kanesaxo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Ναι οκ,αυτο ειναι το ευκολο κομμάτι. Για τα υπολοιπα καποιο σχολιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 gap πάντως δεν έχεις, λογικά από crosstalk θα είναι πεσμένες ο συγχρονισμός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 μονο εγω εχω προβλημα σημερα και σερνεται το συμπαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 κι εμενα κηφισια σερωεται,και οχι σημερα αλλα καθε μερα εδω και μια βδομαδα (στο 1 μβιτ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Ναι οκ,αυτο ειναι το ευκολο κομμάτι. Για τα υπολοιπα καποιο σχολιο? το ποσα μετρα εισαι απο τον οτε δεν το ξερεις.αυτο το 497 και δεν ειμαι 606 που μου βγαζει δεν το ξερεις ουτε με analyzer ακομα και αν εχεις διοτι το καλωδιο εχει διαφορετικες διατομες.εκτος αν κανεις μετρηση το καθε κομματι του καλωδιου ξεχωριστα.επισης οτι ο αλλος συγχρονιζει 23 και εσυ διαφορετικη ταχυτητα δεν παιζει ρολο.εξαρτατε ποιοτητα καλωδιου και αλλα τοσα πραγματα.εχω δει 4 ατομα ιδια πολυκατοικια ιδιο attenuation οι 2 να ειναι στα 8 οι αλλοι 2 στα 4.αυτοι στα 4 ειχαν χαλια γραμμη απλα. κανε μια καλη.μπες μεσα στον ρουτερ και κανε copy paste ποσο συγχρονιζεις και margin και attenuation.οχι μεσα απο το dmt. δευτερον στην πρωτη καρτελλα βλεπω οτι εισαι με snr 12 στο down.για ποιο λογο σου βαλαν 12?ειχες αποσυνδεσεις/?τα υπολοιπα se pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 To 497m το γνωριζω μιας και λογω δουλειας, εχω σε ψηφιακη μορφη το ρυμοτομικό της περιοχής μου και εχουμε ενα κτιριο του οτε μονο,στο οποιο στεγεζεται ο εξοπλισμος. Δηλ η αποσταση μου (καλωδιου,οχι σε ευθεια) την υπολογιζω χοντρικα απο κτιριο σε κτιριο στα 497μ. Μεσα στο ρουτερ που εχω (το κλασσικο τομσον της φορθνετ) δεν μπορώ να βρώ τα margin/attenuation.Αν μπορούσες να με καθοδηγήσεις? Μου εβαλα 12 γιατι πριν κανα μηνα ειχα αποσυνδεσεις αλλα εφοσον λυθηκε το προβλημα το αφησαν ετσι.Δεν πηρα χρονιαρες μερες να το αλλαξω. Αν θες μπορω να σου πω εν ταχει την ιστορια με την συνδεση μου,μιας και πριν τον μηνα αυτο των αποσυνδεσεων,συχρονιζα στα 18500-19000... Θενκς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sachilleas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχουν πάρα πολλοι σε forthnet που έχουν πρόβλημα αναγνώρισης κλήσης . Το ιδιο και έγώ. Και ειναι ανικανοι να το διορθώσουν. Μήπως έχετε ιδέα καμία λύση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 To 497m το γνωριζω μιας και λογω δουλειας, εχω σε ψηφιακη μορφη το ρυμοτομικό της περιοχής μου και εχουμε ενα κτιριο του οτε μονο,στο οποιο στεγεζεται ο εξοπλισμος. Δηλ η αποσταση μου (καλωδιου,οχι σε ευθεια) την υπολογιζω χοντρικα απο κτιριο σε κτιριο στα 497μ. Μεσα στο ρουτερ που εχω (το κλασσικο τομσον της φορθνετ) δεν μπορώ να βρώ τα margin/attenuation.Αν μπορούσες να με καθοδηγήσεις? Μου εβαλα 12 γιατι πριν κανα μηνα ειχα αποσυνδεσεις αλλα εφοσον λυθηκε το προβλημα το αφησαν ετσι.Δεν πηρα χρονιαρες μερες να το αλλαξω. Αν θες μπορω να σου πω εν ταχει την ιστορια με την συνδεση μου,μιας και πριν τον μηνα αυτο των αποσυνδεσεων,συχρονιζα στα 18500-19000... Θενκς. Εκει που πας να δεις στα ποσα εχεις συγχρονισει πανω δεξια λεει details πατησε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Οριστε: (αν και ειναι τα ιδια με το dmt) Αλλαχθηκε το προφιλ στα προηγουμενα επιπεδα και η ταχυτητα ανεβηκε.Δυστυχώς οχι στα επιπεδα που ηταν πριν.Αλλα καλυτερα απτα 13000. Να ευχαριστήσω και τον χρηστη poulinos,δημοσίως. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2011 από kanesaxo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχουν πάρα πολλοι σε forthnet που έχουν πρόβλημα αναγνώρισης κλήσης . Το ιδιο και έγώ. Και ειναι ανικανοι να το διορθώσουν. Μήπως έχετε ιδέα καμία λύση ? Έχεις πάρει εξυπηρέτηση πελατών να δεις αν μπορούν να σε βοηθήσουν. Εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα αλλά απ' ότι διαβάζω παίζει να είναι θέμα με τη συσκευή ή τη συνδεσμολογία (δεν είναι σίγουρο, ότι θυμάμαι από ότι διαβάζω λέω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Έχω καρκινιάσει με την forthnet! Τάχα 24αρα και ενώ έχει ιδιοκτητο δίκτυο και παει μέχρι 5 στα καλά της! Παλιά είχα HOL και έπιανε 7.5 ενώ ήταν 8αρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Έκανα αναβάθμιση firmware στο Thomson TG585 v7 στην έκδοση 8.2.7.7 που προτείνει η Forthnet και στο Connectivity Check μου βγάζει τώρα Χ στο Connectivity to DNS Server 2 (193.92.3.11) ενώ πριν την αναβάθμιση όλα λειτουργούσαν κανονικά. Επίσης το ping στο speedtest.net από 25ms ανέβηκε στα 248ms τελευταία (και με το παλιό και με το νέο firmware), Επίσης πριν την αναβάθμιση πατώντας το πλήκτρο στην πρόσοψη της συσκευής σταθερά για κάποιο χρόνο είχα τη δυνατότητα να ενεργοποιώ και να απενεργοποιώ το Wlan. Τώρα αναβοσβήνει κόκκινο και δε γίνεται τίποτα. Πρέπει να κάνω την αντίστοιχη ενέργεια μέσα από το Interface του Router σε Browser. Καμιά ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 τον ίδιο DNS έχω κι εγώ και μόλις έτρεξα ένα connectivity test και μου το εμφανίζει μια χαρά. Δε μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Ίσως να δοκίμαζες να βάλεις άλλον DNS για να δεις αν παίζει. @marduc812: δώσε στατιστικά μήπως παίζει κάποιο άλλο πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Έχω καρκινιάσει με την forthnet! Τάχα 24αρα και ενώ έχει ιδιοκτητο δίκτυο και παει μέχρι 5 στα καλά της! Παλιά είχα HOL και έπιανε 7.5 ενώ ήταν 8αρα! και στην HOL αν γύρναγες τα 8mbit σε 24mbit πάλι 7.5mbit θα έπιανες, δεν πάει αναλογικά... Επίσης το ping στο speedtest.net από 25ms ανέβηκε στα 248ms τελευταία (και με το παλιό και με το νέο firmware για αυτό κλασικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι, μπούκωσε πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron Maiden UK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Εγώ έχω connx και με 24άρα και κάτι προγράμματα σταθερού πληρώνω 120 το δίμηνο και κάτι φιλαράκια μου λέγανε πως είμαι χαζός γιατί πλήρώνω τόσα και εταιρίες όπως cyta,forthnet με λιγότερα έχεις τα ίδια οφέλη.Μονίμως βλέπω άτομα της forthnet να διαμαρτύρονται στο δίκτυο και της cyta ου είπε ένας γνωστός μου οτι όταν κόβεται το ρευμα δεν έχεις τηλ και όλα τα τηλέφωνα πρέπει να παίρνουν απο το ρουτερ όπου και αν βρίσκεται αυτό. 1.000 φορές να έχω connx λοιπόν!Δεν προλαβαίνω να κάνω κλικ και φόρτωσε τη σελίδα! (και έχω και ένα τόνο σκουπιδαριό προγράμματα που εγκαθίστανται μόνα τους και επιβαρύνουν τη λειτουργία φόρτωσης σελίδων!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα