LuNaTiC Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Παίδες έχει ασχοληθεί κανείς με το 2mbit upload ? Αξίζει τον κόπο? Προϋπόθεση να γίνει η γραμμή σου STATIC + 8.88 ευρώ πάγιο έξτρα... Πέρα του αν θες να streamareis κάτι βλέπεις διαφορά στα online games? ( Τύπου StarCraft + WOW ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Παρατηρώ ενα θέμα με την ταχύτητα στο streaming αυτην την βδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Παίδες έχει ασχοληθεί κανείς με το 2mbit upload ? Αξίζει τον κόπο? Προϋπόθεση να γίνει η γραμμή σου STATIC + 8.88 ευρώ πάγιο έξτρα... Πέρα του αν θες να streamareis κάτι βλέπεις διαφορά στα online games? ( Τύπου StarCraft + WOW ) το ping "χειροτερεύει" γιατί δεν μπορείς να είσαι σε fastpath όταν έχεις annex-m ("2mbit" upload) οπότε για gaming δεν θα το πρότεινα ειδικά αν συνδέεσαι σε dedicated servers για παίζεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ούτως η άλλως πολλοί απο τους DSL USERS δεν είναι σε fast path Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 διαφορά στα games βλέπεις από το χαμηλότερο ping, όχι από το μεγαλύτερο upload stream... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Απλά αν θες να κάνεις κάτι upload την ώρα που παίζεις (και να περιορίσεις φυσικά το πόσο θα δίνεις όχι να το usarei ολο το upload ) μπορείς να το κάνεις πιο άνετα και δε σε περιορίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 κατεβαζω με 50kb/s... κατι δεν παει καλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 seedάρω με 105KB/sec, σου ρίχνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 και το 2 mbit Upload ειναι μεχρι 2.παιζω annex m και ειμαι στα 1200 περιπου.δεν παει παραπανω γιατι η γραμμη μου δεν σηκωνει παραπανω.νομιζω χωρις να βαζω το χερι στην φωτια οτι οσοι ειναι σε alcatel πρεπει να εχουν περισσοτερες πιθανοτητες για μεγαλυτερο upload απο οτι στα siemens αλλα αυτο ειναι οτι σου εχει τυχει.οποτε για τον φιλο πιο πανω ας μας πει τα στατιστικα της γραμμης διοτι αμα εχει κανα margin7 sto upload μην περιμενει και πολλα.επισης το ρουτερ πρεπει ναπαιζει και annex m.τα thomson παιζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 http://www8.pic-upload.de/16.03.11/1i82kty8i13.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 το transmit power στο download γιατι ειναι μηδεν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω έτσι είναι πάντα απο όσο θυμάμαι..τι σημαίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 δεν ξερω ουτε εγω... αλλα φανταζομαι πρεπει να υπαρχει ενα νουμερο εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crawl_From_Death Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Συνουσιάζεται απόψε η 4νετ ή είναι η ιδέα μου? Μονο στο ινσομνια μπορώ να μπω κανονικά, σε ολα τα αλλα ειναι κλαυτα Βαγγέλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα