mynam3 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Παιδια βοηθηστε με για κατι το οποιο το εχω προβλημα στο σπιτι εδω και 7-8 ωρες. Ειμαι συνδρομητης double play, ικανοποιημενος κτλπ απο οταν την εβαλα αλλα ξαφνικα ενω το ιντερνετ δουλευει κανονικα, δεν εχω τηλεφωνο . Να με παρουν γινεται, να παρω ενω σχηματιζω τον αριθμο δεν γινεται τιποτα Δεν μπορω ουτε στο 11838 να τους καλεσω. Τι να δοκιμασω ? Δεν πειραξα τιποτα, εβγαλα τα καλωδια απο το φιλτρο τα ξαναεβαλα, τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 το ειχα παθει την προηγουμενη βδομαδα, προβλημα πορτας ηταν.στειλτους ενα mail αν δε μπορεις να παρεις απο κινητο.Στις εισερχομενες μπορεις να απαντησεις κανονικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Ναι κανονικοτατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 κανε ενα κοπο και παρε απο κινητο. τετοια ωρα δε θα εχει αναμονη, πες να σε καλεσουν πισω και θα το ελεγξει εκεινη την ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 μπορει με κανα Reset Την πορτα να παιξει κανονικα.το πιο πιθανο ειναι να κολλησε κανα port. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 μπορει με κανα Reset Την πορτα να παιξει κανονικα.το πιο πιθανο ειναι να κολλησε κανα port. Συμφωνα με τα λεγομενα τους το προβλημα ειναι δικο μου γιατι η γραμμη στο σπιτι γραφει "ΟΤΕ" Α ρε φορθνετ, 3 χρονια τωρα ικανοποιημενος και μου την εχεις δωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Είναι δυνατόν με το Siemens CL-110 να κατεβάζω από το ftp της forthnet με 1,2 MB/sec και σήμερα που μου πέρασαν το THOMSON TG784 να κατεβάζω με 95 kb/sec??? Τα στατιστικά της γραμμής είναι πάνω κάτω ίδια με του CL-110 και φαίνονται στην επισύναψη. Και για του λόγου το αληθές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μήπως έχεις κάνενα firewall στο router ανοιχτό και σε κόβει, η ταχύτητα που κατεβάζεις απο αλλα sites ftp η http πως είναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μήπως έχεις κάνενα firewall στο router ανοιχτό και σε κόβει, η ταχύτητα που κατεβάζεις απο αλλα sites ftp η http πως είναι ? Τα ίδια χάλια...Το firewall του router είναι disabled. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 επειδη δεν το εμπιστευομαι το ftp της forthnet, δοκιμασε αυτο, το 1ο iso που εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 επειδη δεν το εμπιστευομαι το ftp της forthnet, δοκιμασε αυτο, το 1ο iso που εχει Σε αυτό κατεβάζει με 900 KB/sec και την ίδια στιγμή από της forthnet με την ίδια... Τι να πω; Πάντως προηγουμένως μέσα στο ίδιο 5λεπτο που δοκίμασα με διαφορετικά router είχε τεράστιες διαφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 ειναι περιεργη ωρα! εμενα κανει τραμπαλα το snr αυτη τη στιγμη, ειμαι στο οριο disconnect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση στο router (όπως το firewall) που να επηρεάζει την ταχύτητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Αυτή τη στιγμή και από τα δυο ftp με 500 KB/sec... Αηδία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Συμφωνα με τα λεγομενα τους το προβλημα ειναι δικο μου γιατι η γραμμη στο σπιτι γραφει "ΟΤΕ" Α ρε φορθνετ, 3 χρονια τωρα ικανοποιημενος και μου την εχεις δωσει τι εννοεις η γραμμη στο σπιτι γραφει οτε?εχεις ιντερνετ απο forthnet και τηλεφωνια απ οτον οτε??? Σε αυτό κατεβάζει με 900 KB/sec και την ίδια στιγμή από της forthnet με την ίδια... Τι να πω; Πάντως προηγουμένως μέσα στο ίδιο 5λεπτο που δοκίμασα με διαφορετικά router είχε τεράστιες διαφορές. μηπως το snr σου κανει σκαμπανεβασματα και οταν κατεβαζεις με 900 ειναι στο 6 ενω οταν κατεβαζει λιγοτερο ειναι σε κανα 4-5?επισης δοκιμασε να κατεβασεις με κανα getright απο κανα γρηγορο site.apple,nvidia,nokia. ειναι περιεργη ωρα! εμενα κανει τραμπαλα το snr αυτη τη στιγμη, ειμαι στο οριο disconnect μπορεις να ζητησεις αλλαγη profile αν παιζεις οριακα.θα σου κοψει λιγο ταχυτητα αλλα θα εισαι πιο stable. Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση στο router (όπως το firewall) που να επηρεάζει την ταχύτητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα