kifinas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Εγώ έχω connx και με 24άρα και κάτι προγράμματα σταθερού πληρώνω 120 το δίμηνο Να βάλεις το συνδυαστικό "Conn-x 24 Mbps + Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις + 60' κλήσεις προς κινητά" με 45,5 ευρώ το μήνα. http://oteshop.ote.gr/storefront/conn-x/internet-/conn-x-internet-/prodconnx_internet_omilia.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 τον ίδιο DNS έχω κι εγώ και μόλις έτρεξα ένα connectivity test και μου το εμφανίζει μια χαρά. Δε μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Ίσως να δοκίμαζες να βάλεις άλλον DNS για να δεις αν παίζει. @marduc812: δώσε στατιστικά μήπως παίζει κάποιο άλλο πρόβλημα Δοκίμασα με άλλον DNS (αυτόν που εμφανίζεται στις οδηγίες της Forthnet, δοκίμασα και την αυτόματη απόδοση DNS αλλά και στις δυο περιπτώσεις εμφανίζεται Χ στο Connectivity to DNS Server 2 (193.92.3.11) ενώ στις λεπτομέρειες σύνδεσης των Windows εμφανίζεται ο DNS που καθόρισα. Στατιστικά πώς παίρνω; Με το DMT? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Εγώ έχω connx και με 24άρα και κάτι προγράμματα σταθερού πληρώνω 120 το δίμηνο και κάτι φιλαράκια μου λέγανε πως είμαι χαζός γιατί πλήρώνω τόσα και εταιρίες όπως cyta,forthnet με λιγότερα έχεις τα ίδια οφέλη.Μονίμως βλέπω άτομα της forthnet να διαμαρτύρονται στο δίκτυο και της cyta ου είπε ένας γνωστός μου οτι όταν κόβεται το ρευμα δεν έχεις τηλ και όλα τα τηλέφωνα πρέπει να παίρνουν απο το ρουτερ όπου και αν βρίσκεται αυτό. 1.000 φορές να έχω connx λοιπόν!Δεν προλαβαίνω να κάνω κλικ και φόρτωσε τη σελίδα! (και έχω και ένα τόνο σκουπιδαριό προγράμματα που εγκαθίστανται μόνα τους και επιβαρύνουν τη λειτουργία φόρτωσης σελίδων!!) Κι εγω forthnet ειχα, αλλα με τα προβληματα του τελευταιου καιρου πηγα connx και ησυχασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Εγώ έχω connx και με 24άρα και κάτι προγράμματα σταθερού πληρώνω 120 το δίμηνο και κάτι φιλαράκια μου λέγανε πως είμαι χαζός γιατί πλήρώνω τόσα και εταιρίες όπως cyta,forthnet με λιγότερα έχεις τα ίδια οφέλη.Μονίμως βλέπω άτομα της forthnet να διαμαρτύρονται στο δίκτυο και της cyta ου είπε ένας γνωστός μου οτι όταν κόβεται το ρευμα δεν έχεις τηλ και όλα τα τηλέφωνα πρέπει να παίρνουν απο το ρουτερ όπου και αν βρίσκεται αυτό. Λογικό να βλέπεις μόνο όσους διαμαρτύρονται. Αν ο άλλος είναι ΟΚ με τη σύνδεση δε θα μπει να γράψει "παιδιά πάω τέλεια". Το δίκτυο της forthnet είχε προβλήματα το καλοκαίρι και χαμηλή χωρητικότητα σύνδεσης προς το εξωτερικό. Αυτά τα αντιμετώπισε κάνοντας caching του youtube (μειώνοντας την κίνηση προς το εξωτερικό) και αγόρασε κι άλλη χωρητικότητα προς τα έξω (νομίζω πως από τους εναλλακτικούς έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα προς τα έξω). Εγώ πάντως θα έφευγα, στα ίδια λεφτά θα μπορούσα να έχω και nova.... Για τη CYTA κι εγώ αναρωτιέμαι. Περιμένω να βάλουν περισσότεροι για να αποκτήσω κι εγώ μια εικόνα. Ακόμα είναι νωρίς για να φανεί και να κριθεί σαν πάροχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VampireKiSS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δεν ειναι ομως καθόλου λογικό να υπάρχουν τόσο προβληματικές dsl συνδέσεις στην εποχή μας και τόσος εκνευρισμός. Ούτε ο οτε την εποχή του μονοπωλίου και στα πρωτα βηματα του dsl στην Ελλάδα δε συγκέντρωνε τόση οργή. Και μια που έκανα 3 χρόνια στον έναν και 2 στον άλλον, το σκορ που βλέπω είναι οτε-forthnet 5-0. Μεγάλη πίκρα, όχι απλά παράπονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αυτά τα αντιμετώπισε κάνοντας caching του youtube (μειώνοντας την κίνηση προς το εξωτερικό) και αγόρασε κι άλλη χωρητικότητα προς τα έξω (νομίζω πως από τους εναλλακτικούς έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα προς τα έξω). δυστυχώς δεν είναι αρκετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δεν ειναι ομως καθόλου λογικό να υπάρχουν τόσο προβληματικές dsl συνδέσεις στην εποχή μας και τόσος εκνευρισμός. Ούτε ο οτε την εποχή του μονοπωλίου και στα πρωτα βηματα του dsl στην Ελλάδα δε συγκέντρωνε τόση οργή. Και μια που έκανα 3 χρόνια στον έναν και 2 στον άλλον, το σκορ που βλέπω είναι οτε-forthnet 5-0. Μεγάλη πίκρα, όχι απλά παράπονα Συμφωνω μαζι σου. Ειναι λογικο αυτο που συμβαινει? Ουτε στα πρωτα βηματα του dsl στην ελλαδα, το 2004, δεν υπηρχαν τετοια προβληματα. Και να υπαρχουν εν ετει 2011? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hostolis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Λογικό να βλέπεις μόνο όσους διαμαρτύρονται. Αν ο άλλος είναι ΟΚ με τη σύνδεση δε θα μπει να γράψει "παιδιά πάω τέλεια". Ναι αλλα βλέπω λιγότερους να διαμαρτύρονται στη hol, OTE, net one, on telecoms. Η forthnet συγκεντρώνει τα περισσότερα παράπονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bigsmall Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Η forthnet όμως έχει και τος περισσότερους πελάτες από τους εναλλακτικούς. Επίσης δες τι χαμός γίνεται σε hol τελευταία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Η forthnet όμως έχει και τος περισσότερους πελάτες από τους εναλλακτικούς. Επίσης δες τι χαμός γίνεται σε hol τελευταία. άλλος ένας λόγος για να μην τσιγκουνεύεται να κάνει αναβαθμίσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Με πρόλαβε ο bigsmall. Είναι λογικό να ακούγονται περισσότερο τα προβλήματα της Forthnet καθώς αυτή είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος και επίσης είναι λογικό να εμφανίζονται τακτικά προβλήματα χωρητικότητας στο δίκτυο, καθώς η βάση συνδρομητών συνεχώς μεγαλώνει και συνεχώς υπάρχει ανάγκη αναβάθμισης. Στα δικά μου μάτια είναι καλό που από το καλοκαίρι που η forthnet είχε προβλήματα έχει κάνει 2-3 καλές ενέργειες για να τα αντιμετωπίσει, δείχνει αντανακλαστικα΄. Από την άλλη ο ΟΤΕ είχε ένα ανεπτυγμένο, ώριμο δίκτυο (χαμηλών απαιτήσεων καθώς φαίνεται πως μπορεί να υποστηρίξει ταχύτητες μέχρι 8ΜΒ και όχι 24ΜΒ) το οποίο συνεχώς αδειάζει από συνδρομητές. Η προσωπική μου εμπειρία από τη forthnet (όπως έχω πει πολλές φορές και μπορεί να κουράζω), είναι χωρίς προβλήματα. Οι ταχύτητες που είχα πάντα ήταν ικανοποιητικές (δε κάνω και καμία τρελή χρήση) και γενικά σπάνια θυμάμαι να έχω αγανακτήσει ή θυμώσει. Αυτό που επαναλαμβάνω πάντα (και μάλλον πάει στο βρόντο) είναι πως όπου και να είσαι, σε όποιον και να είσαι, προβλήματα υπάρχει πιθανότητα να έχεις. Έχω γνωστούς που έχουν σοβαρά θέματα με τον ΟΤΕ, έχω γνωστούς που έχουν σοβαρά θέματα με τη γραμμή τους για την οποία ευθύνεται ο ΟΤΕ και έχω και γνωστούς που πετάνε με τον πιο κουλό πάροχο (you name it). Εγώ προσωπικα είχα αρκετή τύχη και μπορώ με τα μισά λεφτά να έχω ότι έχει κάποιος άλλος σε έναν ακριβότερο πάροχο. Αν είχα προβλήματα θα έφευγα...simple as that. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 χαμηλών απαιτήσεων καθώς φαίνεται πως μπορεί να υποστηρίξει ταχύτητες μέχρι 8ΜΒ και όχι 24ΜΒ ????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 lol, σπάνια προβλήματα ειδικά το καλοκαίρι-φθινόπωρο που μας πέρασε, που κάθε τρεις και λίγο κοβόντουσαν οπτικές ίνες και έπεφταν κυκλώματα με εξωτερικό...ας σημειώσουμε ότι ΚΑΝΕΙΣ άλλος ISP στην Ελλάδα δεν είχε τόσο αναξιόπιστα κυκλώματα/οπτικές φοβερά αντανακλασικά, έφτιαξε για 2-3 βδομάδες τον Νοέμβριο (μετά από δεν ξέρω και εγώ πόσους μήνες με χάλια pings) και από Δεκέμβριο ξαναχάλασαν τα pings...πουθενάδες! την ίδια απορία έχω και εγώ kifina, τι στο κέρατο εννοεί με αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aragorn Elessar Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά ένα πράγμα θα σας πω. Εχω forthnet και όλα τα Χριστούγεννα δεν είχαμε ούτε Internet ούτε Τηλέφωνο. Respect ! Περιμένω να λήξει το συμβόλαιο και κατευθείαν πίσω στον ΟΤΕ. Μπορεί να πληρώνω περισσότερα, αλλά τουλάχιστον έχω μία στοιχειώδη σιγουριά στην επικοινωνία μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hostolis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά ένα πράγμα θα σας πω. Εχω forthnet και όλα τα Χριστούγεννα δεν είχαμε ούτε Internet ούτε Τηλέφωνο. Respect ! Περιμένω να λήξει το συμβόλαιο και κατευθείαν πίσω στον ΟΤΕ. Μπορεί να πληρώνω περισσότερα, αλλά τουλάχιστον έχω μία στοιχειώδη σιγουριά στην επικοινωνία μου. Αυτό έκανα και γώ τον Σεπτέμβρη και έχω βρει την υγεία μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα