Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Γιατί έτσι ρε παιδιά τελευταία η forthnet ? Μου έχει σπάσει τα νεύρα , κάθε λίγο disconnect ..Και μετά συνδέεται και συγχρονίζει στα 2000-3000 kbps ..Μετά από 3-4 restart έρχεται πάλι στα 22000...

2 χρόνια καλά τα πήγαμε στον επόμενο λογαριασμό μάλλον θα μπει τέλος στη σχέση μας :cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω απο τον οκτωβριο βριζω..ολο dc..μονο οταν το βαζω στο g.dmt και συγχρονιζει στα 10mpbs λεω πως απολαμβανω γρηγορα ιντερνετ ! χαχαχαχαχαχαχα

απλα λιγο καλυτερα ping λιγο καλυτερο youtube...μην φανταστειτε ! αισχος απλα..

και αμα τους παρεις και τους πεις εχω προβλημα , αμεσως σε πανε ενα προφιλ ρυθμισεων πισω λενε με χαμηλοτερο συγχρονισμο , με επανενφανιση του gap ,

και σου λενε και την λαλακια "αφηστε 24 ωρες το router μονο του χωρις τιποτα πανω μονο μια ethernet στο pc και δειτε μηπως φταιει κατι αλλο..μπλα μπλα μπλα..

τα κανεις ολα αυτα και παλι τπτ !

εγώ πάλι κατεβάζω με 800 kb δεν κολλάω πουθενά ειδικα στο κατέβασμα αλλά στο online game δεν είμαι καθόλου καλά αν και έχω σχετικα χαμηλό πινγκ, κολλάω συχνά....

εγώ πάλι κατεβάζω με 800 kb δεν κολλάω πουθενά ειδικα στο κατέβασμα αλλά στο online game δεν είμαι καθόλου καλά αν και έχω σχετικα χαμηλό πινγκ, κολλάω συχνά....

Τα ίδια ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators

Τις τελευταιες μερες μου κανει απειρες ωρες για να συνδεθει. Σημερα πληρωνω adsl και δανειζομαι απο αλλου...

Μαλλον ηρθε η ωρα να της πω αντιο αν συνεχισει. Και η πλακα ειναι πως δεν μου δημιουργουσε ποτε προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...