Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

στο δικο σου θα μπορουσες αντι να βαλεις σιλικονει να το ανοιξεις να βρεις τα καλωδια σου και να πας να παρεις αυτες τις φακες τις 3m που βαζεις μεσα τα καλωδια (εχουν σιλικονη μεσα) και τα πατας και μονωνει το καλωδιο.δεν θυμαμαι την ακριβη ονομασια τους.σαν φακες τα εχω ακουσει και ειναι απο την 3m.ειναι σαν φακη και εχει 2 εισοδους για τα καλωδια.βαζεις τα καλωδια μεσα χωρις να τα γδυσεις το πιεζεις αυτο γδινει το καλωδιο και κλεινει ερμητικα χαρη στην σιλικονη* που εχει μεσα.και δεν χανασκουριαζουν.δεν ξερω αν ειναι σιλικονη αυτο που εχουν μεσα αλλα εχει κατι που προστατευει απο την οξειδωση.αλλοι ενωνουν τα καλωδια με καλαι που το θεωρω οχι οτι καλυτερο αλλοι τα ενωνουν με θερμοκολλα αφου τα στριψουν ολοι βαζουν μονωτικη και θερμοσυστελομενο.

Mου εβαλες ιδεα τωρα :devil: Με βλεπω κανενα βραδυ με κανενα φακο εκει απο πανω να παιδευομαι να βρω τα καλωδια να τα περασω :devil: Επισης... "κλειδακι" για το κουτακι που θα βρω? :devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω υποφερει τα πανδεινα απο τη forthnet. Ουτε 1, ουτε 2, ουτε 3 φορες εχουν κανει λαθος στο λογαριασμό μου. Η σημερινή μπαρούφα είναι η 5 και θα φύγω.

ΕΛΕΟΣ!

Αφου περιμενα 2 ωρες στην αναμονη στην εξυπηρετηση πελατων, πρέπει να αποδειξω τωρα οτι δεν ειμαι ελεφαντας. ΚΑι ηταν και εντελώς αγενέστατοι.

καλύ υπομονή με τους εναπομείναντες

Scotchlok λέγονται.

thank u.επισης τα λενε και καραμελακια περα απο φακες:P

Mου εβαλες ιδεα τωρα :devil: Με βλεπω κανενα βραδυ με κανενα φακο εκει απο πανω να παιδευομαι να βρω τα καλωδια να τα περασω :devil: Επισης... "κλειδακι" για το κουτακι που θα βρω? :devil:

για να εξηγουμαι που λενε για να μην παρεξηγουμαι.εχεις δικαιωμα νομικα να επεμβεις μονο στην χωνευτη σου.δηλαδη στο σημειο που ενωνεται το καλωδιο του οτε με το καλωδιο που μπαινει στο σπιτι σου.σε ολα τα προηγουμενα box χωνευτες απαγορευται.κοινως αμα σε δει κανεις σε μαζευουν κανονικα για αυτοφωρο.δυσκολο να σε δει αλλα δεν υπερβαλω για το αυτοφωρο.εχει γινει.και κανενα απο ολα αυτα δεν θελει κλειδακι.ολα ειναι ειτε πλαστικα που ανοιγουν με τοχερι ειτε σιδερανια που εχουν βιδες.μονο το καφαο θελει κλειδι.

Εχω υποφερει τα πανδεινα απο τη forthnet. Ουτε 1, ουτε 2, ουτε 3 φορες εχουν κανει λαθος στο λογαριασμό μου. Η σημερινή μπαρούφα είναι η 5 και θα φύγω.

ΕΛΕΟΣ!

Αφου περιμενα 2 ωρες στην αναμονη στην εξυπηρετηση πελατων, πρέπει να αποδειξω τωρα οτι δεν ειμαι ελεφαντας. ΚΑι ηταν και εντελώς αγενέστατοι.

καλύ υπομονή με τους εναπομείναντες

πως στο καλο γινεται αυτο και δεν το λεω μονο για την forthnet αλλα γενικα.μονο μια φορα εχω δει λαθος σε λογαριασμο μου και αυτο ηταν στον οτε επειδη εγιναν αλλαγη τα στοιχεια.τι λαθος εγινε με τρωει η περιεργεια.εχω αρκετα χρονια 7 περιπου και δνε εχω δει καποιο λαθος.φαντασου μεχρι προτεινως δεν κραταγα καν τις αποδειξεις.το λεω επειδη ειναι ολα μηχανογραφημενα.για πες μας

επισης δεν ειναι υποχρεωτικο να παρεις τηλ .μπορεις και email na στειλεις η να πας απο κανα shop για να τα δεις και εκει αν εχεις κανα shop κοντα σου και σε βολευει

για να εξηγουμαι που λενε για να μην παρεξηγουμαι.εχεις δικαιωμα νομικα να επεμβεις μονο στην χωνευτη σου.δηλαδη στο σημειο που ενωνεται το καλωδιο του οτε με το καλωδιο που μπαινει στο σπιτι σου.σε ολα τα προηγουμενα box χωνευτες απαγορευται.κοινως αμα σε δει κανεις σε μαζευουν κανονικα για αυτοφωρο.δυσκολο να σε δει αλλα δεν υπερβαλω για το αυτοφωρο.εχει γινει.και κανενα απο ολα αυτα δεν θελει κλειδακι.ολα ειναι ειτε πλαστικα που ανοιγουν με τοχερι ειτε σιδερανια που εχουν βιδες.μονο το καφαο θελει κλειδι.

Ναι, ναι αυτο το ειχα στα υποψιν... ευχαριστω για την πληροφοριση παντως...

• Moderators

Γνωστό φόρουμ γεμίζει καθημερινά με παράπονα για το λογιστήριο της Forthnet. Δεν είναι να απορείς.

Ποιο ειναι αυτο? Δωστε κανενα λινκ ρε παιδες να ενημερωθουμε και εμεις. :)

Ναι, ναι αυτο το ειχα στα υποψιν... ευχαριστω για την πληροφοριση παντως...

στην χωνευτη σου κανεις οτι θες.μεχρι και νεο κουτακι μπορεις να βαλεις και να βαλεις μεσα ρεγκλετα αμα θες αντι να στριβεις τα καλωδια.

Δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω εδώ, αλλά δε βλέπω κάποιο άλλο θέμα...

εχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Καταρχάς έχω linux mint debian edition και συνδεση forthnet. Όταν ανοίγει το laptop, είναι ολα καλά, κάνω και το τεστ μεσω του ftp.ntua.gr και κατεβαζω με τεραστια ταχυτητα, οσο ειχα συνηθισει (κοντά στα 600kb/s). Οταν ομως παω να κατεβασω καποιο torrent, ειτε με το transmission ειτε με το vuze, αμεσως πεφτει η ταχυτητα και μαλιστα πεφτει γενικοτερα, οχι μονο για το συγκεκριμενο torrent. Εχω max 90kb/s συνολικα, αν κανω και browsing δηλαδη, η κατασταση γινεται δραματική. Εχω ηδη δοκιμασει δυο λαπτοπ φιλων με windows, που δεν εχουν κανενα μα κανενα απολυτως προβλημα, κατεβαζουν κομπλε σε φουλ ταχυτητες με utorrent... Τι γινεται ρε γαμωτο, αρχιζω και ανησυχω... Ας πει καποιος τι παιζεται...

για να ανακεφαλαιώσω μιας και συνεχιζω να ταλαιπωρουμαι με το συγκεκριμενο. Ολοι οι υπολογιστες πανε τεζα... Το λαπτοπ μου παει τεζα μεχρις ωτου ξεκινησω να κατεβαζω τορεντ. Οταν γινει αυτο, το λαπτοπ μου κατεβαζει συνολικα το πολυ με 90kb/s και ειναι σαν να μην μπορει να εκμεταλλευτει το υπολοιπο της συνδεσης μου. Την ιδια στιγμη, αλλα λαπτοπ την εκμεταλλευονται πληρως. Ειναι σαν να μπαινει αυτοματο πλαφον στη συγκεκριμενη ip του λαπτοπ μου, απαξ και ξεκινησει το τορεντ. Τι αλλο να κανω; Δεν ξερω τι να κανω και πώς αλλιως να το περιγραψω. Ελπιζω να καταλαβατε.

ΥΓ: ΜΕ ενα ρισταρτ, εννοειται οτι ξαναπαω τεζα, παλι μεχρι να βαλω να κατεβει τορεντ. Γινεται ΜΟΝΟ στο δικο μου το λαπτοπ.

για να ανακεφαλαιώσω μιας και συνεχιζω να ταλαιπωρουμαι με το συγκεκριμενο. Ολοι οι υπολογιστες πανε τεζα... Το λαπτοπ μου παει τεζα μεχρις ωτου ξεκινησω να κατεβαζω τορεντ. Οταν γινει αυτο, το λαπτοπ μου κατεβαζει συνολικα το πολυ με 90kb/s και ειναι σαν να μην μπορει να εκμεταλλευτει το υπολοιπο της συνδεσης μου. Την ιδια στιγμη, αλλα λαπτοπ την εκμεταλλευονται πληρως. Ειναι σαν να μπαινει αυτοματο πλαφον στη συγκεκριμενη ip του λαπτοπ μου, απαξ και ξεκινησει το τορεντ. Τι αλλο να κανω; Δεν ξερω τι να κανω και πώς αλλιως να το περιγραψω. Ελπιζω να καταλαβατε.

ΥΓ: ΜΕ ενα ρισταρτ, εννοειται οτι ξαναπαω τεζα, παλι μεχρι να βαλω να κατεβει τορεντ. Γινεται ΜΟΝΟ στο δικο μου το λαπτοπ.

ειχα ξεχασει να σου γραψω να κανεις και Port forward μην αλλαξει τιποτα αφου το δικοσου λαπτοπ σε αλλες συνδεσεις παει κοματια και των φιλων σου στην δικια σου συνδεση το ιδιο.ελπιζω να τα καταφερες με το firmware update.

εδω κ 5-6 μερες καθε απογευμα σερνομαι μεχρι αϊδιας.

καθε 10λεπτα αλλαζω ip μηπως δω προκοπη αλλα τζιφος. :devil: :devil: :devil: :devil:

και να αλλαξεις δεν νομιζω να δεις διαφορα.στα ποσα συγχρονιζεις??περιοχη?

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω το προπληρωμένο 12μηνο στα 17,90 το μήνα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε ΟΤΕ κλειδωμένος στα 8Mbps και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος, πέρα από κάποιες αποσυνδέσεις κάποιες φορές, ΑΛΛΑ δεν πάει άλλο να πληρώνω 90άρια το δίμηνο, όταν 90 μπορώ να πληρώνω το πεντάμηνο, πόσο μάλιστα δε, όταν δεν δίνουν καν ένα router στην ανανέωση.

Ο προβληματισμός μου με τη Forthnet είναι το υψηλό ping στο gaming που έχουν αναφέρει κατά καιρούς χρήστες.

Αυτό έχει βελτιωθεί καθόλου ή στα ίδια είμαστε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...