Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω μενω χαμηλα ζωγραφου (Ιλισιων κοντα στην Μ.Ασιας) ναι τα ειδα τα εργα αλλα τιποτα εχω σταθερα γυρω στα 6 mbps (βεβαια ping εχω γυρω στο 40)

Οριστε τα χαρακτηριστικα...

Stream Type

αctual Data Rate

Up Stream

861 (Kbps.)

Down Stream

6256 (Kbps.)

Noise Margin

16 dB Upstream

10 dB Downstream

Attenuation

15 dB Upstream

19 dB Downstream

kati δεν παει καθολου καλα με την γραμμη.και 11 αρι profil να εχεις δεν γινεται να εισαι τοσο χαμηλα.ασε μονο το ρουτερ στην γραμμη και πες παλι.πολυ μαυρο χαλι.ουτε καν 1021 στο up???kai 16 margin?κατι παει στραβα σαν σκαμπανεβασματα.ασε μονο το ρουτερ και με το που συγχρονισει πες χαρακτηριστικα παλι.

Ευοσμος Θεσσαλονικη ουτε εργασιες γινονται στην περιοχη ουτε τιποτα εχει μια βδομαδα με το που

χτυπαει η καλουμε στο τηλεφωνο πεφτει η γραμμη στο internet, πρωτη φορα κατι τετοιο στα 4 χρονια

κατεβαζω αρχειο 3giga και στο 2.9 θελει η νυφη να παρει την πεθερα την ατυχια μου χανω το αρχειο

και αντε απο την αρχη να τους παρω τηλεφωνο η να τους στειλω πακετο γυναικα και πεθερα μπας και

την παρουν χαμπαρι ?

αν δεν εχει γινει τιποτα με κανα φιλτρο μαλλον θεμα χαλκου.δοκιμασε μονο με ενα τηλ κτλ.δεν εβαλες αλλη συσκευη η κανα συναγερμο κτλ.την πεθερα στειλε.την γυναικα κρατα την.εκτος αν η πεθερα ειναι καλυτερη απο την γυναικα.:P.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

kati δεν παει καθολου καλα με την γραμμη.και 11 αρι profil να εχεις δεν γινεται να εισαι τοσο χαμηλα.ασε μονο το ρουτερ στην γραμμη και πες παλι.πολυ μαυρο χαλι.ουτε καν 1021 στο up???kai 16 margin?κατι παει στραβα σαν σκαμπανεβασματα.ασε μονο το ρουτερ και με το που συγχρονισει πες χαρακτηριστικα παλι.

Eπειδη δε τα παω πολυ καλα με την τεχνολογια μπορεις να μου πεις πιο απλα τι να κανω γιατι δε καταλαβα τι εννοεις ...

βγαλε ολα τα τηλ απο πριζα.ασε μονο ρουτερ.κλειστο ανοιξε το και ξαναπες μου νουμερα.

Το εκανα και εχουμε

Stream Type

Actual Data Rate

Up Stream

861 (Kbps.)

Down Stream

6559 (Kbps.)

Operation Data

Noise Margin

11 dB Upstream

10 dB Downstream

Attenuation

15 dB Upstream

19 dB Downstream

YΓ Εχασε η λιθουανια απο τα σκποπια ??? :confused:

forthnet εχεις?παραξενοτο 10 margin.επισης σιγουρα συγχρονιζεις με adsl2+ .to grafei san 992.5 αν θυμαμαι σωστα.αν πραγματι εισαι adsl2+ τοτε η γραμμη σου εχει σοβαρα θεματα.μηπως εχεις συναγερμο?

forthnet εχεις?παραξενοτο 10 margin.επισης σιγουρα συγχρονιζεις με adsl2+ .to grafei san 992.5 αν θυμαμαι σωστα.αν πραγματι εισαι adsl2+ τοτε η γραμμη σου εχει σοβαρα θεματα.μηπως εχεις συναγερμο?

connex στα 24 mbps εχω δεν εχω συναγερμο ...

και λεω εγω forthnet me 10db δυσκολο.ειδες αν γραφει 992.5 στο dsl connection πανω πανω???παντως λιγο ειναι αυτο που συγχρονιζεις.

και λεω εγω forthnet me 10db δυσκολο.ειδες αν γραφει 992.5 στο dsl connection πανω πανω???παντως λιγο ειναι αυτο που συγχρονιζεις.

οχι δε βλεπω κατι τετοιο .... τι προτεινεις να κανω να λυθει το προβλημα εχω παραπονεθει αρκετες φορες στον οτε για χαμηλη ταχυτητα εχει ερθει και τεχνικος σπιτι αλλα τιποτα ...

αν ο τεχνικος δεν θελει να το φτιαξει τοτε τι να πω. αν πας 192.168.1.254 μετα αριστερα broadband connection μετα απο κατω dsl connection και πανω δεξια detailsθα πρεπει να σου γραφει για το πρωτοκολλο κατι σαν αυτο που γραφει και εμενα

Link Information

DSL Type: G.992.5 Annex M US 64

απλα εγω ειμαι σε annex m αλλα οκ δεν μας νοιαζει αυτο.

αν ο τεχνικος δεν θελει να το φτιαξει τοτε τι να πω. αν πας 192.168.1.254 μετα αριστερα broadband connection μετα απο κατω dsl connection και πανω δεξια detailsθα πρεπει να σου γραφει για το πρωτοκολλο κατι σαν αυτο που γραφει και εμενα

Link Information

DSL Type: G.992.5 Annex M US 64

απλα εγω ειμαι σε annex m αλλα οκ δεν μας νοιαζει αυτο.

Το βρηκα αυτο που λες !!!

Λοιπον πηγα στο adsl parameter και γραφει

This page allows you to specify the ADSL standards to operate with. You may explicitly set a specific standard, or choose "Automatic" to automatically negotiate with remote DSLAM.

μετα εχει ενα παραθυρακι κουτι και γραφει

Operation Mode: "και ειναι στην επιλογη" Αutomatic

και μπορω να το αλλαξω σε:

Τ1.413 issue 2

G.992.1 (G.DMT)

G.992.2 (G.Lite)

G.992.3 (ADSL2)

G.992.5 (ADSL2+)

Τελικα ηταν το καλωδιο του τηλεφωνου με το που εγινε αλλαγη ολα

δουλευουν μια χαρα μου προτειναν να εχω καλωδιο τηλεφωνου με 4

συρματακια αντι για 2 :rolleyes: το κακο ειναι οτι κρατησα το πακετο

γυναικα-πεθερα και δεν το φορτωθηκε η forthnet :mrgreen:

yes να δουμε αν θα αλλαξει κατι.κανονικα αυτο παιρνει σαν αυτοματο.τι ρουτερ εχεις.νομιζα οτι ειχες thomson αλλα μαλον κατι αλλο εχεις για αυτο δεν συνενοουμαστε σωστα.αυτα που εγραψα ηταν για thomson αλλαοκ αφου βρηκες κανε την δοκιμη

yes να δουμε αν θα αλλαξει κατι.κανονικα αυτο παιρνει σαν αυτοματο.τι ρουτερ εχεις.νομιζα οτι ειχες thomson αλλα μαλον κατι αλλο εχεις για αυτο δεν συνενοουμαστε σωστα.αυτα που εγραψα ηταν για thomson αλλαοκ αφου βρηκες κανε την δοκιμη

philips εχω εκανα δοκιμη μια απο τα ιδια μου βγαζει καμια αλλαγη .... :-(

Operation Data

Noise Margin

11 dB Upstream

10 dB Downstream

Attenuation

15 dB Upstream

19 dB Downstream

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...