Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Απο τις 12 και κατι ψιλα η κατασταση ειναι απελπιστικη. Βεβαια τα παλικαρια εχουν ανακοινωσει οτι κανουν εργασιες.

Τι διαολο ποσες εργασιες θα κανουν? χαχαχαχα ελεος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Forthnet

έχει πέσει το κλασικό Level31 και σχεδόν όλα τα υπόλοιπα βάρεσαν κόκκινο...

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου, κατά το διάστημα 00:00πμ – 06:00πμ, στα Α/Κ Κερκίνη Ροδόπολης, Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λαμία, Κύδωνα, Ρέθυμνο, Τζανακάκη, Χαλκίδας, όπου ενδέχεται να επηρεαστούν οι υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet των συνδρομητών του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet. Επίσης ενδέχεται να επηρεαστεί η διεθνής internet κίνηση των συνδρομητών του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

υπομονή...

Χρόνια τώρα, (3+) που είμαι στην κυρά, φτιάχνουν φτιάχνουν φτιάχνουν. Εγώ πάλι πέραν των σουρσιμάτων που έχει συνέχεια ώρες - ώρες βελτίωση δεν έχω δει. Τι διάολο πια!

• Super Moderators

http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Forthnet

κλασικά το Level31 και έχουν πιάσει κόκκινο όλα τα άλλα...

επίσης

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου, κατά το διάστημα 00:00πμ – 07:00πμ, στα Α/Κ Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα, Λαμία, Τρίκαλα, Κύδωνα, Ρεθύμνου και Τζανακάκη, όπου ενδέχεται να επηρεαστούν οι υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet των συνδρομητών του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

Επίσης ενδέχεται να επηρεαστεί η διεθνής internet κίνηση των συνδρομητών του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

όχι ρε μην φεύγετε έχει πλάκα, μαζευόμαστε εδώ μια φορά στο τόσο και λέμε τα δικά μας. καλά το έχω πει ότι η forthnet μας ενώνει, είμαστε όλη μια μεγάλη ευτυχεσμένη οικογένεια.

................ Πάνω που λέω ηρεμήσαμε...........

Υπάρχει κάποια εταιρία που μπορείς να κάνεις κάτι live σαν άνθρωπος τον 21ο αιώνα εκτός από τον ΟΤΕ? Μην κάνω πουθενά 1 χρόνο συμβόλαιο και έχω χειρότερα lagspikes από τη Failnet

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...