Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,εδω και λιγο καιρο καθε λιγο εχω αποσυνδεσεις στην τοπικη συνδεση δικτυου στο desktop ενω ομωσ το λαπτοπ με το wifi συνεχιζει να ειναι στο ιντερνετ.Εχω δοκιμασει εχω αλλαξει ethernet καλωδιο μηπως και εφταιγε αυτο αλλα τιποτα.Τι αλλο μπορει να ειναι???

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα.Οταν ειναι με ethernet και στο λαπτοπ κανει αποσυνδεσεις.

θα εχουν λαλησει μαλλον οι ethernet στον ρουτερ.περα απο το να δοκιμασεις αλλη ethernet πανω στον ρουτερ και να κανεις ενα firmware update και ενα hardware reset δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει κατι και εδώ ολα μια χαρά.

Δοκίμασε ενα restart η περίμενε λιγάκι μήπως γίνονται τίποτα εργασίες

Δημοσ.

Μου φαίνεται περίεργο, οι περισσότερες σελίδες ανοίγουν χωρίς πρόβλημα και άλλες (λίγες) πχ της forthnet

πετάει σφάλμα 324!!!!

Και αυτός ο Βγενοπουλος μιλάει 1 ώρα και... έλεος!!!! :-D , οπότε restart για την ώρα δεν κάνω.. :P

EDIT

Όντως μετά απο restart τα πράγματα έστρωσαν...!

Δημοσ.

Μου φαίνεται περίεργο, οι περισσότερες σελίδες ανοίγουν χωρίς πρόβλημα και άλλες (λίγες) πχ της forthnet

πετάει σφάλμα 324!!!!

Και αυτός ο Βγενοπουλος μιλάει 1 ώρα και... έλεος!!!! :-D , οπότε restart για την ώρα δεν κάνω.. :P

EDIT

Όντως μετά απο restart τα πράγματα έστρωσαν...!

ενα restart στα παντα φτιαχνει τα περισσοτερα προβληματα.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια μενω Ζωγραφου και εχω connex 24 mbps η ταχυτητες που φτανω ειναι το πολυ 6.4mbps. Σκεφτομαι να αλλαξω εταιρια και να παω forthnet για οικονομια .... Απλα με αγχωνει η αξιοποιστια και η ταχυτητα γιατι παιζω onlinegames ... Τι λετε να κανω το βημα ??? η forthnet στου Ζωγραφου τραβαει ή εχει προβληματα ???

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια μενω Ζωγραφου και εχω connex 24 mbps η ταχυτητες που φτανω ειναι το πολυ 6.4mbps. Σκεφτομαι να αλλαξω εταιρια και να παω forthnet για οικονομια .... Απλα με αγχωνει η αξιοποιστια και η ταχυτητα γιατι παιζω onlinegames ... Τι λετε να κανω το βημα ??? η forthnet στου Ζωγραφου τραβαει ή εχει προβληματα ???

δεν εχει να κανει μονο η εταιρεια.πχ ζωγραφου οσοι ειναι χαμηλα παιζουν καλα γιατι ειναι κοντα στο κτιριο του οτε που ειναι στην μικρας ασιας.οσο πιο πανω ανεβαινουμε η ταχυτητα πεφτει.πχ πανω τερμα στο πανεπιστημιο εχουν κοντα στα 6 λογω αποστασης.οποτε ολα σχετικα ειναι.απο την αλλη μπορει να εχεις πετυχει σε μαπα χαλκο.γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου.μπορει και κατι αλλο να φταιει .πχ καλωδιωση

Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου θα περίμενα να με βάλουν στα DSLAM του VDSL. Θα φτάνεις 24mbps μετά. Όλος ο Δήμος Ζωγράφου έχει την υποδομή αν δε κάνω λάθος σε κάποιες γειτονιές ιδι έχουν βάλει τους χρήστες ADSL OTE στα DSLAM του VDSL. Λογικά θα έχεις παρατηρήσει μετά τα σκαψίματα του ΟΤΕ στην γειτονιά σου κοντά εκεί που ήταν το κουτί του ΟΤΕ μια μεγάλη ντουλάπα αν έχει ολοκληρωθεί και εκεί που είσαι το έργο.

Δημοσ.

δεν εχει να κανει μονο η εταιρεια.πχ ζωγραφου οσοι ειναι χαμηλα παιζουν καλα γιατι ειναι κοντα στο κτιριο του οτε που ειναι στην μικρας ασιας.οσο πιο πανω ανεβαινουμε η ταχυτητα πεφτει.πχ πανω τερμα στο πανεπιστημιο εχουν κοντα στα 6 λογω αποστασης.οποτε ολα σχετικα ειναι.απο την αλλη μπορει να εχεις πετυχει σε μαπα χαλκο.γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου.μπορει και κατι αλλο να φταιει .πχ καλωδιωση

Εγω μενω χαμηλα ζωγραφου (Ιλισιων κοντα στην Μ.Ασιας) ναι τα ειδα τα εργα αλλα τιποτα εχω σταθερα γυρω στα 6 mbps (βεβαια ping εχω γυρω στο 40)

Οριστε τα χαρακτηριστικα...

Stream Type

Actual Data Rate

Up Stream

861 (Kbps.)

Down Stream

6256 (Kbps.)

Operation Data

Noise Margin

16 dB Upstream

10 dB Downstream

Attenuation

15 dB Upstream

19 dB Downstream

Δημοσ.

Ευοσμος Θεσσαλονικη ουτε εργασιες γινονται στην περιοχη ουτε τιποτα εχει μια βδομαδα με το που

χτυπαει η καλουμε στο τηλεφωνο πεφτει η γραμμη στο internet, πρωτη φορα κατι τετοιο στα 4 χρονια

κατεβαζω αρχειο 3giga και στο 2.9 θελει η νυφη να παρει την πεθερα την ατυχια μου χανω το αρχειο

και αντε απο την αρχη να τους παρω τηλεφωνο η να τους στειλω πακετο γυναικα και πεθερα μπας και

την παρουν χαμπαρι ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...