Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απλά επειδή έθιξε ο Thresh το θέμα συγχρονισμού με βάση τα στατιστικά μου ήθελα να δείξω τι επικρατεί στο υπόγειο και γιατί μερικές φορές ευθύνονται και τα πράγματα εκει κάτω για πιθανόν αποσυγχρονισμούς ταχύτητες κτλπ.

πολλες φορες φταινε σκουριασμενες ρεγκλετες κακες ενωσεις κτλ.

problem with οπτικη.αποκατασταση υπομονη μερικες ωρουλες.3-4

Δημοσ.

Και σήμερα μια από τα ίδια.... άραγε όταν λένε ότι τα φτιάχνουν τί εννοούν? Ρίχτου 2-3 σφαλιάρες και αν ξυπνήσει είμαστε οκ ?

Δημοσ.

Και σήμερα μια από τα ίδια.... άραγε όταν λένε ότι τα φτιάχνουν τί εννοούν? Ρίχτου 2-3 σφαλιάρες και αν ξυπνήσει είμαστε οκ ?

μηπως εσυ λες για αλλο θεμα.εμεις λεμε για προβλημαμε οπτικη που σουρνονται ολα.

Για άλλη μια φορά ταχύτητες χελώνας....

Ελπίζω να ναι παροδικό.

λιγο πιο πανω εχω γραψει.σε 2 ωριτσες πανω κατω θα ειναι οκ.

Δημοσ.

μηπως εσυ λες για αλλο θεμα.εμεις λεμε για προβλημαμε οπτικη που σουρνονται ολα.

Για τα κυκλώματα που πέφτουν συνέχεια λέω , γιατί υποθέτω ότι για να πέφτουν συνέχεια πρέπει να είναι κάτι το μηχανικό ή κάτι το ελλιπές . Άρα και κάτι που δεν φτιάχνουν - δεν φροντίζουν. Και αν τους πάρεις τηλέφωνο όλο αυτό λένε ... " το γνωρίζουμε και το φτιάχνουμε αυτή τη στιγμή . Σύντομα θα επανέλθει" Και χθες και σήμερα από τις 19:00 περίπου τα ίδια. Σέρνεται το σύμπαν

Δημοσ.

Το φάγαμε τόσες μέρες που πήγαινε καλα, αλλα εντάξει πέρα της πλάκας παντού υπάρχουν προβλήματα το θέμα ειναι να γίνεται γρήγορα η επίλυση τους.

Μια χαρά φαίνεται τώρα

Δημοσ.

Για τα κυκλώματα που πέφτουν συνέχεια λέω , γιατί υποθέτω ότι για να πέφτουν συνέχεια πρέπει να είναι κάτι το μηχανικό ή κάτι το ελλιπές . Άρα και κάτι που δεν φτιάχνουν - δεν φροντίζουν. Και αν τους πάρεις τηλέφωνο όλο αυτό λένε ... " το γνωρίζουμε και το φτιάχνουμε αυτή τη στιγμή . Σύντομα θα επανέλθει" Και χθες και σήμερα από τις 19:00 περίπου τα ίδια. Σέρνεται το σύμπαν

το συνεχεια που το ειδες για να καταλαβω?εχει αρκετο καιρο να γινει κατι με οπτικη εκτος αν εσυ εννοεις αλλαθεματα που δεν εχουν καμια σχεση με το χτεσινο που οφειλοταν σε οπτικη.

η οπτικη δεν ειναι μηχανικο πραγμα.επισης δεν ειναι κατι που το φτιαχνει η forthnet η η καθε forthnet.η οπτικη κοπηκε χτες οχι προχτες.μαλλον εσυ λες για κανα πιτα dslam.

Φίλε εγώ έχω και forthnet και wind . Πιο μαλα*ία επιλογές στη ζωή μου δεν έχω κάνει...Βάλε OTE και ξεμπέρδεψε!

γιατι εχεις forthnet και wind αφου ειναι και οι 2 μαλακ΄...ες??βαλε οτε να πληρωνεις τα πολλα λεφτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...