VasKag Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 εγω παντως youtube δεν εχω προβλημα. στο gmail αργει παρα πολυ. σε σχεση με πως ανοιγε μεχρι και χτες εννοω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Αν σου πω οτι το καταλαβα (για καποιο κυκλωμα) και δεν μπηκα καν στον κοπο να ψαξω? όχι μόνο της Forthnet πάντως, γενικά... αν και τα τεστ δεν λενε παντα την αληθεια, και εγω παρατηρω μια καθυστερηση τις τελευταιες ωρες αν τα tests γίνονται σε servers που βρίσκονται εντός Ελλάδας τα αποτελέσματα είναι λογικά, για δοκίμασε (νωρίτερα, τώρα πλέον είναι αργά) σε servers εξωτερικού... εγω παντως youtube δεν εχω προβλημα. στο gmail αργει παρα πολυ. σε σχεση με πως ανοιγε μεχρι και χτες εννοω youtube γίνεται cached στην forthnet πλέον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Τι εννοείς όταν λες ότι το youtube γίνεται cached στην forthnet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Τα videos γίνονται cached σε servers της Forthnet (όταν τα βλέπει κάποιος συνδρομητής) και ύστερα δεν τα τραβάς από τους servers του Youtube στο εξωτερικό αλλά από servers της Forthnet στην Αθήνα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κατεβαίνουν μπαμ μπαμ γιατί το εσωτερικό δίκτυο δεν είναι μπουκωμένο όπως τα κυκλώματα με εξωτερικό... To κάνει από πέρσυ η Forthnet και το άρχισε και φέτος η On Telecoms... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 μετα απο σημερινο disconnect.παιζει στο 0 και 1 μονο ενω παντα ηταν καρφωμενο στο 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Και εγω στην περιοχη του περαματος που βρισκωμαι μερικες φορες στο youtube τα βιντεο σερνονται οποτε αντιο forthnet απο τον αλλον μηνα ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) μετα απο σημερινο disconnect.παιζει στο 0 και 1 μονο ενω παντα ηταν καρφωμενο στο 6 αυτο με το margin να πεφτει στο 0 το εχω δει πολλες φορες με Linksys.ειχα Linksys Πιο παλια και εβλεπα να πεφτει το margin στο 3 ,2 και κατι τετοια ενω δεν ειναι θεμα γραμμης.με Thomson που ειμαι δεν θα το δω ποτε να παει κατω απο 5. αν το 0 ηταν πραγματικο θα ειχες χασει ηδη συγχρονισμο και αν οχι θα ηταν ολα errors και θα σουρνοσουν τελειως σε σημειο να μην ανοιγει σελιδα. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2011 από poulinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 εγω με thomson v7 εχω παρατηρησει πολλες φορες οτι το margin πεφτει στο 1,5. μενει εκει για αρκετη ωρα χωρις να πεφτει η γραμμη. το download και το surfαρισμα συνεχιζεται κανονικα. καποια στιγμη επιστρεφει στο 6-6,5. (καλη ωρα τωρα που γραφω αυτο το μηνυμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 αυτο με το margin να πεφτει στο 0 το εχω δει πολλες φορες με Linksys.ειχα Linksys Πιο παλια και εβλεπα να πεφτει το margin στο 3 ,2 και κατι τετοια ενω δεν ειναι θεμα γραμμης.με Thomson που ειμαι δεν θα το δω ποτε να παει κατω απο 5. αν το 0 ηταν πραγματικο θα ειχες χασει ηδη συγχρονισμο και αν οχι θα ηταν ολα errors και θα σουρνοσουν τελειως σε σημειο να μην ανοιγει σελιδα. το ξερω.αλλα δεν παιρνω τηλεφωνο γιατι αν μου δηλωσουν καμια βλαβη και ριξουν ταχυτητα θα εχουμε ιστοριες μετα ξερουμε αν εχει καποιο "ανεπισημο" γενικο γιατι πριν 2-3 μερες το ειχαν παθει αι αλλοι 3 γνωστοι μου απο αλλες περιοχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 μα δεν ειναι προβλημα.αμα βαλεις αλλο ρουτερ πανω το πιο πιθανο ειναι να τοβλεπεις 6 σταθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 το προβλημα ειναι 3 disconnect σε 2 μερες ενω δεν ειχα ποτε εδω και 4 χρονια.μετα εκανε τα δικα του το margin.και ρωταω επειδη ετυχε στο ιδιο διαστημα σε αλλους γνωστους ακριβως το ιδιο με διαφορετικα router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Κανείς στο ιδιόκτητο της Forthnet , δυτική Θεσσαλονίκη και να ανήκει στο Dslam ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ (ELEF) , να μου πεί πως πάει απο ταχύτητες και που κλειδώνει ? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 για πείτε καμια γνώμη! http://www.insomnia.gr/topic/396256-%ce%b4%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%b7%cf%81%ce%b5%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%b5%ce%bd%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba/page__view__findpost__p__3915196 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfn85 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Παιδιά για τη forthnet έχω να πω το εξής Ημουν συνδρομητής της επί 2 χρόνια. Μπορώ να πω ότι ήμουν ευχαριστημένος. Γρήγορες ταχύτητες, αξιόπιστη σύνδεση (δεν έμεινα ΠΟΤΕ χωρίς ADSL), καλές τιμές. ΟΜΩΣ, η εταιρία έχει ένα μικρό θέμα με την εξυπηρέτηση... Μου ερχόταν μερικές φορές μέσα σε ένα μήνα δύο λογαριασμοί με διαφορερεικό ποσό(!) ο κάθε ένας. Οπότε εγώ, εύλογα, έπαιρνα τηλ. να ρωτήσω τι συμβαίνει... Ε λοιπόν με κρατούσαν στην αναμονή για 10-15 λεπτά και αρκετές φορές χωρίς να εξυπηρετηθώ! Έχουν τη χειρότερη δυνατή εξυπηρέτηση και το χειρότερο help-desk! Αν το διορθώσουν αυτό, θα γίνουν μακράν η καλύτερη εταιρία στην Ελλάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 εχει κανα προβλημα τελευταια γιατι το νετ σερνεται εδω και μια βδομαδα ανατολικη αττικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα