Constant1ne Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Btw όντως τι έγινε πάλι μετά το Νοέμβρη και γίναμε πάλι χάλια με το lag? Πάνω που λέω θαύμα έφτιαξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 έτσι να φύγετε, να μείνουμε λίγοι και καλοί μπας και φτιάξουν οι ταχύτητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάλι ρε παιδιά στη Νέα Σμύρνη πέντε χρόνια που έχω Forthnet, τα δυο πάνω σε γραμμή του ΟΤΕ και τα τρία στο ιδιόκτητο, δεν είχα ούτε μια ακούσια αποσύνδεση ούτε διακοπή της τηλεφωνικής γραμμής. Μήπως τελικά με τις προσπάθειές σας για βελτιστοποίηση της λήψης και τα πειράγματα που κάνετε στις ρυθμίσεις προκαλείτε οι ίδιοι τα άσχημα αποτελέσματα; Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι περνώντας το νέο firmware 8.2.7.7 στο Thomson 585v7 έχασα τη δυνατότητα να παίρνω στατιστικά (για να είμαι ειλικρινής δε θυμάμαι και δε βρίσκω πώς παίρνονται). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Όχι φίλε, δεν είναι έτσι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 latency, μια λέξη/έννοια άγνωστη στον ελληνικό λαό nikomas50, πόσες ώρες ξόδευες τη μέρα στο internet το περασμένο καλόκαιρι και φθινόπωρο? online games έπαιζες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VampireKiSS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 latency, μια λέξη/έννοια άγνωστη στον ελληνικό λαό nikomas50, πόσες ώρες ξόδευες τη μέρα στο internet το περασμένο καλόκαιρι και φθινόπωρο? online games έπαιζες? Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη.... :lol: :lol: Λοιπόν, για να τα βάλουμε σε μια σειρά. Όπως πολύ σωστά έχει πει και o Thresh: ΔΕΝ τιμάει τη forthnet ούτε είναι λογικό ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ σε πληθυσμό πάροχος να είναι ΠΡΩΤΟΣ σε παράπονα και μάλιστα με διαφορά πολλά έτη φωτός. ΔΕΝ είναι μόνο η ταχύτητα σύνδεσης ή κατεβάσματος ένδειξη "καλής γραμμής". Για πολλούς το latency ή lag ή καθυστέρηση στα online games και η ευκολία σύνδεσης με servers του εξωτερικού, είναι σημαντικότερα. Ειδικά το 2ο πολλές φορές είναι και το καθοριστικότερο για την ταχύτητα κατεβάσματος. Παράδειγμα 1: Τελευταία κατεβάζω apps για το iphone από συγκεκριμένο server. Ε λοιπόν κατεβαίνουν από 8Mbps γραμμή ΟΤΕ με 20πλάσια ταχύτητα απ΄ότι με 24Mbps γραμμή forthnet. Παράδειγμα 2: Υπήρξε μια ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΑ περίοδος που με forthnet δεν έβλεπες youtube που να χτυπιόσουν όλη μέρα! Κι ας κατέβαζες torrent (όχι ό,τι κι ότι...) με 2MB/s! Και το κερασάκι στην τούρτα. Αντίθετα με τον ΟΤΕ που όσο πάει δίνει γκάζι στους συνδρομητές του, στη forthnet (παίζει να είναι και η μοναδική στον κόσμο) οι ταχύτητες σύνδεσης αντί να ανεβαίνουν, κατεβαίνουν! Πριν 2 χρόνια κλείδωνα 19-20Mbps και τώρα βρίσκομαι στα 13! Φυσικά δεν τους ρωτάω γιατί το ποιο πιθανό είναι να μου πουν ότι φταίει: 1. Ο ΟΤΕ 2. Τα καλώδια του σπιτιού 3. Πιθανό να μετακινήθηκε το σπίτι πιο μακρυά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Αντίθετα με τον ΟΤΕ που όσο πάει δίνει γκάζι στους συνδρομητές του Αυτό δε νομίζω ότι ισχύει. Γενικά ακούγεται πάρα πολύ ότι από τότε που αναβαθμίστηκαν από 8 σε 24, το δίκτυο του ΟΤΕ έχει εμφανίσει πολλά προβλήματα (σε αυτό αναφέρομαι παραπάνω). Στα υπόλοιπα, για να το λες, δίκιο θα έχεις και μακάρι να διορθωθεί όσο γίνεται και η φορνετ και η wind και όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 μια χαρά ισχύει, επίσης ανεξαρτήτως ώρας μέρας το δίκτυο του ΟΤΕ με εξωτερικό δεν πιτάρει ΠΟΤΕ, τα pings είναι πάντα τα ίδια είτε είναι πρωί είτε είναι βράδυ, σε αντίθεση με τους εναλλακτικούς που πιτάρουν κάθε τρεις και λίγο... Στις αναβαθμίσεις που λες από 8 σε 24 τους έβαζαν αρχικά σε 12αρι προφίλ για να checkάρουν σταθερότητα γραμμής, μέτα με ένα τηλεφώνημα άλλαζαν το προφίλ σε 24αρι... όσο για τα άλλα "προβλήματα" που λες τα έχουν όλοι οι ISPs και οι περισσότερες πιθανότητες για να διορθωθούν είναι όταν ο συνδρομητής βρίσκεται στον ΟΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 latency, μια λέξη/έννοια άγνωστη στον ελληνικό λαό nikomas50, πόσες ώρες ξόδευες τη μέρα στο internet το περασμένο καλόκαιρι και φθινόπωρο? online games έπαιζες? Αν οφείλεται σ' αυτό, τότε άκυρη η παρατήρησή μου. Το μόνο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ στον υπολογιστή μου είναι το "Πασιέντζα Αράχνη". Όσο για τις ώρες: περισσότερες από 5-6 καθημερινά με 2 υπολογιστές ταυτόχρονα στο δίκτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 μια χαρά ισχύει, επίσης ανεξαρτήτως ώρας μέρας το δίκτυο του ΟΤΕ με εξωτερικό δεν πιτάρει ΠΟΤΕ, τα pings είναι πάντα τα ίδια είτε είναι πρωί είτε είναι βράδυ, Νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός. Έχω διαβάσει για πολλά προβλήματα, ειδικά στο τέλος του χρόνου και σε μερικά από αυτά χρήστες λέγανε ότι οι τεχνικοί τους έλεγαν ότι τα προβλήματα οφείλονται σε αναβαθμίσεις. Δε λέω ότι δεν είναι σταθερό δίκτυο, αλλά το παρουσιάζεις λες και δεν έχεις ακούσει ποτέ κάποιον να έχει πρόβλημα, το οποίο ξέρεις ότι δεν ισχύει. That is all... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός. Έχω διαβάσει για πολλά προβλήματα, ειδικά στο τέλος του χρόνου και σε μερικά από αυτά χρήστες λέγανε ότι οι τεχνικοί τους έλεγαν ότι τα προβλήματα οφείλονται σε αναβαθμίσεις. Δε λέω ότι δεν είναι σταθερό δίκτυο, αλλά το παρουσιάζεις λες και δεν έχεις ακούσει ποτέ κάποιον να έχει πρόβλημα, το οποίο ξέρεις ότι δεν ισχύει. That is all... δεν είμαι καθόλου υπερβολικός, τα κυκλώματα του ΟΤΕ με το εξωτερικό δεν πιτάρουν...μιλάω για συγκεκριμένο πράγμα, όχι προβλήματα γραμμών/καφάο/βρόγχων/κυκλωμάτων από dslam με bbras Αν οφείλεται σ' αυτό, τότε άκυρη η παρατήρησή μου. Το μόνο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ στον υπολογιστή μου είναι το "Πασιέντζα Αράχνη". Όσο για τις ώρες: περισσότερες από 5-6 καθημερινά με 2 υπολογιστές ταυτόχρονα στο δίκτυο. άρα να φανταστώ ότι δεν ήσουν στους υπολογιστές τις μέρες που κοβόντουσαν οπτικές ίνες της Forthnet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 άρα να φανταστώ ότι δεν ήσουν στους υπολογιστές τις μέρες που κοβόντουσαν οπτικές ίνες της Forthnet? Ήμουν κανονικότατα από το τέλος Αυγούστου αλλά δεν παρατήρησα τίποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scrooge Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Αντίθετα με τον ΟΤΕ που όσο πάει δίνει γκάζι στους συνδρομητές του, στη forthnet (παίζει να είναι και η μοναδική στον κόσμο) οι ταχύτητες σύνδεσης αντί να ανεβαίνουν, κατεβαίνουν! Πριν 2 χρόνια κλείδωνα 19-20Mbps και τώρα βρίσκομαι στα 13! Φυσικά δεν τους ρωτάω γιατί το ποιο πιθανό είναι να μου πουν ότι φταίει: 1. Ο ΟΤΕ 2. Τα καλώδια του σπιτιού 3. Πιθανό να μετακινήθηκε το σπίτι πιο μακρυά... 4. Βραχυκύκλωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δεν εχει και πολυ σχεση με ADSL αλλα ειναι παραπονο... Με περνει στο κιν μια κοπελα απο εκει κλπ και με ρωταει αν ειμαι ευχαριστημενος και αν θελω εκπτωστη στο double play και να μου βαλουν και nova με 49€ και εξοπλησμο τσαβε... Τεσπα...ΟΧΙ απαντησα μιας και αυτο με τα errors δεν το εχουν φτιαξει ποσο καιρο τωρα παρα μονο μου εχουν παει το snr στο 8,0 και ολα καλα... και μετα απο αναλυση του γιατι, λεγοτανς πως μαλλον θα την κανω απο το δικτυο τους, μου το εκλεισε και στη μουρη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Ε τι να κάνει η φουκαριάρα Μια πώληση πήγε να κάνει και την πήρες από τα μούτρα. Αλήθεια, μήπως θυμάσαι τι έκπτωση σου είπε και σε ποιό πακέτο θα σε έβαζε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα