Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπορεις να ζητησεις αλλαγη profile αν παιζεις οριακα.θα σου κοψει λιγο ταχυτητα αλλα θα εισαι πιο stable.

Τι προφίλ να ζητήσω; Πρόσεξα ότι όταν κλειδώνω στα 12 mbps με snr 6, κατεβάζει με 300-600 KB και μεταβάλλεται συνεχώς, ενώ όταν κλειδώνει στα 10 mbps με snr περίπου 11, κατεβάζει με σταθερή ταχύτητα κοντά στο 1 MB χωρίς μεταβολές. Από ftp και nvidia είναι οι ταχύτητες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

να σου βαλουν margin 8 αντι για 6.ισως παιξει καλυτερα .γιατι αμα πεφτει πολυ χαμηλα τοτε θα εχεις πολλα crc fec errors και τετοια και μπορει να γινεται αυτο που ειπες .να παιζει πιο αργα. επισης αν θες να κανεις πειραματισμους μπορεις να κατεβασεις το Orbmt η το dmt και αν υποστηριζουν το ρουτερ σου να αλλαξεις εσυ το snr και να δεις που παιζει καλυτερα.αλλιως λες στην Forthnet να στο βαλει 8.μετα εχει 11 και μετα 15.11 και 15 σου κοβουν καμποσο σε ταχυτητα δεν λεει εκτος αν καποιος εχει αρκετα θεματα με την γραμμη του

να σου βαλουν margin 8 αντι για 6.ισως παιξει καλυτερα .γιατι αμα πεφτει πολυ χαμηλα τοτε θα εχεις πολλα crc fec errors και τετοια και μπορει να γινεται αυτο που ειπες .να παιζει πιο αργα. επισης αν θες να κανεις πειραματισμους μπορεις να κατεβασεις το Orbmt η το dmt και αν υποστηριζουν το ρουτερ σου να αλλαξεις εσυ το snr και να δεις που παιζει καλυτερα.αλλιως λες στην Forthnet να στο βαλει 8.μετα εχει 11 και μετα 15.11 και 15 σου κοβουν καμποσο σε ταχυτητα δεν λεει εκτος αν καποιος εχει αρκετα θεματα με την γραμμη του

Έχω το THOMSON TG784 και δε φαίνεται να συνεργάζεται με τα dmt και Orbmt. Μόνο μέσω forthnet αλλάζει;

τοτε ναι μονο διαμεσω forthnet.

to 585 v7 επαιζε νομιζω.το v8 και το 784 οσο ξερω και εγω δεν παιζουν.δεν τα εχω δοκιμασει λογω οτι εχω ηδη 6 margin με το 784 και ειμαι μια χαρα.

τοτε ναι μονο διαμεσω forthnet.

to 585 v7 επαιζε νομιζω.το v8 και το 784 οσο ξερω και εγω δεν παιζουν.δεν τα εχω δοκιμασει λογω οτι εχω ηδη 6 margin με το 784 και ειμαι μια χαρα.

Απλά έχω την απορία γιατί με το CL-110 και snr 6 ήταν σταθερότατη η γραμμή, ενώ με το 784 και ίδιο κλείδωμα, με snr 6 είναι χάλι.

αυτο ειναι πραγματι παραξενο διοτι υποτιθεται οτι το Thomson ειναι ακομα πιο stable απο το cl 110.νομιζω οτι υπαρχει ενα μικρο qos για να δινει Priority στα voip αλλα σε σενα μαλλον δεν ειναι αυτο αφου μου λες οτι οταν το margin ειναι λιγο παραπανω εισαι οκ.

Νομίζω οτι ίσως να ειναι καθαρά θέμα router αν λες οτι υπάρχει τέτοια διαφορά με το snr και την ταχύτητα.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ειναι ίσως θέμα firmware :unsure:

Το 8.2.6.5 έχει. Πήρα στη forthnet και ο τεχνικός μου είπε ότι για να δω την ταχύτητα από ftp πρέπει να κατεβάζω πολλά αρχεία ταυτόχρονα και όχι μόνο ένα (το πως έπιανα παλιά 1,2 mb με ένα αρχείο δεν μπόρεσε να το εξηγήσει)! Γενικώς μου δίνουν την αίσθηση ότι δεν θέλουν να εξυπηρετήσουν.

post-88018-0-62387800-1310807034_thumb.jpg

Το 8.2.6.5 έχει. Πήρα στη forthnet και ο τεχνικός μου είπε ότι για να δω την ταχύτητα από ftp πρέπει να κατεβάζω πολλά αρχεία ταυτόχρονα και όχι μόνο ένα (το πως έπιανα παλιά 1,2 mb με ένα αρχείο δεν μπόρεσε να το εξηγήσει)! Γενικώς μου δίνουν την αίσθηση ότι δεν θέλουν να εξυπηρετήσουν.

πρεπει να βρεις καλο ftp για να δωσει full speed me ενα αρχειο.δοκιμασε download manager και καποιο site η καποιο Ftp η πολλα αρχεια απο διαφορους ftp .αν τα εχεις δοκιμασει και πραγματι το προβλημα ειναι οταν το margin σου ειναι 6 τοτε αλλαγη profile.να στο βαλουν 8 να εισαι πιο καλα η 11 και ας κλειδωνεις πιο χαμηλα.

πρεπει να βρεις καλο ftp για να δωσει full speed me ενα αρχειο.δοκιμασε download manager και καποιο site η καποιο Ftp η πολλα αρχεια απο διαφορους ftp .αν τα εχεις δοκιμασει και πραγματι το προβλημα ειναι οταν το margin σου ειναι 6 τοτε αλλαγη profile.να στο βαλουν 8 να εισαι πιο καλα η 11 και ας κλειδωνεις πιο χαμηλα.

Τους πήρα και με έβαλαν σε 11άρι margin. Τώρα σταθερότατο download μέχρι 1 mb/sec.

θα μπορουσεςνα δοκιμαζες και 8 margin αντι για 11 αλλα δεν πειραζει.τωρα γιατι αυτο το bug δεν ξερω αλλα ενταξει καλυτερα λιγο πιο χαμηλα και σταθερα παρα να σου δειχνει πιο μεγαλο download αλλα να κανει νερα.

θα μπορουσεςνα δοκιμαζες και 8 margin αντι για 11 αλλα δεν πειραζει.τωρα γιατι αυτο το bug δεν ξερω αλλα ενταξει καλυτερα λιγο πιο χαμηλα και σταθερα παρα να σου δειχνει πιο μεγαλο download αλλα να κανει νερα.

Όταν τον ρώτησα τι προφίλ μπορούμε να βάλουμε δεν μου ανέφερε καθόλου το 8άρι margin, μόνο το 11 και το 15. Καλά είναι και έτσι αφού τώρα το download είναι στο 1,0-1,1 mb, σε σχέση με το CL-110 που έπαιζε στα 1,2-1,3 mb.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια υπαρχει καποιο προβλημα με τα DNS της Forthnet? Ενω μπαινω κανονικα insomnia,in.gr δεν μπορω να μπω youtube, msn κλπ..

UPDATE: Δειχνει να εστωσε, λαθος συναγερμος ... παντως σημερα πολλα disconnect ... ας ελπισουμε να μην σκασει! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...