Sarandis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 στη forthnet εχουν μια αυτοματη βλακεια που ανεβαζει το margin μολις δει πολλες αποσυνδεσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T0m Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δυστυχώς αύριο δίνω το τελευταίο μου μάθημα και την κάνω για διακοπές οπότε δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να το ανεβάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ευτυχως να λες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 στη forthnet εχουν μια αυτοματη βλακεια που ανεβαζει το margin μολις δει πολλες αποσυνδεσεις. Υπάρχει τέτοιο πράγμα ? δεν το ήξερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 επαιζα μια μερα με διαφορα router και ξαφνικα βλεπω margin 10, παιρνω τηλεφωνο και μου λεει ο τυπος εχεις απειρες αποσυνδεσεις και σε κλειδωσε χαμηλοτερα.τωρα το κατα ποσο ισχυει δεν ξερω, αλλα δεν ειχα δηλωσει καμια βλαβη πιο πριν για να κοιτανε τη γραμμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 στη forthnet εχουν μια αυτοματη βλακεια που ανεβαζει το margin μολις δει πολλες αποσυνδεσεις. για το αν ειναι αυτοματη δεν το ξερω. σιγουρα ομως ισχυει αυτο που λες. επισης αν εισαι πχ με margin 10 και κανεις επανεκινηση το router μετα απο καποιες ωρες συνεχους λειτουργιας μονος σου, το margin επανερχεται στο φυσιολογιο νουμερο. με νορμαλ γραμμη βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 στη forthnet εχουν μια αυτοματη βλακεια που ανεβαζει το margin μολις δει πολλες αποσυνδεσεις. manual ξερω οτι γινεται αυτοματα δεν το εχω δει ποτε.γιατι καποιος που κλεινει το ρουτερ την εκατσε τοτε.η κανει disconnect για να αλλαξει Ip. επαιζα μια μερα με διαφορα router και ξαφνικα βλεπω margin 10, παιρνω τηλεφωνο και μου λεει ο τυπος εχεις απειρες αποσυνδεσεις και σε κλειδωσε χαμηλοτερα.τωρα το κατα ποσο ισχυει δεν ξερω, αλλα δεν ειχα δηλωσει καμια βλαβη πιο πριν για να κοιτανε τη γραμμη μου μπορει να ετυχε να κλειδωσει στα 10 το margin. για το αν ειναι αυτοματη δεν το ξερω. σιγουρα ομως ισχυει αυτο που λες. επισης αν εισαι πχ με margin 10 και κανεις επανεκινηση το router μετα απο καποιες ωρες συνεχους λειτουργιας μονος σου, το margin επανερχεται στο φυσιολογιο νουμερο. με νορμαλ γραμμη βεβαια. Nope. ας τα παρουμε απο την αρχη.στην forthnet παιζει margin 6-8-11-15 σε μια τελεια γραμμη σε αφηνουν στο 6 και θα πρεπει να παιζεις +1 -1 το πολυ αν σου βαλουν 8 πχ για δοκιμη τοτε σε μια τελεια γραμμη θα βλεπεις + 1 -1 αν σου βαλουν 15 αρι παλι το ιδιο.σε μια καλη γραμμη δεν θα γυρισει το Margin σε φυσιολογικα νουμερα διοτι το φυσιολογικο του ειναι το 15 εκεινη την στιγμη. αντιθετα αν εχεις 15αρι και εχεις χαλια γραμμη μπορει να το δεις να φτανει και 10 μπορει να το δεις να φτανει και 20.εχω δει και 15 margin να γινεται 5 και μετα 25.το dslam σε κουμπωνει σε σταθερο margin και εκει θεωρητικα πρεπει να μεινεις εκτος αν ο χαλκος κανει παραξενα οποτε εκει πεφτει.για αυτο και σου αλλαζουν Profile ωστε να εχει περισσοτερο ευρος να παιξει η γραμμη πριν κανει disconnect.αν πχ το disconnect ειναι στο 4 margin τοτε απο το 6 στο 4 ειναι 2μοναδες.απο το 11 ομως στο 4 ειναι 7 οποτε ειναι πιο δυσκολο τοτε μια γραμμη να κανει disconnect.. αυτα με απλα λογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herculess Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 μην το λες οτι να'ναι!!!!!και φυσικα κατα 90% θα κατσει να ασχοληθει να το κατεβασει το bandwidth γιατι απλα δε θελει να πληρωσει για να αυξησει το bandwidth. Τι ειναι αυτο που δεν κοστιζει τιποτα απο τα δυο για την εταιρια?φυσικα το κοψιμο της ταχυτητας απο 10 νοματεους πελατες για να δωσει στο νεο νοματεο πελατη.2 ετη στη forthnet ημουν και το κανανε συνεχεια αυτα.Δε μπορει να ειμαστε ολοι ασχετοι και τυφλοι!!!μεχρι και συσκευη τηλεφωνου μου ειπαν να αλλαξω γιατι φταιει το τηλεφωνο μου(συσκευη) που πεφτει η ταχυτητα,το πιο κουφο ηταν οτι στο τελος ειπαν να αλλαξω την καλωδιακη εγκατασταση στο σπιτι ,τα λαμογια!!!!επαιζα με 18 3-4 μηνες ,και μετα επεσα στα 11-12 στη καλυτερη ,και ολα αυτα μετα απο μια καλη πρσοφορα που ειχαν κανει τοτε και ολοι αλλαζαν σε forthnet!οποτε αποφασισαν,αντι να πληρωσουν για να αυξησουν bandwidth,θα ριξουν στου υπολοιπους ,για να δωσουν στους καινουριους!Οσο για το ρουτερ και τα στοιχεια ,μην εισαι και σιγουρος οτι δεν το πειραζουν απο το κεντρο τους ,συνεχεια το κανουν οποτε επαιρνα τηλεφωνο ,πολλες ρυθμισεις τις πειραζαν ενω καθομουν στο τηλεφωνο και περιμενα να βρουν τα προβληματα και καλα,εμπαινα στο ρουτερ και οι αριθμοι παιζανε σα τρελοι!!και αλλη συσκευη δοκιμασα που ειπαν ,τα ιδια,και πολυ κοντα στο τηλεφωνικο κεντρο ημουν,τα ιδια!!!για ολα τα κακα φταιει ο πελατης,το σπιτι του,η καλωδιοση του,το pc του,το φιλτρο του για θορυβους, και οτι αλλο τους ερχετε στο μυαλο θα το πουν!! Δυστηχως ολες οι εταιριες ειναι ετσι και απλα ακρη δε βγαινει σχεδον ποτε,το μονο που παιζει,πας στη πιο φθηνη με ιδιοκτητο δικτυο βεβαια ,τα ιδια θα δεις και εκει,αλλα τουλαχιστον θα πληρωνεις πιο λιγο! Φίλε εχεις δίκαιο και σε μένα τα ίδια κάνανε, μετα από τηλεφώνημά μου το ανέβασαν στα 16-17 kbps. Βέβαια κάποτε είχα 19-20 αλλά τελος πάντων.... τώρα με τρώει το lag 250++ ms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Nope.ας τα παρουμε απο την αρχη.στην forthnet παιζει margin 6-8-11-15 σε μια τελεια γραμμη σε αφηνουν στο 6 και θα πρεπει να παιζεις +1 -1 το πολυ αν σου βαλουν 8 πχ για δοκιμη τοτε σε μια τελεια γραμμη θα βλεπεις + 1 -1 αν σου βαλουν 15 αρι παλι το ιδιο.σε μια καλη γραμμη δεν θα γυρισει το Margin σε φυσιολογικα νουμερα διοτι το φυσιολογικο του ειναι το 15 εκεινη την στιγμη. αντιθετα αν εχεις 15αρι και εχεις χαλια γραμμη μπορει να το δεις να φτανει και 10 μπορει να το δεις να φτανει και 20.εχω δει και 15 margin να γινεται 5 και μετα 25.το dslam σε κουμπωνει σε σταθερο margin και εκει θεωρητικα πρεπει να μεινεις εκτος αν ο χαλκος κανει παραξενα οποτε εκει πεφτει.για αυτο και σου αλλαζουν Profile ωστε να εχει περισσοτερο ευρος να παιξει η γραμμη πριν κανει disconnect.αν πχ το disconnect ειναι στο 4 margin τοτε απο το 6 στο 4 ειναι 2μοναδες.απο το 11 ομως στο 4 ειναι 7 οποτε ειναι πιο δυσκολο τοτε μια γραμμη να κανει disconnect.. αυτα με απλα λογια. δεν θα διαφωνησω, μιας και το τεχνικο κομματι το γνωριζεις πολυ καλα. παρολα αυτα, αυτα που βλεπω στη γραμμη μου ειναι αυτα που αναφερω πιο πανω. πιθανον να εχει "προβλημα". ομως παραπονο δεν εχω. γενικα ειμαι ευχαριστημενος. μου εχει τυχει μετα απο καποια αποσυνδεση το margin να παει 10-10.5 και μετα απο χειροκινητη ή αυτοματη αποσυνδεση και επανασυνδεση το margin να πηγαινει 6-6.5. Μπορει και το router να μη δινει και τα σωστα στοιχεια. οπως επισης και τα γνωστα προγραμμα που σου δειχνουν τα στατιστικα (πχ OrbMT και STMT). επισης εχω δει με τα ματια μου δυναμικη αλλαγη του margin χωρις αποσυνδεση και επανασυνδεση. (δεν ξερω αν γινεται γι' αυτο και το αναφερω). μπορει να ειναι glitch του router. εδω και 2 μερες συνεχομενες ειμαι κλειδωμενος στα 20200 με margin 1.5-2. πιθανον να ειναι προβλημα γραμμης αλλα με βαρια χρηση, torrents, live streaming δεν εχω αποσυνδεσεις. καποια στιγμη θα γινει αποσυνδεση και τοτε το margin θα παει 6-6.5 και η ταχυτητα μεταξυ 18000 και 19000. μου εχει τυχει βεβαια το margin να παει στο 6 (δυναμικα) και η ταχυτητα να παραμεινει η ιδια. αυτα τα ολιγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Φίλε εχεις δίκαιο και σε μένα τα ίδια κάνανε, μετα από τηλεφώνημά μου το ανέβασαν στα 16-17 kbps. Βέβαια κάποτε είχα 19-20 αλλά τελος πάντων.... τώρα με τρώει το lag 250++ ms στην ουσια me to margin παιζουν και απλα αλλαζει η ταχυτητα .για το Lag ζητα να σε βαλουν σε fast Οσο γινεται. δεν θα διαφωνησω, μιας και το τεχνικο κομματι το γνωριζεις πολυ καλα. παρολα αυτα, αυτα που βλεπω στη γραμμη μου ειναι αυτα που αναφερω πιο πανω. πιθανον να εχει "προβλημα". ομως παραπονο δεν εχω. γενικα ειμαι ευχαριστημενος. μου εχει τυχει μετα απο καποια αποσυνδεση το margin να παει 10-10.5 και μετα απο χειροκινητη ή αυτοματη αποσυνδεση και επανασυνδεση το margin να πηγαινει 6-6.5. Μπορει και το router να μη δινει και τα σωστα στοιχεια. οπως επισης και τα γνωστα προγραμμα που σου δειχνουν τα στατιστικα (πχ OrbMT και STMT). επισης εχω δει με τα ματια μου δυναμικη αλλαγη του margin χωρις αποσυνδεση και επανασυνδεση. (δεν ξερω αν γινεται γι' αυτο και το αναφερω). μπορει να ειναι glitch του router. εδω και 2 μερες συνεχομενες ειμαι κλειδωμενος στα 20200 με margin 1.5-2. πιθανον να ειναι προβλημα γραμμης αλλα με βαρια χρηση, torrents, live streaming δεν εχω αποσυνδεσεις. καποια στιγμη θα γινει αποσυνδεση και τοτε το margin θα παει 6-6.5 και η ταχυτητα μεταξυ 18000 και 19000. μου εχει τυχει βεβαια το margin να παει στο 6 (δυναμικα) και η ταχυτητα να παραμεινει η ιδια. αυτα τα ολιγα για τις δυο πρωτες γραμμες στο post σου.το ιδιο λεμε.οταν κανει αποσυνδεση σημαινει οτι η γραμμη δεν ηταν σταθερη .οποτε οταν σου εκανε αποσυνδεση το modem προσπαθησε να ξανακλειδωσει την γραμμη με Margin 6 αλλα λογω οτι εκανε σκαμπανεβασματα πχ λεμε τωρα λογω μιας παρεμβολης οταν το κλειδωσε ηταν στο 6.αλλα αμα σταματησει αυτη η παρεμβολη το Modem δεν θα ξακανανει training για να ριξει το margin στο 6 αλλα θα στο αφησει να παει οπου να νε.οποτε εσενα ανεβηκε στα 10.(βεβεαια εκει συγχρονισες πιο χαμηλα) αν κλεισεις το ρουτερ και το ξανανοιξεις εκει θα ξαναπαει το ρουτερ στην κανονικη του ταχυτητα και το margin παλι στο 6.ναι στην ουσια η δυναμικη αλλαγη του Margin γινεται επειδη κατι επηρεαζει την γραμμη πχ crosstalking,καποιο φερεσυχνο κοντα στο δικο σου καλωδιο κτλ.δεν το αλλαζει ο Provider.οποτε η γραμμη σου εσενα ναι μεν ειναι πολυ καλη και συγχρονιζεις αρκετα ψηλα αλλα εχει και λιγο Up down στο margin .και αυτο φαινεται και απο το margin που ειπες οτι παει πανω κατω αλλα φαινεται και απο την διαφορετικη ταχυτητα που συγχρονιζεις καθε φορα.οταν μια γραμμη ειναι stable τελειως τοτε παντα καθε φορα θα εχεις ΣΧΕΔΟΝ τον ιδιο συγχρονισμο με μικρη αποκλιση πανω κατω.προσεχε γιατι 20200 με 1,5 margin ναι μεν μπορει να μην σου ριχνει την γραμμη αλλα μπορει να εχεις τοσα errors πανω στην γραμμη που να πηγαινει πιο αργα και απο 10 Mbit.πχ σπιτι μου εχω μια γραμμη πιου κλειδωνει αυτην την στιγμη με annex m στα 11 mbit Με 1200 upload.το margin Θα το δω Max 6,5 min 5,5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 αν και το torrent δεν ειναι μετρο συγκρισης ταχυτητας, στα 20200 κατεβαζα με 1.6-1.7. direct download και με accelarator δεν ειχα δοκιμασει. πιθανον καποιο μικροπροβλημα της γραμμης οπως ειπες. πλεον εχω σταματησει να το σκαλιζω τοσο. οταν το πρωτο εβαλα πριν απο 4 χρονια τηλ. επαιρνα συχνα τηλεφωνο γιατι συγχρονιζα χαμηλα. μεσα σε 4 χρονια εχω ανεβει 5mpbs. καλα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis_petsotis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 κ εγω μια απο τα ιδια (περιπου) 4 χρονια εχω φορθνετ κ ενω επιανα 21000 στο τορρεντ ή στη μικροσοφτ τωρα ειμαι πολυ χαμηλοτερα επεσα 6... με το ζορι πιανω 15000.. οσο για το μαρζιν οντως το ανεβαζουν αυτοματα αν δουν πολλες αποσυνδεσεις. ετυχε κ σε μενα το Πασχα κ με ενα τηλ το διορθωσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Το πρωί είδα 1.8mb/s απο Nvidia...συνήθως είχα 1.2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Παίζει να είχανε πάει και όλοι για μπάνακι σήμερα και να μην είχε πολύ κίνηση. Χωρίς πλάκα τώρα έχουνε φτιάξει αρκετά τα πράγματα τώρα που κοιτάζω κλειδώνω στα 22996 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 αν και το torrent δεν ειναι μετρο συγκρισης ταχυτητας, στα 20200 κατεβαζα με 1.6-1.7. direct download και με accelarator δεν ειχα δοκιμασει. πιθανον καποιο μικροπροβλημα της γραμμης οπως ειπες. πλεον εχω σταματησει να το σκαλιζω τοσο. οταν το πρωτο εβαλα πριν απο 4 χρονια τηλ. επαιρνα συχνα τηλεφωνο γιατι συγχρονιζα χαμηλα. μεσα σε 4 χρονια εχω ανεβει 5mpbs. καλα ειναι. δοκιμασε καποιο αρχειο απο ftp.Λογικα πρεπει να παιζεις στα 2mbyte εσυ.εισαι απο τους ελαχιστουςπου ανεβηκαν.μαλλον θα περαστηκε κανα νεο καλωδιο στην περιοχη σου απο τον οτε. κ εγω μια απο τα ιδια (περιπου) 4 χρονια εχω φορθνετ κ ενω επιανα 21000 στο τορρεντ ή στη μικροσοφτ τωρα ειμαι πολυ χαμηλοτερα επεσα 6... με το ζορι πιανω 15000.. οσο για το μαρζιν οντως το ανεβαζουν αυτοματα αν δουν πολλες αποσυνδεσεις. ετυχε κ σε μενα το Πασχα κ με ενα τηλ το διορθωσαν. πολλοι εχουν χασει ταχυτητα σε ολες τις εταιρειες.μιλαμε για ταχυτητα συγχρονισμου οχι ποσο κατεβαζεις.crosstalking,καλωδιακες κτλ εχουν τις τιμητικες τους για να χασεις ταχυτητα. Το πρωί είδα 1.8mb/s απο Nvidia...συνήθως είχα 1.2... συγχρονισμο μαλλον πρεπει να εισαι στα 18 σωστα??β.οταν κατεβαζεις ακομα και απο nvidia καλο ειναι να ειναι με download manager.εγω οπως ειπα πιο πανω το καλυτερο τεστ ειναι Up down σε Ftp με filezilla. Παίζει να είχανε πάει και όλοι για μπάνακι σήμερα και να μην είχε πολύ κίνηση. Χωρίς πλάκα τώρα έχουνε φτιάξει αρκετά τα πράγματα τώρα που κοιτάζω κλειδώνω στα 22996 μια χαρα νουμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα