alquiii Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Πάντα σε ευρωπαικούς και περισσοτερο γερμανία, ελβετία. Είμαι στα Line Attenuation =14.5 dB και κλειδώνει στα 11 με 12 mbits/s. Με έχει κουράσει το όλο θέμα με την forthnet . Γκαπ στην γραμμή μου πως μπορώ να δω αν έχω? Το Latency δεν ειναι αναλογικα με στα ποσα κλειδωνει το router αλλα με τις δρομολογησεις του εκαστοτε παροχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 θεωρητικά θα μπορούσε και καλύτερα... πρακτικα δεν θα δεις καλυτερα εκτος αν βαλεις κανα Linksys πανω. Φίλε poulinos γειά σου, α.κανε firmware update το modem.--> είναι ήδη στο latest firmware β.δοκιμασε να βγαλεις τα παντα και να αφησεις το modem μονο πανω. --> το δοκίμασα, καμία διαφορά 3.κανει disconnect η μηπως το ρουτερ κανει restart? --> κάνει disconnect, το router δουλεύει κανονικά 4.μπορεις να ζητησεις να σου αλλαξουν profile αλλα το κακο ειναι οτι χανεις ταχυτητα.--> θα περιμένω λίγες μέρες και θα δώ, είναι εντελώς random τα disconnects, μπορεί να είναι κάτι παροδικό 5.εχεις αλλο ρουτερ να δοκιμασεις/? --> σήμερα βλέπω ότι όλα λειτουργούν κανονικά, δεν έχω πρόβλημα συνδεσιμότητας. Σε περίπτωση που παρατηρήσω κάτι θα συνδέσω το Siemens cl-110 να κάνω δοκιμές! Ευχαριστώ! μπορει καποια καλωδιακη μπορει οτιδηποτε.το cl 110 ειναι και αυτο πολυ σταθερο απλα δενειναι να το αφησεις μονιμα πανω.εχει κατι θεματα να ψηνεις baycon πανω μετα απο καποια ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 πρακτικα δεν θα δεις καλυτερα εκτος αν βαλεις κανα Linksys πανω. Κατι σαν και αυτο? Επισης πως μπορω να κανω firmware update το router μου? Information: Product Name: TG585 v7 Software Release: 7.4.2.7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δες αν σε βοηθάει αυτός ο οδηγός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) εχει και εδω firmware Οπως και στο site της forthnet. <BR><A href="http://leoforeia.gr/thomson/">http://leoforeia.gr/thomson/</A> Επεξ/σία 26 Απριλίου 2011 από poulinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Σαν να έχει στρώσει η κατάσταση με την forthnet τις τελευταίες μέρες βέβαια ηταν και οι διακοπές του πάσχα οπότε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 εγώ χθες είχα πάντως μια αποσύνδεση και είχα καιρό να καταλάβω κάτι. Από ταχύτητα οκ ήμουν πριν και μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 μια αποσυνδεση και την ημερα να ειναι δνε ειναι κατι το τραγικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 δεν μπορω να κατεβασω τπτ δεν μπορω να κανω stream τπτ lovely Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 την προηγουμενη βδομαδα και μεχρι προχθες ηταν δραμα και εμενα η κατασταση οχι τοσο η ταχυτητα ή τα streaming αλλα οι πολλεεες αποσυνδεσεις πραγματικα μου ειχαν σπασει τα νευρα,ευτυχως 2 μερες τωρα ολα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) με 52kb/s και αμα εχρονται τα δεδομενα... update 9kb/s Επεξ/σία 30 Απριλίου 2011 από viper2005 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Εγω να πω πως πλεων ειμαι βραχος με αυτο το fixmod στο 585v7 μου! (Αν και εχει περασει λιγος καιρος απο οταν το εκανα αλλα βεβαιωθηκα πως ειναι βραχος...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 to thomson ετσι και αλλιως δεν εχει θεμα με την θερμοκρασια.αν θες να το εχεις πιο παγωμενο απλα μπορεις να το βαλεις καπου ορθιο για να μην εχει θεμα καθολου και να ειναι και κρυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Το δοκιμασα και αυτο να το βαλω ορθιο... τα ειχε παιξει λιγακι και εκανε ολο restart με logs να λενε kernel warm restart. Εβαλα αυτα τα ψυχτρακια και σταματησαν ολα... εχουν αρχισει και λιγο οι πυκνωτες να "φουσκωνουν"... οσο αντεξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Γεια σου forthnet με τα ωραία σου. 2:35 το πρωί μυνηματα στο κινητό να εξοφλησω απλήρωτο λογαριασμό. Που δεν υπάρχει αφού είναι πληρωμενος. Την παλεύουν γαμω το κρτ τους μέσα ;!;!;!; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα