Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ενταξει επανηλθε στα φυσιολογικα του! :-D

Με καλωδιο μπαινω.Κλειστο ειναι...κανας γειτονας δεν παιζει..γεροι ειναι :rolleyes:

Σε χωριο ειμαι οποτε η γραμμη ειναι καπως...#@%$#^&

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια εμενα πεφτει η συνδεση τρεις την ωρα και κανω συνεχεια reboot το router για να στρωσει...Μενω θεσσαλονικη συκιες,τους πηρα και μου λενε εχει προβλημα η γραμη μου και βραχυκυκλωνει..WTF?

κανενας εχει καμια ιδεα?

Έχεις συνδέσει σωστά τα καλώδια; Παλιότερα νομίζω πως δημιουργούσαν προβλήματα κάποιες συσκευές τηλεφώνου. Μήπως έχεις βάλει στη γραμμή κάποια νέα συσκευή;

Παρακαλω τα φωτα σας!!!

Επειδη το topic εδω ειναι ο,τι πρεπει για το προβλημα μου με την εν λογω εταιρια...ειπα να μην δημιουργησω νεο.

Λοιπον...εχω κανει νεα συνδεση στην forthnet, με αριθμο forthnet διοτι στο διαμερισαμ που μετακομισα δεν υπηρχε πριν τηλεφωνικη γραμμη. Περιμενα να πιασω αρκετα καλη ταχυτητα, οπως και εγινε. Περιπου 17mb. Απο τοτε ομως που εκανα αιτηση για να προπληρωσω τα παγια, λογω επιδοτουμενης περιοχης....ξαφνικα ενω μεχρι το μεσημερι-απογευμα πιανει 16-17Mb, κανει αποσυνδεση και πεφτει στο 5,5 περιπου!!!!

Πηρα τηλεφωνο και κλασικα μου ειπαν οτι φταινε οι καλωδιωσεις του σπιτιου και να καλεσω ηλεκτρολογο...λες και πριν ειχα αλλη καλωδιωση.

Τι να κανω? Να προπληρωσω το ποσο? Ακομα σκεφτομαι να διακοψω και την υπηρεσια.Θα εχω καποιο προστιμο?

Αφηστε που εχω δωσει και 75 ευρω για την κατασκευη της γραμμης.

Η συνδεση να σημειωσω εχει γινει αρχες φεβρουαριου.

Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...