Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντιμετωπίζει κανείς προβλήματα με την γραμμή; Νομίζω ότι παγώνει, ειδικά όταν κατεβάζω (και πολλές φορές κόβονται τα downloads)

Παίζει να τα έχει παίξει το ρούτερ;

DSL Speed (DS/US) -> 10679/1020 Kbps ... Απλά έλεος για 24mb γραμμή, περιοχή Θεσσαλονίκη Δήμος Συκεών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αφησα τη forthnet το δεκεμβριο....ως 'αγανακτισμενος' του internet, μετα απο πολλα πολλα χρονια πελατης της...

Ακομη προβληματα εχει ρε παιδια???

7 μηνες ακομη 'το φτιαχνουν' το internet?

Υπάρχει κανένας από Ν.Σμυρνη με forthnet να μου πει πως παει γενικά η συνδέση? Έχω conn-x και μου κλειδώνει κοντά στα 12 σε 24άρα σύνδεση, αλλά επειδή σκέφτομαι να βάλω forthnet+Nova ψάχνω κάποιον από Ν.Σμυρνη να μου πει πως ειναι η forthnet στην περιοχή.

α.τελειως αοριστη ερωτηση.α.θα κλειδωσεις πανω κατω οτι κλειδωνεις με αλλον Isp.

β.ειναι θεμα τυχης τι ποιοτητα χαλκου θα τυχεις.μπορει ο απο πανω να εχει 10 και εσυ 15 μπορει και το αναποδο.επισης παιζει ρολο εσωτερικη καλωδιωση κτλ.

ο οτε της νεας σμυρνης ειναι στην ελευθεριου βενιζελου.οποτε αν εισαι κοντα εισαι οκ.αν παιζεις 12 με οτε αντε λογω 6 margin στην forthnet αντι για 9 να παιξεις 13 με 14.

Αντιμετωπίζει κανείς προβλήματα με την γραμμή; Νομίζω ότι παγώνει, ειδικά όταν κατεβάζω (και πολλές φορές κόβονται τα downloads)

Παίζει να τα έχει παίξει το ρούτερ;

DSL Speed (DS/US) -> 10679/1020 Kbps ... Απλά έλεος για 24mb γραμμή, περιοχή Θεσσαλονίκη Δήμος Συκεών.

ελεος?να λες και ευχαριστω.ειναι μεχρι 24.υπαρχουν ατομα που μενουν διπλα στο αστικο κεντρο και παιζουν 24 ανεξαρτητως εταιρειας και αλλοι που μενουν 3 Km μακρια και παιζουν στα 2 και λενε και ευχαριστω.adsl ειναι οχι οπτικη.

Αφησα τη forthnet το δεκεμβριο....ως 'αγανακτισμενος' του internet, μετα απο πολλα πολλα χρονια πελατης της...

Ακομη προβληματα εχει ρε παιδια???

7 μηνες ακομη 'το φτιαχνουν' το internet?

αναλογως τι προβληματα εχεις?θεμα Ping/?χαμηλο συγχρονισμο?αποσυνδεσεις??το καθενα ειναι αλλο θεμα.αν εισαι πχ μακρια απο το αστικο κεντρο και παιζεις χαλια αυτο δεν θα φτιαξει ποτε η θα φτιαξει οταν θα παιξει vdsl.

Οποτε πρεπει να πεις τι προβλημα εχεις.

Χτες βράδυ ενεργοποιήθηκε δεν έχω προλάβει να δω πολλά πράγματα...

Εξάλλου δεν υπάρχουν και πολλοί τρόποι να τσεκάρεις upload... :P

παιζει κανονικα και εισαι και τυχερος που παιζεις ακριβως 2 Mbit.εγω 1200 παω σχεδον λογω γραμμης.και ανεβαζω με 120.σε φιλο ειχα δει 200 ανεβασμα κανονικα.κανε δοκιμη να ανεβασεις κατι σε κανα rapidshare.

Μήπως ήρθε και η ώρα να πάρω το Vigor που λέγαμε?

Θα δω βελτίωση λες? Κάπου διάβασα νομίζω οτι λές τα Thomson δεν είναι και ότι καλυτερο?!?

Τους ανέφερες το πρόβλημα τι σου απάντησαν ?

Αλλο router ειχες δοκιμάσει ?

Τον router που ειχα ολα τα χρονια ειχα. Ολα τα χρονια δουλευε, γιατι να το αλλαξω; Οποτε εχει προβλημα η forthnet θα αλλαζω εγω router?

Οσο για το αν τους ανεφερα το προβλημα, μου ειχαν πει οτι κανουν αναβαθμισεις. Βεβαια, εγω δεν μπορω να δεχθω οτι επι ενα μηνα (μεχρι που εφυγα, ποιος ξερει ποσο ακομη) επρεπε για site του εξωτερικου να σερνομαι...

Μήπως ήρθε και η ώρα να πάρω το Vigor που λέγαμε?

Θα δω βελτίωση λες? Κάπου διάβασα νομίζω οτι λές τα Thomson δεν είναι και ότι καλυτερο?!?

το thomson εχει μερικα συν εχει και μερικα πλην.το τεραστιο του + ειναι οτι ειναι παρα πολυ σταθερο σε χαλια γραμμες.το αρνητικο του ειναι οτι εχει μερικα bug.τωρα το vigor μπορει και να συγχρονισει και καλυτερα και γενικα εχει παραπανω καλουδια.εχεις πολυ καλη γραμμη εσυ οποτε δεν εχεις να φοβασαι αποσυνδεσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...