Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 παιζει κανονικα και εισαι και τυχερος που παιζεις ακριβως 2 Mbit.εγω 1200 παω σχεδον λογω γραμμης.και ανεβαζω με 120.σε φιλο ειχα δει 200 ανεβασμα κανονικα.κανε δοκιμη να ανεβασεις κατι σε κανα rapidshare. παίζει να έχει κάποιο πρόβλημα, αρκετοί παίζουν με 2mbit καρφωτά, περίεργα τα δικά σου 1.2mbit
Alejandro Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Η γραμμή μου κλειδώνει πλέον στα 10 mbps με snr 11-12. Γίνονται δυο συνεχόμενες διακοπές ρεύματος και κλειδώνει στα 6 mbps με snr 20. Παίρνω τηλέφωνο και ζητάω να με επαναφέρουν στο προηγούμενο προφίλ και ξεκινάει να μου εξηγεί ο υπάλληλος ότι για λόγους σταθερότητας μου αυξήσανε το margin. Με τα πολλά τον πείθω και με επαναφέρει στο σωστό προφίλ που δουλεύει κανονικότατα. Και έχω δυο απορίες: α) γιατί πρέπει αυτομάτως μόλις δουν αποσυγχρονισμό (που μπορεί να οφείλεται σε διακοπή ρεύματος όπως τώρα) να ρίχνουν το προφίλ; Και γιατί πρέπει να τους πείσω να με επαναφέρουν στο προφίλ που επιλέξαμε για λόγους σταθερότητας και το οποίο λειτουργεί μια χαρά;
SPANK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 α)Στο αλλάζουν για να αποφύγεις να έχεις πιθανόν αποσυγχρονισμούς στην γραμμή το οποίο ειναι απολύτως λογικό. Τώρα αποφέυγουν να σου αλλάξουν profile γιατι όπως σου ειπα και πρίν τους ενδιαφέρει κυρίως να ειναι σταθερή η γραμμή και οχι αν κλειδώνεις πολύ ψηλά
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 παίζει να έχει κάποιο πρόβλημα, αρκετοί παίζουν με 2mbit καρφωτά, περίεργα τα δικά σου 1.2mbit εχω μια υποψια αλλα αμα σου πω την αληθεια οτι ψιλοβαριεμαι να το ψαξω θα με πιστεψεις?ειχα δοκιμασει και με ενα αλλο Thomson και ειχα δωσει καρφωτα annex m και ειχε παει 1,5 Mbit.δεν εχω δοκιμασει με αλλο ρουτερ να δω συμπεριφορα. βεβαια και οι 2 γραμμες ηταν περιπου 25 και 30 attenuation.σε αλλον ειχα δει κανονικα 2 Mbit. Η γραμμή μου κλειδώνει πλέον στα 10 mbps με snr 11-12. Γίνονται δυο συνεχόμενες διακοπές ρεύματος και κλειδώνει στα 6 mbps με snr 20. Παίρνω τηλέφωνο και ζητάω να με επαναφέρουν στο προηγούμενο προφίλ και ξεκινάει να μου εξηγεί ο υπάλληλος ότι για λόγους σταθερότητας μου αυξήσανε το margin. Με τα πολλά τον πείθω και με επαναφέρει στο σωστό προφίλ που δουλεύει κανονικότατα. Και έχω δυο απορίες: α) γιατί πρέπει αυτομάτως μόλις δουν αποσυγχρονισμό (που μπορεί να οφείλεται σε διακοπή ρεύματος όπως τώρα) να ρίχνουν το προφίλ; Και γιατί πρέπει να τους πείσω να με επαναφέρουν στο προφίλ που επιλέξαμε για λόγους σταθερότητας και το οποίο λειτουργεί μια χαρά; δεν νομιζω οτι σου αλλαξαν Profile για τον πολυ απλο λογο οτι α.οσο ξερω δεν αλλαζει αυτοματα το Profile αμα δουν αποσυνδεσεις και β.δεν υπαρχει Profile Με snr 20.να καναν κανα lock unlock Την Port μπορει.το μεγαλυτερο profile εχει margin 15. 6,8,11,15 αυτα τα τεσσερα.
LuNaTiC Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Εμένα δηλαδή με έχουν στο 8??? να τους πώ να με κατεβάσουν στο 6.... Εκέι έπαιζα πάντα
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Εμένα δηλαδή με έχουν στο 8??? να τους πώ να με κατεβάσουν στο 6.... Εκέι έπαιζα πάντα κανε καταρχην ενα restart στο ρουτερ και δες αν ειναι παλι 8 η 6.γιατι μπορει να ειναι 6 και απλα με μικρα σκαμπανεβασματα να δειχνει 8.απο την αλλη το 8 με το 6 ειναι κανα Megabit διαφορα οποτε δεν ειναι κατι το τραγικο οτι χανεις.ισα ισα εισαι πιο σταθερος.φαντασου πχ ο οτε δινει 9 απο default.
SPANK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Αυτό το 9 και 10 το βίωσα για 2 μήνες μετά έφυγα τρέχοντας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 εχω μια υποψια αλλα αμα σου πω την αληθεια οτι ψιλοβαριεμαι να το ψαξω θα με πιστεψεις?ειχα δοκιμασει και με ενα αλλο Thomson και ειχα δωσει καρφωτα annex m και ειχε παει 1,5 Mbit.δεν εχω δοκιμασει με αλλο ρουτερ να δω συμπεριφορα. βεβαια και οι 2 γραμμες ηταν περιπου 25 και 30 attenuation.σε αλλον ειχα δει κανονικα 2 Mbit. μην την έχεις, κάτι παίζει σίγουρα...
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 για την ωρα ειναι το σωστο profile.μενει να κανω μια δοκιμη με το ρουτερ αλλα δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι.γενικα οσοι ειναι σε alcatel παιζουν καλυτερα απο siemens. Μπα τζιφος.δεν το ψαχνω παραπανω.η μια λυση θα ηταν απευθειας μεσα στο α/κ δοκιμη να δω αν παιζει οκ.γενικως δεν περιμενω και πολλα απο την γραμμη μου και επειδη ειμαι κοντα στα 1800 μετρα και λογω εσωτερικης καλωδιωσης. ετσι και αλλιως τα torrent τα καλα εκλεισαν οποτε δεν χρειαζομαι το Upload.βλεπω να το γυρναω σε fast kai annex a απο annex m
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 είδα χειρότερη γραμμή στο adslgr.com να πιάνει τα 2mbit upload, δεν παίζει η δικιά σου να μην μπορεί να τα πιάσει... τα καλά torrent sites είναι ξένα και υπάρχουν ακόμα
SPANK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 είδα χειρότερη γραμμή στο adslgr.com να πιάνει τα 2mbit upload, δεν παίζει η δικιά σου να μην μπορεί να τα πιάσει... τα καλά torrent sites είναι ξένα και υπάρχουν ακόμα offtopic Είναι ακόμα το torrent ζωντανό ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 long live the king...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Forthnet δεν βλέπω κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα