Constant1ne Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Τι γίνεται πάλι με τους άχρηστους... Κάθε σ/κ χάλια. Κάθε φορά που βραδιάζει χάλια. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2011 από poulinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/192/orbmt20110612004025.png Παιδια τσεκαρα γενικα την γραμμη μου... το gap ειναι φυσιολογικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 43 attenuation πιθανον και Profile 8 δεν σε βλεπω να πηγαινεις παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω πολυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 εγω την εκοψα αφου τελειωσε το συμβολαιο μου,αφησα και το τελευταιο λογαριασμο απληρωτο γιατι χωσανε κατι επιβαρυνσεις και εφτασε απο 24 ευρω,στα 90 και κατι!απειλησαν δικαστικος οτι ΘΑ....τους εστειλα email οτι δε δεχομαι την τελευταια χρεωση και οτι και εγω ΘΑ.....ειδαν οτι ειχα δικιο και κανανε τα κουνελια,και δεν ξαναενοχλησαν.Εξαλλου νομικες διαδικασιες δεν κινουν για τετοια ποσα ,για ευννοητους λογους...συνηθως ο πελατης εχει παντα δικιο. απο 24 στα 90 η καποια τηλεφωνηματα που ειχες κανει η θα επρεπε να ειναι τα 70 ευρω της διακοπης αλλα αυτο θα γινοταν πριν τον χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herculess Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 2-3 σελίδες πριν είχα αναφέρει προβλήματα με την γραμμή μου ότι συγχρόνιζε χαμηλά στα 10-11 mbps. Τους πήρα τηλέφωνο και μετά από διαδικασία 20-30 λεπτόν να δοκιμάζουμε τυχών βραχυκύκλωμα στην γραμμή μου, δεν βρήκαμε κάτι και μου είπαν ότι θα κάνουνε κάποιες μετρήσεις από τα κεντρικά πάνω στην γραμμή μου. Την επόμενη μέρα το ανέβασαν στα 16 mbps και μου τηλεφώνησαν για να το δώ και εγώ από το μόντεμ. Μου είπαν βέβαια ότι μπορεί να πάει και παραπάνω με βάση το line att. αλλά... δεν ξέρω γιατι δεν το έκαναν. Πραγματικά είμουν κοντά στο να αλλάξω εταιρία, αλλά που να πάω χωρίς να έχω τα ίδια??? ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ! Πάντως η εξυπηρετικότητά τους με εξέπληξε γιατί περίμενα να με γράψουν στα "τετοια" τους, οπότε τους έδωσα λίγο ακόμα χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 2-3 σελίδες πριν είχα αναφέρει προβλήματα με την γραμμή μου ότι συγχρόνιζε χαμηλά στα 10-11 mbps. Τους πήρα τηλέφωνο και μετά από διαδικασία 20-30 λεπτόν να δοκιμάζουμε τυχών βραχυκύκλωμα στην γραμμή μου, δεν βρήκαμε κάτι και μου είπαν ότι θα κάνουνε κάποιες μετρήσεις από τα κεντρικά πάνω στην γραμμή μου. Την επόμενη μέρα το ανέβασαν στα 16 mbps και μου τηλεφώνησαν για να το δώ και εγώ από το μόντεμ. Μου είπαν βέβαια ότι μπορεί να πάει και παραπάνω με βάση το line att. αλλά... δεν ξέρω γιατι δεν το έκαναν. Πραγματικά είμουν κοντά στο να αλλάξω εταιρία, αλλά που να πάω χωρίς να έχω τα ίδια??? ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ! Πάντως η εξυπηρετικότητά τους με εξέπληξε γιατί περίμενα να με γράψουν στα "τετοια" τους, οπότε τους έδωσα λίγο ακόμα χρόνο μπορει να ειχες Profile στην γραμμη σου.λογικα κανα 15αρι profile για αυτο.αν θυμοσουν το margin θα βοηθαγε.λογικα θα ειχες 15 ενω τωρα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 μηπως το snr εχει πεσει παρα πολυ; εδω και κατι μηνες κλειδωνα 15κατι και τωρα ειμαι μονιμα κατω απο 14600 να ανυσηχω; Downstream Upstream ADSL Rate(Kb/s):14524/1021 Attainable Rate(Kbps): 15676/1204 SNR Margin(dB):5.3/13.2 Εξασθένηση(dB):24.0/13.8 Ισχύς(dB):18.8/12.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 καθαρο για να πληρωσω ,ηταν τα 25 ευρω ,το παγιο !!αλλαξα και σπιτι προς το τελος και εκανα μεταφορα της γραμμης η οποια εφτασε εναμισο μηνα για να το κανουν,εκει μου χρεωσαν και εναμισο παγιο για κατι το οποιο δεν ειχα και δεν χρησιμοποιουσα (Ωραιοι οι τυποι)και το υπολοιπο ποσο ηταν τα τελη διακοπης!!τους ειπα εγγραφος οτι τα τελη διακοπης δεν τα δεχομαι ,γιατι απλα ειναι παρανομο να το ζητανε αυτο,εφοσον η γραμμη δεν ειναι δικη τους ,αλλα την διαχειριζονται μονο,και εφοσον το συμβολαιο εληξε ,δεν δεχομαι το νεο τιμολογιο τους.Τους ζητησα να στειλουν εκ νεου λογαριασμο με το κανονικο ποσό που επρεπε να πληρωσω αφου θα ειχαν αφαιρεσει εναμισο παγιο που χρεωσαν για υπηρεσιες ανυπαρκτες στο διαστημα αυτο.....ποτε δεν εστειλαν ξανα μετα λογαριασμο και δεν με εχουν ξαναενοχλησει εδω και 2 ετη! Οτι τους κατεβει χρεωνουν και οποιον πιασουν και φοβηθει και παει να πληρωσει!!! Η μεταφορα της γραμμης νομιζω ξαναχρεωνεται για τον λογο οτι ξανα πληρωνουν τον οτε για να ενεργοποιησει την γραμμη σε αλλο αστικο κεντρο.μονο αν εισαι στο ιδιο δεν θυμαμαι αν πληρωνεις η οχι. β.εναμισι μηνα θα κανει διοτι για τον οτε ειναι σαν να ενεργοποιεις νεα γραμμη και οχι μεταφορα.ο οτε δεν ξερει μεταφορα εκτος αν εισαι ιδιο α/κ .ο οτε ξερει σταματαω αυτο ξεκιναω αλλου. δεν ξερω επισης αν επειδη μετακομισες ξαναξεκιναει το συμβολαιο απο την αρχη. τα τελη διακοπης τα ζητανε για τον λογο οτι αμα διακοψεις πριν το χρονο να εχουν βγαλει καποια λεφτα απο αυτα που πληρωσαν για την ενεργοποιηση ,τον τεχικο για την μεικτονομηση κτλ. σε ολες τις εταιρειες χρεωνουν τελη διακοπης.θυμαμαι η Tellas ελεγε πριν 4 χρονια αμα διακοψεις τον πρωτο μηνα 140 ευρω τελη διακοπης.το οτι η γραμμη δεν ειναι καποιου αλλα την διαχειριζεται ειναι λαθος νοοτροπια.γιατι οταν παθει βλαβη και σου πουν η γραμμη ειναι του οτε εκει ολοι λενε δεν ξερουμε τον οτε ξερουμε την forthnet.oποτε μην το παμε οπως μας συμφερει.δεν λεω για σενα αλλα γενικα.απο εκει και περα οτι καποιος μεταπουλαει κατι ειναι ασχετο με το αν του ανηκει η οχι.οποτε ο καθενας μπορει να χρεωσει αυτο που θελει.δηλαδη αν παρω εγω κατι και το πληρωνω με δοσεις να το πω ετσι απλα και θελω να το νοικιασω επειδη το πληρωνω με δοσεις καπου δεν σημαινει οτι δεν μπορω να το νοικιασω στον αλλο οσο θελω. τωρα αυτο για το παγιο γιατι σε χρεωσαν ενω δεν ειχε γινει η μεταφορα μπορει να ειναι πολλα.αν η υπηρεσια επαιζε στο παλιο σπιτι πληρωνες του παλιου αλλιως ναι αν ειχε διακοπει απο το παλιο τελειως τοτε δεν θα πρεπε να χρεωθει.τουλαχιστον ετσι ξερω οτι εγινε με φιλο μου που μετακομισε.τον χρεωσαν οταν ενεργοποιηθηκε η γραμμη στο νεο σπιτι .εκτος αν δεν ειχε διακοπει στο παλιο.γενικως κανουμε συζητηση οχι συγκεκριμενα.οσο για τα λεφτα απλα σιγουρεψου οτι ειναι πραγματι μηδεν διοτι καποιοι νομιζουν πχ οτι δεν εχουν υπολοιπο η αφηνουν απληρωτα υπολοιπα και μετα απο καποιο καιρο(καλα οχι 2 χρονια) ερχεται απο δικηγορικο γραφειο οτι ο ταδε χρωσταει τοσα(παλι οχι για σενα γιατι λες περασαν 2 χρονια) και οχι μονο για forthnet αλλα σε διαφορες εταιρειες εχουν παει σημειωματακια απο δικηγορικα γραφεια για απληρωτους λογαριασμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cvent64 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 εγω παιδια την εκοψα και ησυχασα ειχα πολλα προβληματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 10 disconnect σε 5 λεπτα fuck yeah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T0m Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Είναι 330 σελίδες με απαντήσεις και προτίμησα να ρωτήσω χωρίς να τις διαβάσω (συγχωρέστε με, είμαι αρκετά νευριασμένος με την forthnet και δεν έχω άλλη υπομονή). Είδα το "24αρι" ιντερνετ να είναι μόνιμα στα 6-7, καλούτσικο δεν λεω, αλλά πληρώνω για 24. Παίρνω λοιπόν τηλ την εταιρία να ρωτήσω τι παίζει και ο εξυπνάκιας τεχνικός (που απο αφέλεια δεν κράτησα το όνομα του) στην αρχή τα μασάει και μετά μου λέει "κανετε λάθος έχετε 16". Κάνω refresh την σελίδα και όντως 16, οπότε ζητάω συγνώμη για το λάθος που έκανα και το κλείνω. Ελα όμως που στο επόμενο refresh πέφτει πάλι στα 6. Κάποιοι θα μου πείτε ε και ρε φίλε 6 δεν σου φτάνουν? Ναι και μου περισεύουν αφου σπάνια κατεβάζω, το θέμα είναι πως πληρώνω 24αρι για να έχω μια αξιόλογη γραμμη όταν και αν την χρειαστω (και όχι δεν εννοώ 24 ακριβώς, δεν έχω παραισθήσεις) αλλά πάντως ούτε 6. Αν ήθελα 6-7 θα έκανα μια τέτοια και θα πλήρωνα και λιγότερα. Αφού τα είπα λοιπόν κάπου και μου φυγε λίγο η αγανάκτιση, θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω μεταφορά σε άλλη εταιρία(την σύνδεση την έχω μόνο 1 μήνα). Το να με κοροιδεύουν στα μούτρα είναι ότι πιο εκνευριστικό!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 το θέμα είναι πως πληρώνω 24αρι για να έχω μια αξιόλογη γραμμη όταν και αν την χρειαστω (και όχι δεν εννοώ 24 ακριβώς, δεν έχω παραισθήσεις) αλλά πάντως ούτε 6. Δυστυχως πληρωνεις εως 24 και οχι 24. Και λογω αυτου του 'εως' δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα. Εαν κανεις μεταφορα σε αλλη εταιρεια πιθανοτατα θα πληρωσεις κατιτις για να φυγεις απο την forthnet. Τι συμβολαιο υπεγραψες για τη συνδεση σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Και το κακό ειναι πως αν πας αλλού μπορεί να ειναι καλύτερα ναι αλλά μπορεί να ειναι και χειρότερα ποτε δεν ξέρεις. Γενικά ειναι ρίσκο αυτο με τις αλλαγές απο πάροχο σε πάροχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 καταρχην γιατι ακουω αλλα ντι αλλων ας βγαλει μια φωτο οταν συγχρονιζει στα 16 και αλλη μια οταν ειναι στα 6.για να αλλαξει ο συγχρονισμος πρεπει να χασει συγχρονισμο το ρουτερ και για να χασει συγχρονισμο το ρουτερ σημαινει οτι κατι το επηρεαζει.οποτε σηκωσε φωτο και β.παρατηρησε το margin απο που ως που κυμαινετε.επισης οπως λεω σε ολους οποια εταιρεια και να εχεις πληρωνεις εως 24 οχι 24.β.για τον οτε για να θεωρηθει βλαβη πρεπει να ειναι στο καφαο η ταχυτητα σου το μισο και κατω απο εκει που παιζουν οι υπολοιποι. αν δηλαδη ολοι στο καφαο παιζουν 16 και εσυ παιζεις 10 για τον οτε δεν θεωρειται λογος για αλλαγη ζευγους ειτε κεντρικου ειτε απερχομενου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα