T0m Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δεν ζήτησα 24. Ζήτησα τα 16 που είδα ότι μπορεί να τα πιάσει! Εφόσον μπορεί και η εταιρία δεν μου το δίνει σημαίνει ότι δεν τηρή το μέρος του συμβολαίου. Αν δεν έπιανε γιατι δεν είναι σε ιδιοκτητο δίκτυο κτλ θα το καταλάβαινα. Επίσης δεν γίνεται να παίρνω τον τεχνικό να μου λέει κοιτα εχεις 16 και όταν το κλείνω να γίνεται πάλι 6. Δεν ξερω τι λέτε εσείς εγώ αυτό το λέω κοροιδία. Επίσης όταν ρωτήσαμε τον πωλητή το μέχρι 24 από πόσο εώς πόσο θα είναι (για να δούμε άν θα κάνουμε κάποια άλλη σύνδεση που δεν θα ήταν "εώς") μας είπε πως κάτω από 10 δεν πάει. Βάση αυτού έχω κάθε δικαίωμα να διακόψω χωρίς να πληρώσω τίποτα, ή τουλάχιστον αυτό έμαθα στην σχολή μου, ότι ο πωλητή δεν επιτρέπετε να δίνει ψευδής πληροφορίες για το προιόν που πουλάει. Για να κλείσω, δεν με πείραξε το 6 τόσο όσο η κοροιδία. Εφόσον η γραμμή μου δύναται να πιάνει 16 υποχρεούνται να την δώσουν το εώς δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να σου βάζει limit(γιατί μπορεί ή γιατί θέλει να φορτώσει τα υπόλοιπα σε άλλες γραμμές). Θα διαβάσω το συμβόλαιο πάλι άλλα είναι σαν να μου λες ότι το εώς 24 σημαίνει ότι ο άλλος μπορεί να μου βάλει "κοφτη" στα 512kbps για κερδοσκοπικούς λόγους.(το παράδειγμα μου είναι υπερβολικό το ξέρω) και επίσης η γραμμή είναι στο πατρικό μου οπότε δεν μπορώ δυστυχώς να το ελέγχω συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 τι limit λες ότι σου βάζει; Λες να έχει συμφέρον να σε βάζει επίτηδες με κάποιο τρόπο να είσαι στα 6? το θεωρώ παράλογο αυτό που λες και μάλλον κάτι τεχνικό είναι που πρέπει να το ψάξεις λίγο καλύτερα. Ανέβασε αυτές τις φωτογραφίες που λέει και ο poulinos μπας και φανεί τίποτα από αυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 μπορει η γραμμη σου να ειναι τοσο χαλια που να κανει τετοια σκαμπανεβασματα στο margin που την μια να βλεπεις 16 και την αλλη 6.μπορει να μην μπορει να παιξει στα 16 .κανενας provider δεν θα κατσει να ασχοληθει να χαμηλωσει ενα πελατη για να γλυτωσει bandwidth.μην λεμε οτι νανε.δηλαδη εγω γιατι ειμαι κολλημενος στην ιδια ταχυτητα απο τοτε που εβαλα adsl και δεν εχω θεμα?σπιτι πχ εχω κλεισει 14 μερες περιπου με την ιδια Ip.Οποτε σηκωσε καμια φωτο να δουμε τι παιζει να βγαλουμε μια ακρη.επισης τι ρουτερ εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 το ποσο συγχρονισμο βλεπεις εχει να κανει με 2 βασικα πραγματα. το ενα ειναι η ποιοτητα του χαλκου και η αποσταση και το 2 ειναι σε τι Profile σε εχουν βαλει. αν εχει χαλασει η ποιοτητα του χαλκου λογω οξειδωσεις λογω οτιδηποτε θα συνεχισεις να βλεπεις 6 margin που δινει η forthnet εκτος αν εχεις ζητησει να σου αλλαξουν Profile οποτε εκει θα εισαι με 8 Margin με 11 margin η με 15.απο την στιγμη που βλεπεις 6 και εχει πεσει η ταχυτητα συγχρονισμου σημαινει οτι εχει αλλαξει κατι πανω στο καλωδιο.και αυτα που μπορουν να αλλαξουν πανω στο καλωδιο ειναι.παρεμβολες απο αλλες γραμμες adsl (crosstalking)κοψε ραψε συνεχεια τα καλωδια απο καλωδιακες βλαβες του οτε.παρεμβολες απο isdn γραμμες που περνανε μαζι στο καλωδιο οπως και απο φερεσυχνα που ειναι στα 180 + volt.αν μια εταιρεια ηθελε να κοψει bandwidth α.θα εβαζε ενα traffic shaping βλεπε καλη ωρα Hol και ολα θα ηταν μια χαρα.επισης το να παει πχ εσενα απο τα 18 Mbit στα 10 δεν σημαινει κατι.γιατι πολυ απλα μπορει να εχεις 18 Mbit γραμμη και να μην κατεβαζεις τιποτα.πχ εγω εχω 11,12 mbit αλλα εχω ελαχιστα down.ενω μπορει καποιος που ειναι στα 5 να την ξεσκιζει απο το πρωι ως το βραδυ.δεν κανει ο συγχρονισμος τον πελατη.οτι οκ εχω 20 κατεβαζω με 20.ηταν ατομα που κλειδωναν 23 Mbit διπλα στον οτε και τους ελεγες κλειδωνετε 23 Mbit και σου λεγαν τι ειναι αυτο.πελατης που πχ θελει να κατεβαζει email.ποιο το νοημα με βαση την δικια σου λογικη να τον ριξεις στα 10 πχ αφου δνε κατεβαζει? επισης εχω δει γραμμες στις οποιες το margin αντι να ειναι σταθερο επαιζε απο15 εως 6.και σε καθε τεχνικη υποστηριξη περα απο το να κανεις καποιους ελεγχους στο σπιτι σου δεν μπορουν να σου πουν κατι αλλο.την γραμμη εξω απο το σπιτι ο οτε την τσεκαρει και αν ο οτε δει οτι πχ εισαι στα 10 mbit η βλαβη θα κλεισει απευθειας.αν ηταν καθε φορα που καποιος χανει σε συγχρονισμο ο οτε να τον αλλαζε απερχομενο η κεντρικο δεν θα ειχε μεινει καλωδιο για καλωδιο.βεβαια αυτο υπαρχει σε πολλα καφαο που δεν υπαρχουν αλλα κεντρικα η απερχομενα και παρολο που ο οτε ξερει οτι ο ταδε πελατης της χ εταιρειας παιζει χαλια σου λεει οτι δεν μπορει να γινει τιποτα.οπως εχουμε ξαναπει ειναι χαλκος οσο περναει ο καιρος χειροτερα θα γινονται.καλωδιακες καθε μερα .το κοψε ραψε στο καλωδιο μονο ζημια του κανει.μονο το vdsl θα σωσει καταστασεις.και δεν τα λεω επειδη τα ακουσα αλλα επειδη ειναι η δουλεια μου.αν πας μια βολτα περιστερι θα δεις οτι ολα τα κουτια του οτε τα ονομαζομενα box ειναι σιδερενια σκουριασμενα οξειδωμενα χωρις καπακια καποια.χωρις τα προστατευτικα λαστιχακια για να μην μπαινουν νερα.κουτια απο το 1960.το καλωδιο δεν πιανει σε πλαστικη ρεγκλετα αλλα πιανει γυρω γυρω απο μια βιδα.το καλωδιο οξειδωνεται η ταχυτητα συγχρονισμου πεφτει πας καθαριζεις το χαλκο ξανανεβαινει και μετα παλι το ιδιο καθε φορα.δεν μιλαω για κατανεμητες σε σπιτια που και εκει οι ρεγκλετες ειναι πιτα στην σκουρια και φτανουν σε σημειο οι τεχνικοι του οτε να ενωνουν τα καλωδια στριβωντας τα.απο που να ξεκινησεις και που να τελειωσεις.ειναι αυτο που λεμε οταν ενεργοποιεις μια γραμμη παιζεις λοττο αν θα παιξει καλα και για ποσο καιρο.αυτο για το τηλεφωνο στο ειπαν γιατι καποιες συσκευες ιδιαιτερα σταθερες ζοριζουν πολυ την γραμμη αντιθετα με τα ασυρματα που λογω δικιας τους τροφοδοσιας ειναι οτι καλυτερο για μια γραμμη.και μεσα στο σπιτι μπορει να υπαρξουν προβληματα αλλα ειναι δυσκολο να το τσεκαρει καποιος μονος του.ολα αυτα μετα απο περιπου3000-4000-5000 ραντεβου adsl που εχω κανει και απειρα συνδυαστικαμε οτε κτλ και οχιεπειδη τα ακουσα απο καποιον αλλον. αυτα ισχυουν για ολες τις εταιρειες βεβαια.σε καποιο αλλο θεμα ο αλλος ειχε οτε και ο ιδιος ο οτε δεν μπορουσε να του φτιαξει το θεμα με τις αποσυνδεσεις.εκει τι θα πεις?οτι δεν του το φτιαχνει για να γλυτωσει bandwidth? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T0m Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Αύριο θα πάω σπίτι πάλι και θα τσεκάρω ξανά και θα βγάλω και φωτο κτλ και αν είναι πάλι 6 θα πάρω τους τεχνικούς πάλι να ρωτήσω. Αυτό που δεν το δωσες καθόλου σημασία ή δεν το πρόσεξες είναι ο λόγος που με εκνεύρισε το όλο θέμα. Θα γίνω γραφικος λεγοντάς το 3η φορα, αλλά ρε φίλε δεν γίνεται να έχω 6 και όταν παίρνω τον τεχνικό να τον ρωτήσω γιατί να μου λέει 16 (και να το βλέπω και εγώ στα 16) και μόλις κλείνω το τηλέφωνο μετά απο 1 λεπτό πάλι 6...Ναι είναι οι δουλειά σου και ξέρεις πολυ περισσότερα από μένα και θέλω να σε πιστέψω για τις καλές προθέσεις τις εταιρίας αλλά είμαι καχύποπτος όταν συμβαίνει τέτοιο σκηνικό. Το router είναι thomson. Μακάρι να έχετε δίκιο και να είναι σκουριά ή κάτι όντως τεχνικό, θα με ανακουφίσει όσο περίεργο και αν ακούγεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 το μονο που μπορω να σκεφτω που κανει ο τεχνικος πισω απο το τηλεφωνο ειναι να σου κανει ενα lock/unlock σαν reset την πορτα φαντασου το.και επειδη το router χανει συγχρονισμο και ξαναψαχνει γραμμη μετα την κλειδωνει καλυτερα στην περιπτωση σου.το ιδιο που θα γινοταν αμα κανεις reboot το ρουτερ δηλαδη.απλα θελω να δω τι Profile εχεις τωρα και γενικως να δω ποσο παιζει το margin σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constant1ne Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μακάρι να ήταν το πρόβλημά μου η ταχύτητα. Σε γενικές γραμμές καλό download έχω. Αυτό που δεν παλεύται σε αυτή την εταιρία είναι το lag... Τελευταία τα βράδια τρώει κάτι lagspikes ούτε site δεν ανοίγει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 αν πας μια βολτα περιστερι θα δεις οτι ολα τα κουτια του οτε τα ονομαζομενα box ειναι σιδερενια σκουριασμενα οξειδωμενα χωρις καπακια καποια.χωρις τα προστατευτικα λαστιχακια για να μην μπαινουν νερα.κουτια απο το 1960.το καλωδιο δεν πιανει σε πλαστικη ρεγκλετα αλλα πιανει γυρω γυρω απο μια βιδα μην το περιγραφεις ετσι, ειμαστε παραδοσιακοι εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T0m Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μακάρι να ήταν το πρόβλημά μου η ταχύτητα. Σε γενικές γραμμές καλό download έχω. Αυτό που δεν παλεύται σε αυτή την εταιρία είναι το lag... Τελευταία τα βράδια τρώει κάτι lagspikes ούτε site δεν ανοίγει.. Το πρόβλημα το είχε ο κολητός μου με το γοου συγκεκριμένα και απλά ζήτησε από την εταιρία να του το κάνουν φαστ παθ και το ms του έπεσε απο τα 400-500 στα 80-100 και χωρις λαγκ σπαικς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μακάρι να ήταν το πρόβλημά μου η ταχύτητα. Σε γενικές γραμμές καλό download έχω. Αυτό που δεν παλεύται σε αυτή την εταιρία είναι το lag... Τελευταία τα βράδια τρώει κάτι lagspikes ούτε site δεν ανοίγει.. gia lag δεν μπορω να πω κατι .δεν παιζω παιχνιδια οποτε οτι και να πω θα ειναι στον αερα.θεματα να μην ανοιγω σελιδες πχ δεν εχω τωρα για Pings.. μην το περιγραφεις ετσι, ειμαστε παραδοσιακοι εδω ναι η μαυρη καταρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T0m Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά λόγω εξεταστικής ήμουν πιεσμένος. Λοιπόν ανεβάζω αυτήν, πες μου αν θες και κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 αν πω απαράδεκτος συγχρονισμός θα είναι understatement... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 με ιδιο attenuation αλλα 6αρι margin ειμαι στα 21038 kbps. Μαλλον εχεις αποσυνδεσεις και κλειδωσε αυτοματα σε μικροτερο profile. Οπως και να χει κανε ενα τηλεφωνο να το αναφερεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Όντως, κάτι φαίνεται πως δε πάει καλά. Πάρε τηλέφωνο για να δεις τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά λόγω εξεταστικής ήμουν πιεσμένος. Λοιπόν ανεβάζω αυτήν, πες μου αν θες και κάτι άλλο απλα χαλια συγχρονισμο.βαλε μονο το ρουτερ στην πριζα και βγαλε ολα τα τηλεφωνα.αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο.και σηκωσε παλι εικονα. με ιδιο attenuation αλλα 6αρι margin ειμαι στα 21038 kbps. Μαλλον εχεις αποσυνδεσεις και κλειδωσε αυτοματα σε μικροτερο profile. Οπως και να χει κανε ενα τηλεφωνο να το αναφερεις το profile δεν αλλαζει μονο του.και αποσυνδεσεις να εχεις το ρουτερ δεν θα πει εχει αποσυνδεσεις του αλλαζω κατι.θα ξανακλειδωσει στα ιδια και μετα θα ξαναπεσει το ιντερνετ και παει λεγοντας.profile θα του αλλαξουν απο την forthnet και εκει πλεον δεν θα βλεπει 6 margin στο down αλλα ειτε 8 ειτε 11 ειτε 15.αναλογα το profile.αλλα δεν εχει νοημα να το κανει αυτο.καταρχην να δει την εσωτερικη καλωδιωση μην εχει βαλει κανα φιλτρο αναποδα μην ειναι καμια συσκευη χωρις φιλτρο κτλ.κοντο τηλεφωνικο καλωδιο επισης εχω ανοιξει και sticky Θεμα για σωστη εγκατασταση.ας το διαβασει αμα ειναι.εκτος αν πιανουν τα χερια του και δοκιμασει στον κατανεμητη της πολυκατοικιας του η στην χωνευτη για να δει ποσο πιανει εκει και να συγκρινει.αν πιανει τα ιδια προβλημα στο καλωδιο του οτε.αν πιανει παραπανω προβλημα στην καλωδιωση του.βλεπω 9margin.αντε και 8 αρι να του εχουν βαλει διοτι 9 δεν υπαρχει δεν δικαιολογειται ο συγχρονισμος αυτος.με 8 profile αντι πχ για 18 θα πρεπε να ηταν αντε 16 οχι 5. διαφορετικο συγχρονισμο θα βλεπει μονο αν εχει πολυ μεγαλο κυμαινομενο margin λογω καποιου προβληματος στον χαλκο.μονο τοτε την μια θα βλεπει πχ 8 mbit την αλλη 15.αλλιως θα βλεπει πχ μονιμα 15 και απλα καθε φορα θα πεφτει εκτος αν του αλλαξουν profile. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα