Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν έχουμε προβληματική τηλεφωνική συσκευή είναι πολύ πιθανό να έχουμε προβλήματα με το Internet.

Πέρα από αυξημένο attenuation μπορεί να έχουμε και DCs.

Πιστεύω ότι χρειάζεται να δοκιμάσεις και μία νέα συσκευή.

Δημοσ.

Αν έχουμε προβληματική τηλεφωνική συσκευή είναι πολύ πιθανό να έχουμε προβλήματα με το Internet.

Πέρα από αυξημένο attenuation μπορεί να έχουμε και DCs.

Πιστεύω ότι χρειάζεται να δοκιμάσεις και μία νέα συσκευή.

μα δεν είχα κανένα πρόβλημα τόσο καιρό με την ίδια συσκευή! γιαυτό και πιστέυω οτι έχει να κάνει με την μπρίζα που έχω συνδέσει το τηλέφωνο.

Δημοσ.

μα δεν είχα κανένα πρόβλημα τόσο καιρό με την ίδια συσκευή! γιαυτό και πιστέυω οτι έχει να κάνει με την μπρίζα που έχω συνδέσει το τηλέφωνο.

Μα γράφεις ότι όταν βάζεις το τηλέφωνο έχεις πρόβλημα.

εβγαλα το τηλέφωνο απο τη μπρίζα. το ρουτερ είναι χωρίς σπλίτερ ετσι κι αλλιώς. κανένα DC. μόλις έβαλα το τηλέφωνο στην μπρίζα (με φιλτράκι) έγινε DC. επίσης να πώ πως μόλις χτυπήσει το τηλέφωνο και το σηκώσω, γίνεται DC restart φάση
Δημοσ.

ναι αυτο συμβαίνει τώρα που μετακίνησα το τηλέφωνο σε άλλη μπρίζα...

παλαιότερα όταν είχα πρωτοβάλει το internet μου έκανε τα ίδια πάνω κάτω μέχρι που άλλαξα μπρίζα και είχα συνδεδεμένο το τηλέφωνο εκεί μέχρι πρόσφατα.. γιαυτο και κατέληξα στην λύση της μπρίζας..

Δημοσ.

Ok, βάλε παντού πρίζες με υποδοχή rj11.

Δεν έχει κάποια ουσιαστική διαφορά από τις κανονικές παλιές πρίζες, απλά ίσως οι τελευταίες κάπου κάπου λόγω κατασκευής να μην κάνουν τόσο καλή επαφή.

Δύο καλώδια είναι και το rj11, δύο καλώδια είναι και οι παλιές πρίζες.

Δημοσ.

Δύο καλώδια είναι και το rj11, δύο καλώδια είναι και οι παλιές πρίζες.

σε κάποια συζητηση στο φορουν βρήκα αυτό, το οποίο μου το είχαν πει και εμένα απο φορτθνετ

Πηρα στην φορθνετ και μου ειπαν να αλλάξω την πριζα του τηλεφωνου επειδη ηταν του ΟΤΕ και ειχε καποιο κυκλωμα πανω,με μια απλη του εμποριου.

έχει κάποιο κύκλώμα δλδ που μπορεί να προκάλει οτιδήποτε.. ξέρω γω..
Δημοσ.

Ρε παιδια εχω forthnet double play εως 24 και κατεβαζω μια χαρα και ολα τα σχετικα.Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι τα βιντεο του You Tube για παραδειγμα κυριολεκτικα σερνονται.Αυτο συμβαινει συνυθως σε συγκεκριμενες ωρες,οπως τωρα για παραδειγμα.Μαλλον γινεται επειδη τωρα υπαρχουν πολλοι χρηστες του Internet ειναι ομως φυσιολογικο ολο αυτο?

• Super Moderators
Δημοσ.

σέρνονται τα videos του youtube? δεν τα cachάρουν αυτά υποτίθεται με αποτέλεσμα το streaming να γίνεται εντός Ελλάδας? :unsure:

Δημοσ.

Καλημερα, εδω και μερικες μερες ενω τα εχω ολα συνδεδεμενα κομπλε και ασυρματο ανοιχτο, το netbook δεν λεει να το αναγνωρισει. 'Η το αναγνωριζει την μια και την αλλη δεν ψηνεται. Λεω μπορει να εχει προβλημα το netbook, αλλα κοιταω στον υπολογιστη που ειναι με καλωδιο συνδεδεμενο σερνοταν να ανοιξει μια σελιδα η δεν την ανοιγε καν. Εκανα ενα restart στο router μπηκε στον υπολογιστη αλλα στο net παλι τιποτα. Μπαινει για λιγο και μετα βγαινει. Μπηκα speedtest.net και μου εκανε το τεστ μεσω Τουρκιαs :S :S. Δεν ειχε καν Αθηνα μονο Ηρακλειο Κρητης, παιζει τιποτα με την forthnet?

Στο net εχω κοιταξει να ταιριαζουν ολα WPA2 AES κωδικοι κλπ. Δεν ξερω τι να κανω.

Δημοσ.

Το speedtest δεν ανήκει σε κάποιον πάροχο και τελευταία έχει βάλει by default να χτυπάει στη Τουρκία και στις επιλογές έχει το Ηράκλειο. Δε μπορεί να κάνει κάτι η forthnet ή όποιος άλλος ISP.

Τι ακριβώς εννοείς όταν λες ότι μετά το restart του router "μπηκε στον υπολογιστη αλλα στο net παλι τιποτα"; Τι προσπάθησες να κάνεις;

Για το ότι σερνόταν όταν το είχες με καλώδιο, αυτό ίσως να είναι πρόβλημα, αν υποψιάζομαι ότι κάτι έχεις κάνει λάθος.

Δημοσ.

Λοιπον μετα τις μλκς της φορθνετ και του οτε ,απτα 18500 που συχρονιζα ειμαι πλεον στα 13100.

Ηρθε ενας φιλος χθες σπιτι ο οποιος το χει το θεμα με τις dsl και καναμε μια κουβεντα και ελεγχους...

Μου ειπε πως απο τοτε που εκανε τις δοκιμες η φορθνετ εχουν αφησει καποιο προφιλ ονλαιν :

dmt20101230_1236.png

επειτα εβαλε ενα δικο του μοντεμ παραμετροποιησιμο και ιδού:

dmt20101229_2034.png

Συμφωνα με τα διαγράμματα που ειδε,αν βγει το προφιλ θα ανεβω στα 16500+ οπως λεει το 2ο σκρινσοτ.

Αντε πες το κανω κι αυτο.

Πως διορθωνεται το προβλημα πως παλαιοτερα συχρονιζα στα 18500 και τωρα θα συχρονιζω χωρις προφιλ στα 16500.

Να σημειωσω πως ειμαι στα 497 μετρα περιπου απτο dslam.Το σκρινσοτ ομως λεει οτι ειμαι σε κατηγορια 679μ + κατι που ΔΕΝ ισχυει.

Να σημειωσω επισης πως φιλος με κονεξ στα 344 μετρα απο το dslam συχρονιζει στα 23700...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...