anta_n Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 μια αποσυνδεση και την ημερα να ειναι δνε ειναι κατι το τραγικο Είχα άλλη μια χθες το βράδυ αλλά δεν είναι και κάτι που με ενόχλησε. Μια χαρά όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 εδω και 15 λεπτα σερνομαι αφανταστα λεμε!!! Μου θυμησε περσινες καταστασεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 εδω και 15 λεπτα σερνομαι αφανταστα λεμε!!! Μου θυμησε περσινες καταστασεις.... πατρα μια απ τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 καλα μιλαμε μερικες φορες μεχρι και το google βγαζει σε timeout και μετα λλει οτι δεν βρεθηκε η σελιδα κλπ!!!!!!!! Στην αρχη νομιζα οτι σκαλωσε το ρουτερ αλλα 3 restarts εχω κανει και τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 καιρο ειχαμε να δουμε τετιο σουρσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aklostr Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 και Λάρισα χάλια μαύρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Κρητη μια απο τα ιδια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raven3x7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Εγω εδω και καιρο εχω σοβαρο προβλημα απο τις 19:00 μεχρι 24:00 σχεδον καθημερινα. Αυτη τη στιγμη κατεβαζω απο Steam με 50 k/Βs και πριν καμια 2 ωρες ουτε καν σελιδες δεν ανοιγε. Καλαμαρια ολα αυτα. Το τραγικο ειναι οτι τις υπολοιπες ωρες συνήθως πεταει edit και μολις το ποσταρα αυτο ανοιξε η κανουλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 δεν ήμουν χθες σε pc για να σας πω αν έχω κι εγώ πρόβλημα, αλλά μπορεί το σούρσιμο να οφείλεται στην αναβάθμισηπου έκαναν. Αν είστε καλύτερα σήμερα μάλλον αυτό είναι. 83Gb πλέον...μάλλον έμαθαν από το περσινό καλοκαίρι και δρουν proactively Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 δεν ήμουν χθες σε pc για να σας πω αν έχω κι εγώ πρόβλημα, αλλά μπορεί το σούρσιμο να οφείλεται στην αναβάθμισηπου έκαναν. Αν είστε καλύτερα σήμερα μάλλον αυτό είναι. 83Gb πλέον...μάλλον έμαθαν από το περσινό καλοκαίρι και δρουν proactively Αν διαβάσεις πιο προσεκτικά θα δεις ότι δεν υπάρχουν τα 83Gbps. Απλά μεγάλωσαν λογιστικά το νούμερο! http://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10006341 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω αν ειμαι εγώ μονο πάντως τον τελευταίο μήνα τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα σε φάση που ανέβηκα και 1 mbit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω αν ειμαι εγώ μονο πάντως τον τελευταίο μήνα τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα σε φάση που ανέβηκα και 1 mbit Εσύ μου το πήρες ωρέ; Τ άλλο ένα ποιος το χει; Τους τελευταίους μήνες έπεσα απ τα 14.5 στα 12.5 χωρίς κάποιον προφανή λόγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω αν ειμαι εγώ μονο πάντως τον τελευταίο μήνα τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα σε φάση που ανέβηκα και 1 mbit Α εσυ το ειχες και το εψαχνα:;;;;χαχαχαχα εσυ ανεβηκες 1 εγω εχασα 1 πριν κανενα μηνα κλειδωνα μονιμως 15400-15600 και τωρα πανω απο 14100 δεν λεει να παει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Α εσυ το ειχες και το εψαχνα:;;;;χαχαχαχα εσυ ανεβηκες 1 εγω εχασα 1 πριν κανενα μηνα κλειδωνα μονιμως 15400-15600 και τωρα πανω απο 14100 δεν λεει να παει! Κάτω τα χέρια σου, το πρόλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 χαχα πάντως έχω κάνει ρεκόρ κλειδώνω στα 23100 ενω πρίν είμουν στα 20.Όποιος θέλει μπορεί να περάσει απο εδω μια βόλτα δίνω 2 3 mbit μονο για τα μέλη του insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα