joker80 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω το προπληρωμένο 12μηνο στα 17,90 το μήνα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε ΟΤΕ κλειδωμένος στα 8Mbps και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος, πέρα από κάποιες αποσυνδέσεις κάποιες φορές, ΑΛΛΑ δεν πάει άλλο να πληρώνω 90άρια το δίμηνο, όταν 90 μπορώ να πληρώνω το πεντάμηνο, πόσο μάλιστα δε, όταν δεν δίνουν καν ένα router στην ανανέωση. Ο προβληματισμός μου με τη Forthnet είναι το υψηλό ping στο gaming που έχουν αναφέρει κατά καιρούς χρήστες. Αυτό έχει βελτιωθεί καθόλου ή στα ίδια είμαστε? στο mw2 πιανω 150 ping καλα ειναι? ειχα ξεχασει να σου γραψω να κανεις και Port forward μην αλλαξει τιποτα αφου το δικοσου λαπτοπ σε αλλες συνδεσεις παει κοματια και των φιλων σου στην δικια σου συνδεση το ιδιο.ελπιζω να τα καταφερες με το firmware update. και να αλλαξεις δεν νομιζω να δεις διαφορα.στα ποσα εις??περιοχη? συγχρονιζω στα 14.700 απο πατρα δεν ειχα κ ιδιετερα προβληματα παλια τωρα τελευτεα μου εχει μπουκοσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω το προπληρωμένο 12μηνο στα 17,90 το μήνα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε ΟΤΕ κλειδωμένος στα 8Mbps και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος, πέρα από κάποιες αποσυνδέσεις κάποιες φορές, ΑΛΛΑ δεν πάει άλλο να πληρώνω 90άρια το δίμηνο, όταν 90 μπορώ να πληρώνω το πεντάμηνο, πόσο μάλιστα δε, όταν δεν δίνουν καν ένα router στην ανανέωση. Ο προβληματισμός μου με τη Forthnet είναι το υψηλό ping στο gaming που έχουν αναφέρει κατά καιρούς χρήστες. Αυτό έχει βελτιωθεί καθόλου ή στα ίδια είμαστε? μπορεις να ζητησεις fast path απλα η γραμμη ισως συγχρονισει λιγο λιγοτερο και λιγακι πιο ασταθης. τα υπαρχοντα χαρακτηριστικα της γραμμης σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weber122 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω το προπληρωμένο 12μηνο στα 17,90 το μήνα. και εγώ αν δεν ημουν ηδη συνδρομητης θα το εκανα. απο το να πληρωνεις τοσα πολλα στον οτε, καλυτερα να γλιτωσεις και 4μηνες με την προπληρωμη ετσι και αλλιως σε θεμα ταχυτητας δεν νομιζω να πας χειροτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 στο mw2 πιανω 150 ping καλα ειναι? αναλόγως σε ποια χώρα βρίσκεται ο server στον οποίο συνδέεσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ταχυτητα πανω κατω τα ιδια θα εχει.εξαρτατε ρουτερ οπως και ισως κερδισει λιγο παραπανω λογω 6 margin forthnet vs 9 οτενετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venejo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ρε παίδες σέρνεται το πράγμα εδώ και 2-3 μέρες ή εγώ δεν αντέχω την ταχύτητα τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ρε παίδες σέρνεται το πράγμα εδώ και 2-3 μέρες ή εγώ δεν αντέχω την ταχύτητα τους? σημερα ειναι αισθητη η πτωση της αποδοσης απο τις 18:00 και μετα τουλαχιστον για εδω νικαια. Πραγματικα ειχα πολυ καιρο να μου κανει disconnect! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venejo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Disconnects δεν εχω αλλα σερνεται facebook, κατεβάσματα κ.λ.π Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 γιεπ ιδια "συμπτωματα" εχω και εγω ειδικα σημερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Tο καλύτερο internet είναι αυτό του γείτονα. http://www.insomnia.gr/topic/234875-%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%B1/page__st__1250 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krypton Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 εμένα η ταχύτητα φυσάει τον τελευταίο καιρό. no complaint Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 μπορεις να ζητησεις fast path απλα η γραμμη ισως συγχρονισει λιγο λιγοτερο και λιγακι πιο ασταθης. τα υπαρχοντα χαρακτηριστικα της γραμμης σου? Τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου είναι τα εξής: SNR: 21 Attn: 36 Μπορώ να ζητήσω fast path για να πετυχαίνω καλύτερο ping στο θέμα του gaming? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου είναι τα εξής: SNR: 21 Attn: 36 Μπορώ να ζητήσω fast path για να πετυχαίνω καλύτερο ping στο θέμα του gaming? Μπορείς ναι με ενα τηλέφωνο δεν κοστίζει τίποτα και δεν έχεις να χάσεις κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου είναι τα εξής: SNR: 21 Attn: 36 Μπορώ να ζητήσω fast path για να πετυχαίνω καλύτερο ping στο θέμα του gaming? δεν γινεται σε forthnet να εχεις 21snr εκτος αν εχει θεμα η γραμμη σου η αν μου λες το snr στο Up που ουτε παλι γινεται να ειναι 21 η αν το router σου το αναφερει λαθος.κανε ενα copy paste ολα τα χαρακτηριστικα αφου πρωτα κανεις ενα Reboot τον ρουτερ μηπως απλα εφαγε κανα σκαλωμα η γραμμη η το ρουτερ.και ναι θα πετυχεις καλυτερο Ping.το attenuation σου ειναι Normal οποτε λογικα θα πανε ολα καλα.αν δεις αποσυνδεσεις εκει η θα ζητησεις αλλαγη profile η θα ξαναζητησεις Interleave.γιατι με fast Λογικα θα συγχρονισεις λιγο πιο χαμηλα και θα ειναι ενα κλικ πιο ασταθης η γραμμη απο οτι στο Interleave χωρις να σημαινει οτι θα σου κανει προβλημα.γενικα το Interleave ειναι πιο stable για αυτο απο default ολοι δινουν Interleave( kai δινει και μεγαλυτερο συγχρονισμο) σημερα ειναι αισθητη η πτωση της αποδοσης απο τις 18:00 και μετα τουλαχιστον για εδω νικαια. Πραγματικα ειχα πολυ καιρο να μου κανει disconnect! αλλο πτωση ταχυτητας αλλο disconnect.αμα πιταρει ενα dslam η πεσει ενα Link Με εξωτερικο δεν κανει disconnect απλα σουρνεται.το disconnect μπορει απλα να ετυχε κατι(θεμα γραμμης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Στον ΟΤΕ είναι o Erwdios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα