Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

θα προτιμουσα να περασω απο ολες τις εταιρειες τις ιδιωτικες και σαν τελευταια λυση θα πηγαινα στον οτε.ευτυχως με τους εναλακτικους εχω βρει ηρεμια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα προτιμουσα να περασω απο ολες τις εταιρειες τις ιδιωτικες και σαν τελευταια λυση θα πηγαινα στον οτε.ευτυχως με τους εναλακτικους εχω βρει ηρεμια.

+1000

Είμουν forthnet βασιλιάς και χωρίς προβλήματα αλλα τελικά με έτρωγε ο @#$#$ μου και γύρισα οτε. Ε τελικά μετα απο 2 μήνες πήρα και το τηλέφωνο απο τον ΟΤΕ και ξανα γύρισα forthnet με τα 4

Δεν προσπαθώ να διαφημίσω την Forthnet και καμία forthnet αλλα εφόσον ειμαι ευχαριστημένος με το προιόν και την υπηρεσία που μου προσφέρει δεν μπορώ να μην το πώ και το ίδιο θα έκανα αν η εταιρία λεγόταν ote , hol , spank , η δεν ξέρω γω τι.

Ναι οκ αλλά εγώ απο αρχές Ιουνίου κάθε βράδυ κάνω αμάν να ανοίξω ένα site, κάθε 2 λεπτά laggarw για άλλο μισό και παίζω μπουνιές με το router. Τα σαββατοκύριακα δεν το συζητάω απλά ασχολούμαι με κάτι άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα κλειδώνει στα 10. Αλλά όσοι έχουν ΟΤΕ στη γειτονιά δεν έχουν internet.

Ερώτηση 1. Πως όσοι έχουν ΟΤΕ δεν έχουν internet και οι υπόλοιποι έχουν (αφού ίδια δεν είναι τα καλώδια?)

Ερώτηση 2. Εχει σχέση αυτό με την άνοδο της ταχυτητας?

To snr margin έχει φτασει στο Θεό. Με το που θα τους πάρεις τηλέφωνο, θα σου πουν ότι φταίνε τα εσωτερικά καλώδια. Ρε παπάρα τα άλλαξα πρόσφατα όλα. Και επειδή δουλεύαμε σε σχετικό επάγγελμα γνωρίζουμε πως τα ρούτερ δε χαλάνε έτσι ξαφνικά μια ωραία πρωία. Οπότε μάλλον από τον ΟΤΕ έχει παιχτεί κάτι. Τώρα γιατί μια γραμμή που δούλευε τέλεια ξαφνικά χαλάει (α ναι ξέχασα θυμήθηκε το καλώδιο πως ειναι πρίζα rj11 και μόλις το μαθε τα τίναξε), είναι ένα ερώτημα που το αφήνω σε σας. Εναλλακτικοί και κουραφέξαλα. Τουλάχιστον ο ΟΤΕς τους είπε σε 4 μερες θα φτιάξουνε τη βλάβη. Θα περιμένω μέχρι Δευτέρα Τρίτη και αν δε δω προκοπή τους παίρνω τηλέφωνο για τεχνικό. Βέβαια τα 60 ευρώ θα τα δει μόνο ζωγραφιστά. Ελεος, μερικοί ζούμε από το internet δεν μπορεί να κόβεται καθε τρεις κ λίγο

Επεξ/σία από mythosss

Σήμερα κλειδώνει στα 10. Αλλά όσοι έχουν ΟΤΕ στη γειτονιά δεν έχουν internet.

Ερώτηση 1. Πως όσοι έχουν ΟΤΕ δεν έχουν internet και οι υπόλοιποι έχουν (αφού ίδια δεν είναι τα καλώδια?)

Ερώτηση 2. Εχει σχέση αυτό με την άνοδο της ταχυτητας?

To snr margin έχει φτασει στο Θεό. Με το που θα τους πάρεις τηλέφωνο, θα σου πουν ότι φταίνε τα εσωτερικά καλώδια. Ρε παπάρα τα άλλαξα πρόσφατα όλα. Και επειδή δουλεύαμε σε σχετικό επάγγελμα γνωρίζουμε πως τα ρούτερ δε χαλάνε έτσι ξαφνικά μια ωραία πρωία. Οπότε μάλλον από τον ΟΤΕ έχει παιχτεί κάτι. Τώρα γιατί μια γραμμή που δούλευε τέλεια ξαφνικά χαλάει (α ναι ξέχασα θυμήθηκε το καλώδιο πως ειναι πρίζα rj11 και μόλις το μαθε τα τίναξε), είναι ένα ερώτημα που το αφήνω σε σας. Εναλλακτικοί και κουραφέξαλα. Τουλάχιστον ο ΟΤΕς τους είπε σε 4 μερες θα φτιάξουνε τη βλάβη. Θα περιμένω μέχρι Δευτέρα Τρίτη και αν δε δω προκοπή τους παίρνω τηλέφωνο για τεχνικό. Βέβαια τα 60 ευρώ θα τα δει μόνο ζωγραφιστά. Ελεος, μερικοί ζούμε από το internet δεν μπορεί να κόβεται καθε τρεις κ λίγο

a.οχι κακες λεξεις.

β.μπορει κατι με τα μηχανηματα του οτε και δεν εχουν ιντερνετ.δεν σημαινει οτι ειναι θεμα χαλκου

.γ.λιγοτερα ατομα με ιντερνετ λιγοτερο crosstalking>λιγοτερη παρεμβολη για σενα απο τα αλλα ζευγαρια αλλα καλυτερο ιντερνετ.αμα δεν χασεις sync τοτε απλα βλεπεις το margin πιο ψηλα.δεν ειναι θεμα εναλακτικοι και κουραφεξαλα.ολα τα καλωδια ειναι του οτε.σε τι ζευγαρι θα τυχεις ειναι θεμα τυχης.πχ σε μενα εχω 4 χρονια περιπου και εχω μεινει χωρις ιντερνετ 2-3 φορες για 2-3 ωρες.και τις 2 φορες ητανεπειδη ο οτε ειχεκοψει το ρευμα σε ολο το αστικο κεντρο πεντελης οποτε δεν επαιζε τιποτα.

Σε γενικές γραμμές σε σχέση με παλιά πάμε καλύτερα , μην την ματιάσουμε :P

και εμενα ετσι. δεν εχει παιξει ουτε αποσυνδεση απο τοτε που ειχαμε βροχες και βροντες

καθε σ/κ κλειδωνω στα 20mbps. κυριακη κατα της 7 το απογευμα πεφτω στα 14.600. τους πεφτει κανενας διακοπτης εκει στη forthnet εκεινη την ωρα η ειναι θεμα traffic της γειτονιας μου?

και εμενα ετσι. δεν εχει παιξει ουτε αποσυνδεση απο τοτε που ειχαμε βροχες και βροντες

ευτυχως που στην ελλαδα δεν βρεχει συχνα αλλιως αστα να πανε.τα μισα box σταζουν νερα μετα αφου πλεον δεν υπαρχει φλατζα για να τα κραταει στεγανα.ε ναι κανεις δεν προβλεψε να φτιαξει φλατζα που να αντεχει 50 χρονια απο τοτε που τα εχουν βαλει.

καθε σ/κ κλειδωνω στα 20mbps. κυριακη κατα της 7 το απογευμα πεφτω στα 14.600. τους πεφτει κανενας διακοπτης εκει στη forthnet εκεινη την ωρα η ειναι θεμα traffic της γειτονιας μου?

το βρηκες μονος σου

θεωρητικα weekend κλεινουν εταιρειες με οτι αυτο συνεπαγεται.λειπει κοσμος οποτε αρκετα κλειστα ρουτερ λιγοτερο crosstalk.

εγω ρε παιδια ειμαι 1 λεπτο απο τον οτε με τα ποδια και 2 λεπτα απο την forthnet και κατεβαζω με 400 kb/s!ειμαι αργος ειναι λογικο αυτο ?

android.png

εγω ρε παιδια ειμαι 1 λεπτο απο τον οτε με τα ποδια και 2 λεπτα απο την forthnet και κατεβαζω με 400 kb/s!ειμαι αργος ειναι λογικο αυτο ?

android.png

το ποσο εισαι απο την Forthnet δεν λεει κατι.επισης το 2 λεπτα απο τον οτε παλι δεν λεει κατι.πες μας τα στατιστικα της γραμμης σου και ποσο κλειδωνεις να ξεκινησουμε απο εκει.μπορει να ειναι θεμα pc Μπορει λογω wireless μπορει θεμα γραμμης και παει λεγοντας.μπορει να εχεις ξεχασει κανα φιλτρο κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...