευσίνα, no τηλέφωνο και internet για τα μπάζα......Κλασσική failnet με τα πρωτοβρόχια......
chill Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Εδώ και κάμπωσες ώρες εκτός από no telephone μας προέκυψε και no internet......Tα conx της περιοχής δουλέυουν απροβλημάτιστα. Και οχι και τίποτε άλλο αλλά μη εχοντας τηλέφωνο δεν μπορώ να δηλώσω και βλάβη. Να τους πάρω από το κινητό χλωμό γιατί δεν νομίζω να φτάσουν οι μονάδες μου στο whatsupάκι. Ευτηχώς που πήρα φορητό πρίν μερικές μέρες και internet on the go από την cosmo και μπορώ να κάνω την δουλειά μου (αν και στοιχίζει τραγικά πολύ......) Την Τετάρτη θα χει ήλιο απότι βλέπω λογικά τότε θα επανέλθει. Σ'ευχαριστούμε failnet για ακόμα μια φορά. Καταραμένο οτεπάγιο που μας αφήνεις όμηρους στα χέρια των αχρήστων
Xristaras12 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 προβλημα στην περιοχη μου νικαια σερνομαι απιστευτα,αν ανοιξω τορρεντ καταρεει το δικτυο,αλλαξα ρουτερ τα ιδια παλι αυτη τη στιγμη κλειδωνω λιγο πιο πανω απο τα 9900!!!(14,6-16 κλειδωνω αναλογα τα κεφια) edit ολα παλι καλα πλεον..
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Και Ελευσίνα, no τηλέφωνο και internet για τα μπάζα......Κλασσική failnet με τα πρωτοβρόχια...... Εδώ και κάμπωσες ώρες εκτός από no telephone μας προέκυψε και no internet......Tα conx της περιοχής δουλέυουν απροβλημάτιστα. Και οχι και τίποτε άλλο αλλά μη εχοντας τηλέφωνο δεν μπορώ να δηλώσω και βλάβη. Να τους πάρω από το κινητό χλωμό γιατί δεν νομίζω να φτάσουν οι μονάδες μου στο whatsupάκι. Ευτηχώς που πήρα φορητό πρίν μερικές μέρες και internet on the go από την cosmo και μπορώ να κάνω την δουλειά μου (αν και στοιχίζει τραγικά πολύ......) Την Τετάρτη θα χει ήλιο απότι βλέπω λογικά τότε θα επανέλθει. Σ'ευχαριστούμε failnet για ακόμα μια φορά. Καταραμένο οτεπάγιο που μας αφήνεις όμηρους στα χέρια των αχρήστων φιλικα παντα αλλα κανεις που κανεις ενα παραπονο για μια χ εταιρεια γραψτο και σωστα γιατι καποιος που ξερει και θα το διαβασει θα γελαει τρεις ωρες χωρις παρεξηγηση. α.δεν παει παιζει το connex δεν παιζει το δικο μου κτλ.καθε καφαο εχει πανω απο 200 ζευγαρια με το αστικο κεντρο και αλλα τοσα που πανε στους πελατες.μονο στην καλωδιακη βλαβη αμα γινει κατι επηρεαζει πολλα ατομα.ολες οι αλλες ειναι μεμονομενες και αντιμετωπιζονται μεμονωμενα απο τον οτε.δεν ειναι οπτικη ινα τα ζευγαρια του χαλκου.κοπηκαν και δεν παιζει ολη η περιοχη. δευτερον το αστικο κεντρο σε μια περιοχη δεν βαζει νερα.το μονο σημειο που μπορει να χαλασει λογω βροχων ειναι ο χαλκος τα boxes τα καφαο και οτι ειναι εκτεθειμενο εξω τα οποια ανηκουν ολα μα ολα στον οτε.μεσα στο αστικο κεντρο δεν θα πιασει βροχη για να χαλασει το dslam του καθε παροχου γιατι ο καθε παροχος δεν εχει καθολου χαλκο στην πραξη. εκτος αν ακομα δεν ξερεις πως παιζει το adsl Οποτε υπομονη και για αυτο σε λιγες μερεςπου θα γινει αναλυτικη παρουσιαση.
chill Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ναι είμαι στο ίδιο καφαό και εγώ και οι φίλοι μου που ναι κάποια km μακριά......και έχουν όλοι προβλήματα από προχτές με την forthnet. Το μαγαζί από κάτω μου έχει conx.....πρόβλημα κανένα, ο γείτονας μου απέναντι conx τα ίδια. Φαντάζομαι στο ίδιο καφαό θα βρισκόμαστε αλλά κατά διαβολική σύμπτωση ο μόνος που έμεινε χωρίς internet και τηλέφωνο είμαι εγώ!!!! 358 σελίδες poulinos δεν γέμισαν έτσι και όσο η forthnet μας κοροϊδεύει θα αυξάνονται με γεωμετρικό βαθμό. Φυσικά φταίει ο ΟΤΕ και δεν το λέω ειρωνικά. Φταίει γιατί έχει πάγιο.....και μας κάνει να ανεχόμαστε εταιρίες σαν αυτή Αύριο τελευταία μέρα υπομονής, αν δεν φτιαχτεί το πρόβλημα, την πέμπτη πρωί πρωί στον ΟΤΕ για αλλαγή πάροχου. Τέλος αναρωτιέμαι πως διάολο να δηλώσω βλάβη αφού το τηλέφωνο βλαβών της εταιρίας δεν μπορώ να το καλέσω από κινητό. Μακάρι διαβάζοντας τα posts μου κάποιοι να γελάνε γιατί εγώ ως πελάτης της forthnet.....κλαίω.
SPANK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξέρω τι γίνεται τις 3 τελευταίες ημέρες αλλα πετάει η forthnet εδώ 23325 και 2.25mb/s και ολα αυτά με 10snr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα