poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 είδα χειρότερη γραμμή στο adslgr.com να πιάνει τα 2mbit upload, δεν παίζει η δικιά σου να μην μπορεί να τα πιάσει... τα καλά torrent sites είναι ξένα και υπάρχουν ακόμα ναι υπαρχουν αλλα δεν ζητανε Upload:P και στης κοπελας μου παλι σε siemens dslam 1600 Max.Μπορει και θεμα thomson να μην τα παει καλα..αν και εχω δει 2 Mbit me thomson .δοκιμασα το 784 να το αφησω default στο πρωτοκολλο που θα συγχρονισει μεσα απο το cli του αλλα δεν εκανε καν προσπαθεια.ηθελε καρφωτα annex m .ligo parajeno.βεβαια εχω generic firmware.το αλλο που ειχα δοκιμασει στην κοπελα μου ηταν 585.σε εναν αλλον ηταν η 585 η 784 και ειχε παιξει μια χαρα 2 mbit.δεν θυμαμαι αλλες περιπτωσεις.και αλλη μια φορα ειδα 2 mbit και ηταν σιγουρα σε alcatel και ηταν κοντα στο α/κ.για το previous που σου ειπα δεν ξερω αν ηταν siemens η alcatel. anyway εχω και ενα 780 να κανω δοκιμη απο περιεργεια .αλλιως αμα παω κανα a/k καμια μερα το δοκιμαζω πανω στο port moυ να μου φυγει η απορια αν φταιω εγω η αν γινεται κατι γενικοτερο. offtopic Είναι ακόμα το torrent ζωντανό ? παντα και παντου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Forthnet δεν βλέπω κάτι... Και εγω το κοιταξα και επιδη εχω καιρο να μπω... με level32-33 τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ναι υπαρχουν αλλα δεν ζητανε Upload:P δεν ζητάνε upload οι καλοί private trackers του εξωτερικού? σε ποιο internet μπαίνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Και εγω το κοιταξα και επιδη εχω καιρο να μπω... με level32-33 τι παιζει? τι εννοεις με level 32-33?attenuation εννοεις??αν μπορεις να κλειδωσεις 2 mbit?ολα ειναι σχετικα.δεν ειμαι μονο το attenuatIon.μπορει πχ να εχεις θεμα στο Upload και να ειναι οριακα ενω το down να παιζει μια χαρα.και μετα αναλογως το dslam(siemens/alcatel) αναλογως το Profile που εχεις Κτλ.θες static για να σου το γυρισουν σε annex m.Οχι οτι δεν παιζει και χωρις static αλλα αντι να σου χρεωσουν το annex m σου χρεωνουν την static.οποτε σαν προυποθεση ζητανε οτι πληρωνεις static για να σου δωσουν annex m. δεν ζητάνε upload οι καλοί private trackers του εξωτερικού? σε ποιο internet μπαίνεις? α εσυ λες για Private εξωτερικου.εγω ελεγα για τα free.αν και ενταξει δεν εχω φτασει στο σημειο να μην βρισκω πραγματα στους free.οποτε μια χαρα.γιατι και στον αλλον που εφτασα 10 ratio με 3,5 terrabyte up τι καταλαβα οταν εφαγε λουκετο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ψιλο-άσχετο αλλά κάνα Torrent Site αποκλειστικά για μουσική παίζει? Σε καλές ποιότητες και έτσι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Τελευταίο μου offtopic Γενικά τα καλα ηταν πάντα και τα ψιλό private τα οποια θέλουν και πρόσκληση. Πάντως και εμενα δεν θα με χάλαγε ενα να εχω καβάτζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavmitsos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ψιλο-άσχετο αλλά κάνα Torrent Site αποκλειστικά για μουσική παίζει? Σε καλές ποιότητες και έτσι ... γκουχου γκουχου δενρωταμε τετοια εδω Τελευταίο μου offtopic Γενικά τα καλα ηταν πάντα και τα ψιλό private τα οποια θέλουν και πρόσκληση. Πάντως και εμενα δεν θα με χάλαγε ενα να εχω καβάτζα τα καλα ειναι παντα private και με προσκληση indeed. μια χαρα αλλα καλυτερα να κανεις τεστ με ftp η με καποιο download manager παρα με αυτα τα τεστ.αλλιως μπες στον ρουτερ να δεις ποσο συγχρονιζεις.σιγουρα παραπανω απο αυτο που βλεπουμε εδω .και λεω σιγουρα γιατι και το Upload σου σιγουρα θα ειναι λιγο παραπανω απο αυτο που βλεπουμε.κανα 0,8 mbit.και το down to κοβω κανα 17 να εισαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 παιδια αυριο φευγω απο την tellas και πάω forthnet, θα δω καλητερα αποτελεσματα λετε? αα και απο περιεργεια τι ρουτερ δινει η forthnet? Το προγραμμα με το nova που θα πάρω μου ειπαν οτι στοιχίζει 54 ευρω το μηνα με αστικα υπεραστικα δωρεαν με 24αρι ιντερνετ (γυρω στα 5mbbs για μενα επειδη ειμαι 4χλμ μακρια) και + δωρεαν τον εξοπλισμό nova, αληθεια λενε για ολα αυτα κ για την τιμη των 54ευρω ή θα με χρεωσουν οτι να ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 παιδια αυριο φευγω απο την tellas και πάω forthnet, θα δω καλητερα αποτελεσματα λετε? αα και απο περιεργεια τι ρουτερ δινει η forthnet? Το προγραμμα με το nova που θα πάρω μου ειπαν οτι στοιχίζει 54 ευρω το μηνα με αστικα υπεραστικα δωρεαν με 24αρι ιντερνετ (γυρω στα 5mbbs για μενα επειδη ειμαι 4χλμ μακρια) και + δωρεαν τον εξοπλισμό nova, αληθεια λενε για ολα αυτα κ για την τιμη των 54ευρω ή θα με χρεωσουν οτι να ειναι? λογο του Margin ισως δεις ενα κλικ παραπανω sync. thomson 585 v8 αν εισαι 4 km μακρια γενικα μην περιμενεις τις καλυτερες ταχυτητες.το καλο ειναι οτι το Thomson για τετοιες γραμμες ειναι πολυ καλο. αν εχουν γραψει κατι για την τιμη ισχυει .αν το δεις στο site τους ειναι οκ.αν το πηρε το αυτι σου απλα τσεκαρε το με το site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Η τιμή της προσφοράς με την nova να ξέρεις οτι ειναι για τον πρώτο χρόνο μετα εχεις έκτπωση 20 % μονο σε σχέση με την έκπτωση του πακέτου που θα πάρεις τώρα (δεν θυμάμαι ποσο ειναι) Οσο για την forthnet και εγώ θέλω πιστεύω οτι θα παίζεις καλύτερα ειδικά σε 6αρι προφίλ που παίζει η forthnet συνήθως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krypton Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Το προγραμμα με το nova που θα πάρω μου ειπαν οτι στοιχίζει 54 ευρω το μηνα με αστικα υπεραστικα δωρεαν με 24αρι ιντερνετ (γυρω στα 5mbbs για μενα επειδη ειμαι 4χλμ μακρια) και + δωρεαν τον εξοπλισμό nova, αληθεια λενε για ολα αυτα κ για την τιμη των 54ευρω ή θα με χρεωσουν οτι να ειναι? ποιο πακέτο νοβα πήρες? (sport, start pack). καλα ειναι τα 54 ευρω πιστευω για να βλεπεις μπαλίτσα ή κανενα ντοκυμαντερ γιατι πλεον η τηλεοραση εχει γινει σκετη κατάθλιψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ποιο πακέτο νοβα πήρες? (sport, start pack). καλα ειναι τα 54 ευρω πιστευω για να βλεπεις μπαλίτσα ή κανενα ντοκυμαντερ γιατι πλεον η τηλεοραση εχει γινει σκετη κατάθλιψη Πηρα σημερα τηλ και μου ειπαν οτι η προσφορα που ίσχυε για value pack + sports εληξε στης 15/8, τωρα θα περασω το απογευμα απο εκει να μου πουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_ap Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 παίζοντας λίγο με αυτό εδώ μου φαίνεται πως μάλλον πας στο economy με value pack, αλλά δες τι θα σου πουν και πες μπας και έχει βγει καμια αλλη προσφορά που δεν έχουμε πάρει χαμπάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 παίζοντας λίγο με αυτό εδώ μου φαίνεται πως μάλλον πας στο economy με value pack, αλλά δες τι θα σου πουν και πες μπας και έχει βγει καμια αλλη προσφορά που δεν έχουμε πάρει χαμπάρι. μπα δεν ειχα σκοπο να δωσω πάνω απο 55 ευρω, περασα και απο εκει μια βολτα και μου ειπαν μπορει σε κανα 2 μηνες να βγει καμια προσφορα με καλητερο πακετο σε αυτα τα χρηματα, οπότε μάλλον πάω για του χρόνου αν βάλουν μυαλο και βγάλουν καμια προσφορα της προκοπης...κ αν υπάρχη βέβαια ακόμη το ευρω στο ελλαδα.Και είπα αν υπάρχη καμια προσφορα επειδη το να πάρεις το start pack με 3-4 καναλια ντοκιμαντερ τα οποια επαναλαμβανουν 20 ντοκιμαντερ ολο το μηνα..τα αλλα καναλια ειναι αθλητικα τυπου eurosport και μουσικα δεν λεει.Δε πας να δωσεις 10 ευρω να νoικιασεις 10 dvd με ντοκιμαντερ καλα, και απο μουσικη εχω να ακουσω και στο σπιτι οτι θελω, το θεμα ειναι τι γινετε με τa novacinema & ta novasports Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα