SPANK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Σήμερα τα βλέπω καλύτερα τα πράγματα,μαλλον έφυγε ο κόσμος για 3ήμερο και ξεμπούκωσε η φάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Σε μία συζήτηση στο adslgr λένε ότι μάλλον φταίει κάποια αναβάθμιση που κάνουν στη διασύνδεση με το εξωτερικό. Μακάρι να είναι αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 το γράφω πιο πάνω στο post μου, ότι ήταν προγραμματισμένες εργασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 σερνομαι yeah!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marlia Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 ελεος!!!!!!!! ουτε google δεν μπορει να φορτωσει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 δεν βλέπω κάτι περίεργο στο smokeping, είναι σίγουρο πως δεν είναι κάτι από μεριά σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marlia Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δεν ξερω.. Ξιλωσα τα καλωδια και ξανασυνδεσα και ειναι καπως καλυτερα τωρα αλλα συνεχιζει να σερνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 χαρακτηριστικα γραμμης?μπαινεις Με wireless η με καλωδιο?μπας και σου κλεβει νετ κανας γειτονας?κανα p2p ανοιχτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marlia Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ενταξει επανηλθε στα φυσιολογικα του! Με καλωδιο μπαινω.Κλειστο ειναι...κανας γειτονας δεν παιζει..γεροι ειναι Σε χωριο ειμαι οποτε η γραμμη ειναι καπως...#@%$#^& Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 παιδια εμενα πεφτει η συνδεση τρεις την ωρα και κανω συνεχεια reboot το router για να στρωσει...Μενω θεσσαλονικη συκιες,τους πηρα και μου λενε εχει προβλημα η γραμη μου και βραχυκυκλωνει..WTF? κανενας εχει καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Έχεις συνδέσει σωστά τα καλώδια; Παλιότερα νομίζω πως δημιουργούσαν προβλήματα κάποιες συσκευές τηλεφώνου. Μήπως έχεις βάλει στη γραμμή κάποια νέα συσκευή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alabalas Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Παρακαλω τα φωτα σας!!! Επειδη το topic εδω ειναι ο,τι πρεπει για το προβλημα μου με την εν λογω εταιρια...ειπα να μην δημιουργησω νεο. Λοιπον...εχω κανει νεα συνδεση στην forthnet, με αριθμο forthnet διοτι στο διαμερισαμ που μετακομισα δεν υπηρχε πριν τηλεφωνικη γραμμη. Περιμενα να πιασω αρκετα καλη ταχυτητα, οπως και εγινε. Περιπου 17mb. Απο τοτε ομως που εκανα αιτηση για να προπληρωσω τα παγια, λογω επιδοτουμενης περιοχης....ξαφνικα ενω μεχρι το μεσημερι-απογευμα πιανει 16-17Mb, κανει αποσυνδεση και πεφτει στο 5,5 περιπου!!!! Πηρα τηλεφωνο και κλασικα μου ειπαν οτι φταινε οι καλωδιωσεις του σπιτιου και να καλεσω ηλεκτρολογο...λες και πριν ειχα αλλη καλωδιωση. Τι να κανω? Να προπληρωσω το ποσο? Ακομα σκεφτομαι να διακοψω και την υπηρεσια.Θα εχω καποιο προστιμο? Αφηστε που εχω δωσει και 75 ευρω για την κατασκευη της γραμμης. Η συνδεση να σημειωσω εχει γινει αρχες φεβρουαριου. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 καθε μερα στις 19:03 (ακριβως) πεφτει η ταχυτητα του ιντερνετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Αυτη τη στιγμη τον πε***ι και γε***ι η συνδεση μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 και με την On έχω πρόβλημα, αλλά σε sites εξωτερικού, παίζει να μην είναι θέμα της Forthnet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα