SPANK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Τραγικά τα πράγματα απόψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crawl_From_Death Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Απο τις 12 και κατι ψιλα η κατασταση ειναι απελπιστικη. Βεβαια τα παλικαρια εχουν ανακοινωσει οτι κανουν εργασιες. Τι διαολο ποσες εργασιες θα κανουν? χαχαχαχα ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Forthnet έχει πέσει το κλασικό Level31 και σχεδόν όλα τα υπόλοιπα βάρεσαν κόκκινο... Την Παρασκευή 18 Μαρτίου, κατά το διάστημα 00:00πμ – 06:00πμ, στα Α/Κ Κερκίνη Ροδόπολης, Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λαμία, Κύδωνα, Ρέθυμνο, Τζανακάκη, Χαλκίδας, όπου ενδέχεται να επηρεαστούν οι υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet των συνδρομητών του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet. Επίσης ενδέχεται να επηρεαστεί η διεθνής internet κίνηση των συνδρομητών του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet. υπομονή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venejo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Χρόνια τώρα, (3+) που είμαι στην κυρά, φτιάχνουν φτιάχνουν φτιάχνουν. Εγώ πάλι πέραν των σουρσιμάτων που έχει συνέχεια ώρες - ώρες βελτίωση δεν έχω δει. Τι διάολο πια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 σερνεται... μηπως να παω σε αλλο πάροχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 υπαρχει μια πτοση σημερα ε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 τι έπεσε πάλι και δε κουνιέται φύλλο... υπομονή για άλλο ένα βράδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Forthnet κλασικά το Level31 και έχουν πιάσει κόκκινο όλα τα άλλα... επίσης Την Παρασκευή 25 Μαρτίου, κατά το διάστημα 00:00πμ – 07:00πμ, στα Α/Κ Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα, Λαμία, Τρίκαλα, Κύδωνα, Ρεθύμνου και Τζανακάκη, όπου ενδέχεται να επηρεαστούν οι υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet των συνδρομητών του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet. Επίσης ενδέχεται να επηρεαστεί η διεθνής internet κίνηση των συνδρομητών του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 μαμώ τα lvl31 και τα lvl21 τους. δε βλέπω να στρώνει σήμερα, πάμε για ύπνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Και παω να μπω σε ranked game στο λολ και μου λεει 400 πινγκ ελεος :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chr1s Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Και παω να μπω σε ranked game στο λολ και μου λεει 400 πινγκ ελεος :mad: Same! Αντε να λήξει το συμβόλαιο να πάω αλλού ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 όχι ρε μην φεύγετε έχει πλάκα, μαζευόμαστε εδώ μια φορά στο τόσο και λέμε τα δικά μας. καλά το έχω πει ότι η forthnet μας ενώνει, είμαστε όλη μια μεγάλη ευτυχεσμένη οικογένεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marlia Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Τετοια να λετε....να παίρνω κουραγιο.Ειμαι σε οτε και σε καμιά βδομάδα θα γινει η ενεργοποιηση στη φορθνετ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Υπομονή, θα το περάσουμε και αυτό μέχρι την επόμενη φορά... δλδ σύντομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constant1ne Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 ................ Πάνω που λέω ηρεμήσαμε........... Υπάρχει κάποια εταιρία που μπορείς να κάνεις κάτι live σαν άνθρωπος τον 21ο αιώνα εκτός από τον ΟΤΕ? Μην κάνω πουθενά 1 χρόνο συμβόλαιο και έχω χειρότερα lagspikes από τη Failnet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα