Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντα σε ευρωπαικούς και περισσοτερο γερμανία, ελβετία. Είμαι στα Line Attenuation =14.5 dB και κλειδώνει στα 11 με 12 mbits/s. Με έχει κουράσει το όλο θέμα με την forthnet :mad: .

Γκαπ στην γραμμή μου πως μπορώ να δω αν έχω?

Το Latency δεν ειναι αναλογικα με στα ποσα κλειδωνει το router αλλα με τις δρομολογησεις του εκαστοτε παροχου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

θεωρητικά θα μπορούσε και καλύτερα...

πρακτικα δεν θα δεις καλυτερα εκτος αν βαλεις κανα Linksys πανω.

Φίλε poulinos γειά σου,

α.κανε firmware update το modem.--> είναι ήδη στο latest firmware

β.δοκιμασε να βγαλεις τα παντα και να αφησεις το modem μονο πανω. --> το δοκίμασα, καμία διαφορά

3.κανει disconnect η μηπως το ρουτερ κανει restart? --> κάνει disconnect, το router δουλεύει κανονικά

4.μπορεις να ζητησεις να σου αλλαξουν profile αλλα το κακο ειναι οτι χανεις ταχυτητα.--> θα περιμένω λίγες μέρες και θα δώ, είναι εντελώς random τα disconnects, μπορεί να είναι κάτι παροδικό

5.εχεις αλλο ρουτερ να δοκιμασεις/? --> σήμερα βλέπω ότι όλα λειτουργούν κανονικά, δεν έχω πρόβλημα συνδεσιμότητας. Σε περίπτωση που παρατηρήσω κάτι θα συνδέσω το Siemens cl-110 να κάνω δοκιμές!

Ευχαριστώ!

μπορει καποια καλωδιακη μπορει οτιδηποτε.το cl 110 ειναι και αυτο πολυ σταθερο απλα δενειναι να το αφησεις μονιμα πανω.εχει κατι θεματα να ψηνεις baycon πανω μετα απο καποια ωρα.

πρακτικα δεν θα δεις καλυτερα εκτος αν βαλεις κανα Linksys πανω.

Κατι σαν και αυτο? Επισης πως μπορω να κανω firmware update το router μου?

Information:

Product Name: TG585 v7

Software Release: 7.4.2.7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει και εδω firmware Οπως και στο site της forthnet. <BR><A href="http://leoforeia.gr/thomson/">http://leoforeia.gr/thomson/</A>

Επεξ/σία από poulinos

την προηγουμενη βδομαδα και μεχρι προχθες ηταν δραμα και εμενα η κατασταση οχι τοσο η ταχυτητα ή τα streaming αλλα οι πολλεεες αποσυνδεσεις πραγματικα μου ειχαν σπασει τα νευρα,ευτυχως 2 μερες τωρα ολα οκ

Εγω να πω πως πλεων ειμαι βραχος με αυτο το fixmod στο 585v7 μου! (Αν και εχει περασει λιγος καιρος απο οταν το εκανα αλλα βεβαιωθηκα πως ειναι βραχος...)

1001209o.th.jpg

1001220d.th.jpg

1001221gq.th.jpg

to thomson ετσι και αλλιως δεν εχει θεμα με την θερμοκρασια.αν θες να το εχεις πιο παγωμενο απλα μπορεις να το βαλεις καπου ορθιο για να μην εχει θεμα καθολου και να ειναι και κρυο.

Το δοκιμασα και αυτο να το βαλω ορθιο... τα ειχε παιξει λιγακι και εκανε ολο restart με logs να λενε kernel warm restart. Εβαλα αυτα τα ψυχτρακια και σταματησαν ολα... εχουν αρχισει και λιγο οι πυκνωτες να "φουσκωνουν"... οσο αντεξει...

Γεια σου forthnet με τα ωραία σου. 2:35 το πρωί μυνηματα στο κινητό να εξοφλησω απλήρωτο λογαριασμό. Που δεν υπάρχει αφού είναι πληρωμενος. Την παλεύουν γαμω το κρτ τους μέσα ;!;!;!;

iphone.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...