Bakxos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 αν εννοεις το downstream margin αυτο ειναι το ιδιο μεταξυ 6 και 8db Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 τοτε δεν σου εχουν κανει αλλαγη προφιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 αντε ρε παιδια γυριστε οτε να ξεμπουκωσει η 4net να ηρεμισουν αυτοι που μενουν!!! εγω δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα, περιοχη νεα σμυρνη...ανα πασα στιγμη πιανω οσο μπορω να πιασω...10 down 1 up...πιο πανω και να ηθελα δεν παει, οποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 H aθηνα ειναι σε καλυτερη κατασταση παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BossDoc Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Σήμερα ήρθε μύνημα στο κινητό.Σας έχουμε κάνει φραγή ,πάρτε στο 13831 να δείτε γιατί.Είχανε κόψει το INTERNET για 80 ευρό έτσι χωρίς να μου πούνε τίποτα. Την πρώτη φορά μου ήρθε μύνημα για 163 ευρό πρίν να έρθει ο 2ος λογαριασμός.Πλήρωσα τα 83 πού είχα το λογαριασμό. Τώρα το κόψανε και μου είπανε έπρεπε να το έχω πληρώσει απο τις 16 Μαρτίου.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ και δεν μου στείλανε μύνημα πως θα τοξερα αυτό?? Αναγκάστηκα και έτρεχα να πληρώνω 1 ώρα το μεσημέρι και χωρίς λογαριασμό. Η 24 Απριλίου πλησιάζει που θα μπεί η CYTA ....τἐλος οι ανεύθηνοι της FORTHNET.......Ελπίζω να μην έχω τα ίδια στη CYTA ,θα τους βάλω φωτιά χD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxvon Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Αρχικά καταχωρημένο από StrEaMLiNe Εμφάνιση Μηνύματος Καλησπέρα,και εγώ συνδρομητής της forthnet εδώ και αρκετό καιρό αυτα τα χάλια που έχει αυτές τις μέρες δεν τα έχω ξανά δει,π.χ. κατεβάζω με uTorrent και το upload είναι ανύπαρκτο μια δεν δίνει καθόλου μια πάει 20kB/s πάντως όσο το έχω θέσει δεν πάει με τίποτα,επίσης σέρνεται και στο download και κολάει και κάποια video στο YouTube,αυτά... Καλησπερα κυριοι αυτα που διαβαζω εδω συμβαινουν και στον πειραια οπου βρισκομαι...ειναι αραγε ιδεα μου η εχει και αλλος τα ιδια προβληματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpY Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Όσο περισσότερος κόσμος μπαίνει στο δίκτυο τόσο χειρότερα γίνεται, έχει ήδη μπουκώσει το δίκτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SomethingGR Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Γιαυτο και εγω τους ξαποστειλα και πηγα οτε Αμμα περιμενω την καθε forthnet να αναβαθμισει το κ****ο δυκτιο της σωθικα. Αναμενω ενεργωποιηση και τωρα αυτο το γραφω με το WiFi του γειτονα xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 ε δεν έχει και υποχρέωση να τα αναβαθμίζει κάθε τρεις και λίγο... aDSL πληρώνουμε όχι Leased lines... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 ε δεν έχει και υποχρέωση να τα αναβαθμίζει κάθε τρεις και λίγο... aDSL πληρώνουμε όχι Leased lines... to na μην κλειδωνεις ψηλά ειναι οκ αλλα το να κλειδωνεις ψηλα και να κατεβαζεις αργα......το adsl δεν εχει εγγυημενη ταχυτητα ως προς το κλειδωμα κανονικα και οχι ως προς το ratio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 ούτε ως προς το ratio είναι εγγυημένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 ούτε ως προς το ratio είναι εγγυημένο... ναι θεωρητικα δεν ειναι .στην πραξη μεχρι ενα οριο ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SomethingGR Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Τι να πω ρε παιδια, πριν κανα 2 -3 χρωνια η forthnet ηταν αρχηγος στο adsl πεταγε. Μετα ομως αρχισε ολλο και να πεφτει μεχρι που εφτασα στο σημειο σε ελληνικους server π.χ cod4 70 80 σε καλες μερες και 100+ σε κακες στα ping. Ενω ολοι η αλλοι ειχαν 12 με 30 το πολυ να πουμε. Αντε σας κανουμε και χαρη φευγουμε εμεις να αδιασει lol. Μακαρι να ειχε η Ελλαδα οπτικες ινες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pink_Panther Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ενω ολοι η αλλοι ειχαν 12 με 30 το πολυ να πουμε Σκέφτηκες όμως να τους ρωτήσεις τι σύνδεση είχανε; Ξέρεις, μπορεί να παίζανε LAN εάν βρίσκονται στο Net Cafe που έχει τον Server Αλλιως μάλλον πOTEnet θα είχανε και ο server θα είναι στημένος σε σύνδεση πΟΤΕ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Τι να πω ρε παιδια, πριν κανα 2 -3 χρωνια η forthnet ηταν αρχηγος στο adsl πεταγε. Μετα ομως αρχισε ολλο και να πεφτει μεχρι που εφτασα στο σημειο σε ελληνικους server π.χ cod4 70 80 σε καλες μερες και 100+ σε κακες στα ping. Ενω ολοι η αλλοι ειχαν 12 με 30 το πολυ να πουμε. Αντε σας κανουμε και χαρη φευγουμε εμεις να αδιασει lol. Μακαρι να ειχε η Ελλαδα οπτικες ινες πριν 2-3 χρόνια δεν υπήρχαν τα έως 24mbit ούτε το adsl2+ και δεν είχε 300.000 συνδρομητές στο ιδιόκτητο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα