Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απο τις 12 και κατι ψιλα η κατασταση ειναι απελπιστικη. Βεβαια τα παλικαρια εχουν ανακοινωσει οτι κανουν εργασιες.

Τι διαολο ποσες εργασιες θα κανουν? χαχαχαχα ελεος

• Super Moderators
Δημοσ.

http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Forthnet

έχει πέσει το κλασικό Level31 και σχεδόν όλα τα υπόλοιπα βάρεσαν κόκκινο...

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου, κατά το διάστημα 00:00πμ – 06:00πμ, στα Α/Κ Κερκίνη Ροδόπολης, Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λαμία, Κύδωνα, Ρέθυμνο, Τζανακάκη, Χαλκίδας, όπου ενδέχεται να επηρεαστούν οι υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet των συνδρομητών του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet. Επίσης ενδέχεται να επηρεαστεί η διεθνής internet κίνηση των συνδρομητών του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

υπομονή...

Δημοσ.

Χρόνια τώρα, (3+) που είμαι στην κυρά, φτιάχνουν φτιάχνουν φτιάχνουν. Εγώ πάλι πέραν των σουρσιμάτων που έχει συνέχεια ώρες - ώρες βελτίωση δεν έχω δει. Τι διάολο πια!

• Super Moderators
Δημοσ.

http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Forthnet

κλασικά το Level31 και έχουν πιάσει κόκκινο όλα τα άλλα...

επίσης

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου, κατά το διάστημα 00:00πμ – 07:00πμ, στα Α/Κ Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα, Λαμία, Τρίκαλα, Κύδωνα, Ρεθύμνου και Τζανακάκη, όπου ενδέχεται να επηρεαστούν οι υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet των συνδρομητών του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

Επίσης ενδέχεται να επηρεαστεί η διεθνής internet κίνηση των συνδρομητών του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

Δημοσ.

Και παω να μπω σε ranked game στο λολ και μου λεει 400 πινγκ ελεος :mad: :mad: :mad:

Same! ^_^

Αντε να λήξει το συμβόλαιο να πάω αλλού !

Δημοσ.

όχι ρε μην φεύγετε έχει πλάκα, μαζευόμαστε εδώ μια φορά στο τόσο και λέμε τα δικά μας. καλά το έχω πει ότι η forthnet μας ενώνει, είμαστε όλη μια μεγάλη ευτυχεσμένη οικογένεια.

Δημοσ.

Τετοια να λετε....να παίρνω κουραγιο.Ειμαι σε οτε και σε καμιά βδομάδα θα γινει η ενεργοποιηση στη φορθνετ.. :eek:

Δημοσ.

................ Πάνω που λέω ηρεμήσαμε...........

Υπάρχει κάποια εταιρία που μπορείς να κάνεις κάτι live σαν άνθρωπος τον 21ο αιώνα εκτός από τον ΟΤΕ? Μην κάνω πουθενά 1 χρόνο συμβόλαιο και έχω χειρότερα lagspikes από τη Failnet

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...