Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 ναι ειδικά HOL... ...lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 μην περιμενετε. βαλτε hol,OTE Η αλλο δικτυο. εμπεριστατομενη αποψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 για αλλαγη ρεκγλετας δεν θα ερθουν απο τον παροχο αλλα απο τον οτε.συνηθως ουτε οτε ειναι καν.το δινουν εργολαβια νομιζω. αναλογως ποσο σκουριασμενα ειναι.για να χανεις σε ταχυτητα θα πρεπει να ειναι σαπισμενα μεχρι το κοκαλο συνηθως.απο την πλευρα του οτε και σκουριασμενο να ειναι δεν εχεις θεμα διοτι το καλωδιο ειναι κολλημενο με καλαι οποτε και να σκουριασει θα ειναι εξωτερικα.θα το δεις στην πραξη.παντως καλο θα ειναι να φυγουν οι σιδερενιες ρεγκλετες και να μπουν οι πλαστικες που τις καρφωνεις με crone. Ήρθαν !! Βασικά δεν νομίζω οι διαχειριστής να κάλεσε τον ote αλλα κάποιο ηλεκτρολόγο οπότε παω να επιβλέψω τις εργασίες και οχι τίποτα αλλο να μάθω επιτέλους σε αυτο το χάος κάτω πιο καλώδιο αντιστoιχεί στο νούμερο μου για μελλοντικά testing offtopic επειδή αναφέρθηκε η hol στον 3ο όροφο που έχουν hol 24 το παιδί κλειδώνει στα 17 περίπου και εγώ με forthnet στον 6o κλειδώνω στα 22 και κατι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ειναι τοσο μεγάλη η διαφορά και δεδομένο οτι ειμαστε στο ιδιο dslam 400 500m περίπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 πιθανη εξηγηση, η forthnet παιζει με 6 snr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Έχω βγεί λίγο offtopic αλλα θέλω να εκφράσω την αγανάκτηση μου οσο αναφορά την αλλαγή ρεγκλέτας. Ήρθε λοιπόν σήμερα ο ηλεκτρολόγος/ηλεκτρονικός και το μόνο που έκανε ηταν να βάλει ενα ξεχωριστό κουτάκι (απο το ξύλινο που γίνεται το χαος) και να φέρει τα καλώδια του κάθε διαμερίσματος για να μπορείς να ξεχωρίσεις πιο ειναι πιο για ευκολία. Δηλαδή αντι να βγάλει την παλιά και σκουριασμένη ρεγκλέτα και να μπεί καινούργια απλα τράβηξε προέκταση σε ξεχωριστό κουτί Edit : Ενημερώθηκα απο τον διαχειρηστή και μου είπε οτι θέωρησε καλο να μην βγουν τα παλιά μήπως θέλει κανένας να βάλει και 2η γραμμή. Εγώ όμως που δεν θέλω 2ή γραμμή ειναι κακό να θέλω να πηγαίνει κατευθείαν το σήμα απο το καλώδιο του τοίχου σε καινούργια ρεγκλέτα και μετά στο διαμέρισμα μου ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δυστυχώς τέτοια κουμάντα γίνονται μόνο στις μονοκατοικίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriakos123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 ΟΤΕ μπορεί να πληρώνεις λίγο παραπάνω αλλά σε ταχύτητα δεν το έχει κανένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 ΟΤΕ μπορεί να πληρώνεις λίγο παραπάνω αλλά σε ταχύτητα δεν το έχει κανένα. Δεν ισχύει αυτο σε καμία περίπτωση,προσωπικα σε εμένα αλλαξα ote για forthnet και ειναι η μέρα με την νύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 ston ote Λογω 9 margin σιγουρα θα συγχρονισεις λιγο πιο χαμηλα παντως και Upload δυσκολα να φτασεις 1021. και δεν εχουν annex m Έχω βγεί λίγο offtopic αλλα θέλω να εκφράσω την αγανάκτηση μου οσο αναφορά την αλλαγή ρεγκλέτας. Ήρθε λοιπόν σήμερα ο ηλεκτρολόγος/ηλεκτρονικός και το μόνο που έκανε ηταν να βάλει ενα ξεχωριστό κουτάκι (απο το ξύλινο που γίνεται το χαος) και να φέρει τα καλώδια του κάθε διαμερίσματος για να μπορείς να ξεχωρίσεις πιο ειναι πιο για ευκολία. Δηλαδή αντι να βγάλει την παλιά και σκουριασμένη ρεγκλέτα και να μπεί καινούργια απλα τράβηξε προέκταση σε ξεχωριστό κουτί Edit : Ενημερώθηκα απο τον διαχειρηστή και μου είπε οτι θέωρησε καλο να μην βγουν τα παλιά μήπως θέλει κανένας να βάλει και 2η γραμμή. Εγώ όμως που δεν θέλω 2ή γραμμή ειναι κακό να θέλω να πηγαίνει κατευθείαν το σήμα απο το καλώδιο του τοίχου σε καινούργια ρεγκλέτα και μετά στο διαμέρισμα μου ??? a.o Ηλεκτρολογος θεωρητικα δεν μπορει να πειραξει την ρεκλετα του οτε.ο οτε ερχεται και την αλλαζει. ο διαχειριστης βλακειες λεει.τι θα παει 2 η γραμμη?τα spare καλωδια εβαλε εκει απλα.βλακιεες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 ston ote Λογω 9 margin σιγουρα θα συγχρονισεις λιγο πιο χαμηλα παντως και Upload δυσκολα να φτασεις 1021. και δεν εχουν annex m a.o Ηλεκτρολογος θεωρητικα δεν μπορει να πειραξει την ρεκλετα του οτε.ο οτε ερχεται και την αλλαζει. ο διαχειριστης βλακειες λεει.τι θα παει 2 η γραμμη?τα spare καλωδια εβαλε εκει απλα.βλακιεες. Δυχτηχώς αυτά παθαίνεις οταν μπλέκεις με ημιμαθείς και δυστηχώς δεν μπορώ να βγάλω και άκρη οτι και αν τους πω/εξηγήσω. Εντομετάξυ απο οτι είδα τα καλώδια που έχει τραβηξει ειναι ethernet καλώδια έτοιμα και απλα εχει κόψει τα βύσματα μόνο και εχει κάνει τις συνδέσεις στην συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 αυτος απο οτι καταλαβα εκανε μια μικρη παρακαμψη με ενδιαμεση ρεγκλετα οπως κανουν πολλοι για να ειναι πιο ευκολο να μεικτονομησεις γραμμη οπως και να μην γινεται μπαχαλο.παλι στην ρεγκλετα του οτε που ειναι σιδερενια δεν αλλαζει κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 και δεν εχουν annex m Συμφέρει αυτό το annex m? Είναι τόσο μεγάλη διαφορά; Εγώ το μόνο που έχω καταλάβει είναι ότι έχεις μεγαλύτερο upload. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sreak Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Βασικά αν αγοράσεις στατική ip το annex m στο δινουν δωρεάν και ουσιαστικά είναι διπλάσιο upload. Δεδομένης της ανάγκης κάποιου για στατική ip το annex m ειναι πολύ καλή παροχή γιατί μπορείς πιο εύκολα να κάνεις ένα μικρό hosting ή ότι αυτό συνεπάγεται το διπλάσιο upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 και ουσιαστικά είναι διπλάσιο upload. θα θέλες, έως είναι και αυτό, αν είσαι μακρυά δεν πρόκειται να δεις τα 2mbit upstream στο κλείδωμα του router... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Βασικά αν αγοράσεις στατική ip το annex m στο δινουν δωρεάν και ουσιαστικά είναι διπλάσιο upload. Δεδομένης της ανάγκης κάποιου για στατική ip το annex m ειναι πολύ καλή παροχή γιατί μπορείς πιο εύκολα να κάνεις ένα μικρό hosting ή ότι αυτό συνεπάγεται το διπλάσιο upload πρεπει να εχεις καλη γραμμη για να εχεις 2 mbit upload.εγω πχ εχω annex m και ειμαι DSL Type:G.992.5 Annex M US 64 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.212 / 12.077 βεβαια δυο πραγματα αλλα με ερωτηματικο αν ισχυουν.ενα οτι το Thomson δεν εχει καλο annex m το οποιο δεν νομιζω οτι πολυισχυει. β.τα alcatel dslam πρεπει να παιζουν λιγο καλυτερα σε annex m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα