Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αμα δείς τι επικρατεί στην ρεκλέτα την πολυκατοικίας απορώ που κλειδών και τόσο :lol:

θα βρώ την photo να δεις αλλα μην τρομάξεις :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κανονικά έπρεπε να κλείδωνες στο τέρμα, 24576 :P

αναλογα τον ρουτερ πολλες φορες ουτε μεσα στο α/κ δεν κλειδωνεις τοσο

Αμα δείς τι επικρατεί στην ρεκλέτα την πολυκατοικίας απορώ που κλειδών και τόσο :lol:

θα βρώ την photo να δεις αλλα μην τρομάξεις :P

αμαειναι πλαστικες εισαι οκ.οι σιδερενιες εκει που ενωνεται το καλωδιο του οτε γινετια με κολληση οποτε ειναι δυσκολο να εχεις θεμα.συνηθως το προβλημα ειναι απο την αλλη πλευρα που παει προς το σπιτι σου

full σίδερο ειναι και μάλιστα σκουριασμένο :angry:

Είχα ανεβάσει κάπου φωτογραφίες ρε γαμώτο εδώ απο την ρεκλέτα αν δεν τις βρώ θα τραβήξω σήμερα να δείτε απο περιέργεια.

Όχι οτι δεν ειμαι ευχαριστημένος ισα ισα αλλα αυτο που ειπε ο Thresh με προβλημάτισε, δηλαδή αν μπορείς να πιάσεις έστω λίγο παραπάνω, υπάρχει η δυνατότητα και σε κρατάει πίσω ρακλέτες η καλωδίωση της πολικατοικία επειδή ειναι χάλια η κάποιος διαχειριστής απλα αδιαφορεί το λιγότερ που μπορώ να πώ ειναι Fail

Edit : Μάλλον μόλις φύγουν ολοι για διακοπές θα πάω να βάλω κάτω το router να δώ απο περιέργεια απο τον τοίχο πού έρχεται το καλώδιο πόσο μου δίνει πραγματικα

Σπέρα. Χτες άρχισε να κάνει κάτι κουλά το ρούτερ (αποσυνδέσεις χαμηλό κλείδωμα), οπότε πήρα τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη και μου είπανε πως φταίει πως δεν έχω πρίζα rj11!!! Θα 'ρθει τεχνικός ο οποίος λέει αν βρει πως φταίει η πρίζα (ήμαρτον) θα πάρει και 60 ευρώ. Τώρα κλειδώνω στα 6 (πριν κλείδωνα στα 7). Υπόψιν πως πριν 2 χρόνια άλλαξα εσωτερικές καλωδιώσεις. Επειδή πρίζα αποκλείεται να είναι, τι άλλο παίζει να 'ναι? Θα μου πείτε το ρούτερ, αλλά τα ρούτερ δεν είναι αμάξια που ξαφνικά χαλάνε. Καμιά ιδέα?

Πρώτα απο ολα δώσε μας μερικά στοιχεία όπως τι router έχεις και μπές στο status του router μέσα και δώσε μας μερικά στοιχεία για την γραμμή σου όπως downstream - upstream attenuation κτλπ.

Υποθέτω πώς έχεις forthnet μιας και έκανες post εδώ ? :unsure:

Επίσης πες μας πόσο καιρό εχεις την adsl ειχες προβλήματα στο παρελθόν η ξαφνικά παρουσιάστηκαν ?

Μπρίζα όντως δεν εχεις rj11 αλλα την παλιά με με τα 2 που μπαίνει στον τοίχο ?

Είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την γραμμή με αποσυνδέσεις κτλπ για αυτο διευκρίνησε μας τα παραπάνω.

Edit : Μπορεί να φταίει το router τα καλώδια και αλλα χίλια 2 πράγματα

To router είναι ένα linksys, το οποίο αργεί να πιάσει γραμμή (με την τρίτη συνήθως). Μόλις πιάσει όμως τα φτάνει τα 700ΚΒ/s. Από αποσυνδέσεις είχα προβλήματα μέχρι που

1)άλλαξα τα εξωτερικά καλώδια πριν 4 χρόνια (εκεί που έρχεται το καλώδιο του ΟΤΕ)

2)και τις εσωτερικές καλωδιώσεις πριν 2 χρόνια

από τα 5000Mbps έφτασα τα 7000Mbps. Συνήθως κλείδωνε 7χχχ/1024. Τώρα κελιδώνει 6χχχ/8χχ

Τώρα attenuation στα 37, down margin στα 6 αλλά πάιζω μπάλα και με 3-4 χωρίς κανένα πρόβλημα (ντάξει μια αποσύνδεση μια στο τοσο δε λέει κάτι).Φορθνετ έχω κοντά στα 4 χρόνια

2 τηλέφωνα (μια γραμμή, διαφορετικές πρίζες). Ενα φορητό (εκει είναι το ρουτερ και το φιλτράκι ) και ένα σταθερό. Φιλτρακι και στο σταθερό. Αν πάρω rj11 τι τύπου πρέπει να πάρω και για τα δυο τηλέφωνα? Εχω και μια τρίτη τηλεφωνική πρίζα αλλά δεν τη χρησιμοποιώ.

Ορίστε και η ρεκλέτα για την οποία λέω σε τι κατάσταση ειναι , και το χειρότερο ειναι οτι ο διαχειριστής φώναξε ηλεκτρολόγο και θεώρησε καλό να τραβήξει το άσπρο κουτάκι που ειναι κάτω δεξιά για να βρίσκει και καλά ο καθένας την γραμμή του πιο έυκολα και οχι να αλλάξει ολο το μπάχαλο που γίνεται στο ξύλινο κουτί.

Οπότε ουσιαστικά δεν άλλαξε τίποτα.

05072011280.th.jpg 05072011281.th.jpg 05072011282.th.jpg

Απλά επειδή έθιξε ο Thresh το θέμα συγχρονισμού με βάση τα στατιστικά μου ήθελα να δείξω τι επικρατεί στο υπόγειο και γιατί μερικές φορές ευθύνονται και τα πράγματα εκει κάτω για πιθανόν αποσυγχρονισμούς ταχύτητες κτλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...