moldovan20 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δε μας τα λέει καθόλου καλά τελευταία ..Δεν έχω πρόβλημα με ταχύτητες αλλά με συνεχείς αποσυνδέσεις . @Σέρρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Και μενα, εδω και τρεις ώρες περίπου μου εχει βγάλει την Παναγία στις αποσυνδέσεις. Αθηνα ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Forthnet οι γνωστές καλές ανηφόρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί έτσι ρε παιδιά τελευταία η forthnet ? Μου έχει σπάσει τα νεύρα , κάθε λίγο disconnect ..Και μετά συνδέεται και συγχρονίζει στα 2000-3000 kbps ..Μετά από 3-4 restart έρχεται πάλι στα 22000... 2 χρόνια καλά τα πήγαμε στον επόμενο λογαριασμό μάλλον θα μπει τέλος στη σχέση μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 εγω απο τον οκτωβριο βριζω..ολο dc..μονο οταν το βαζω στο g.dmt και συγχρονιζει στα 10mpbs λεω πως απολαμβανω γρηγορα ιντερνετ ! χαχαχαχαχαχαχα απλα λιγο καλυτερα ping λιγο καλυτερο youtube...μην φανταστειτε ! αισχος απλα.. και αμα τους παρεις και τους πεις εχω προβλημα , αμεσως σε πανε ενα προφιλ ρυθμισεων πισω λενε με χαμηλοτερο συγχρονισμο , με επανενφανιση του gap , και σου λενε και την λαλακια "αφηστε 24 ωρες το router μονο του χωρις τιποτα πανω μονο μια ethernet στο pc και δειτε μηπως φταιει κατι αλλο..μπλα μπλα μπλα.. τα κανεις ολα αυτα και παλι τπτ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Όλα τα μόντεμ φταίνε δεν το ξερες? 4 μέρες ακόμα και θα σας βλέπω και θα γελάω σήμερα πάντως με 300κβ αν κατεβάζω τυχερός είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 εγώ πάλι κατεβάζω με 800 kb δεν κολλάω πουθενά ειδικα στο κατέβασμα αλλά στο online game δεν είμαι καθόλου καλά αν και έχω σχετικα χαμηλό πινγκ, κολλάω συχνά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 εγώ πάλι κατεβάζω με 800 kb δεν κολλάω πουθενά ειδικα στο κατέβασμα αλλά στο online game δεν είμαι καθόλου καλά αν και έχω σχετικα χαμηλό πινγκ, κολλάω συχνά.... Τα ίδια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaXmaD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Εγω δεν εχω πορτες ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 H φορθνετ δέν το έχει σήμερα. Packet loss 50%-75% στο YT.Μπράβο ρε αλάνια... και είς χειρότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 πρόβλημα με Seabone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Τις τελευταιες μερες μου κανει απειρες ωρες για να συνδεθει. Σημερα πληρωνω adsl και δανειζομαι απο αλλου... Μαλλον ηρθε η ωρα να της πω αντιο αν συνεχισει. Και η πλακα ειναι πως δεν μου δημιουργουσε ποτε προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 πρόβλημα με Seabone... Αν σου πω οτι το καταλαβα (για καποιο κυκλωμα) και δεν μπηκα καν στον κοπο να ψαξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 αν και τα τεστ δεν λενε παντα την αληθεια, και εγω παρατηρω μια καθυστερηση τις τελευταιες ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Και σε εμενα μια χαρα τα test αλλα σιγουρα τα πραγματα δεν ειναι ετσι... youtube 480p για κανενα λογο... streaming απο internet radio τιποταα... (96kbps... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα