Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

μήπως να δηλώσεις βλάβη? ή δεν το κάνεις επειδή θα σου μειώσουν συγχρονισμό για να είσαι σταθερός?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

μου το κανανε εμενα μετα απο 5 ~ 6 τηλεφωνα και δεν αλλαξε τπτ ! απο 20,500 στα 14,500 και παλι disconnect απλα απο 4 την ημερα εγιναν 2...ε και ?

αμα παιζεις online games και σε πεταξει τι να το κανεις ??

αηδια εχει καταντησει...

πωπω έχω τρελαθεί στα disconnects.. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τα stats της σύνδεσης?

Link Information

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 12.525

Uptime: 0 days, 0:03:20

Modulation: G.992.5 Annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 12.525

Data Transferred (Sent/Received) [KB/KB]: 0,00 / 0,00

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 12,5 / 24,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,5 / 6,0

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 168 / 0

FEC Errors (Up/Down): 3.342.696 / 371

CRC Errors (Up/Down): 71.085 / 0

HEC Errors (Up/Down): 1.007.283 / 0

• Super Moderators

να φανταστώ ότι είσαι με thomson? αν ναι τότε τα errors είναι το κλασικό τους bug...

έχεις ελέγξει την εσωτερική καλωδίωση? αν όλα είναι καλά στο σπίτι τότε δηλώνεις βλάβη...

να φανταστώ ότι είσαι με thomson? αν ναι τότε τα errors είναι το κλασικό τους bug...

έχεις ελέγξει την εσωτερική καλωδίωση? αν όλα είναι καλά στο σπίτι τότε δηλώνεις βλάβη...

ναι με thomson speedtouch είμαι. εδώ και 3 χρόνια περίπου. έχω παρατηρήσει οτι όταν κουνιέται το καλώδιο του τηλεφώνου που έχει το φιλτράκι, τότε συμβαίνει το disconnect . παλαιότερα δε το παρουσίαζε αυτό. καμιά ιδέα ?

• Super Moderators

για αυτό ρώτησα αν έχεις ελέγξει την εσωτερική καλωδίωση, βγάλε τα πάντα από τις μπρίζες, άφησε το router χωρίς splitter απευθείας στη μπρίζα και με μικρό μήκος καλωδίου και checkαρε αν έχεις πάλι DCs

εβγαλα το τηλέφωνο απο τη μπρίζα. το ρουτερ είναι χωρίς σπλίτερ ετσι κι αλλιώς. κανένα DC. μόλις έβαλα το τηλέφωνο στην μπρίζα (με φιλτράκι) έγινε DC. επίσης να πώ πως μόλις χτυπήσει το τηλέφωνο και το σηκώσω, γίνεται DC restart φάση

παλαιότερα έβαζα το τηλέφωνο σε άλλη μπρίζα την οποία την είχα αλλάξει με τις καινούριες (εβγαλα την αρχικη του ΟΤΕ) .. λέτε να κάνω το ίδιο και με αυτή που συνδέω το τηλέφωνο τώρα?

δε θυμάμαι πως την είχα ζητήσει.Μουχαν πει απο φορτθνετ οτι οι αρχικες παλιές μπρίζες του ΟΤΕ βραχυκύκλωναν με αποτέλεσμα τα DC... RJ11 Μπρίζα τηλεφώνου ζητάω.. ?

έχω δοκιμάσει και άλλα φιλτράκια. το ίδιο. άλλη συσκευή δεν υπάρχει και δεν νομίζω να οφείλεται στην συσκευή. αυτο με την μπρίζα που λέω πιο πάνω, ξέρει κανείς ?

οκ ευχαριστώ ThReSh. θα παω να πάρω ένα RJ-11 Μπριζάκι και θα αλλάξω την υπάρχουσα μπρίζα μπας και..

θυμάμαι και παλιά έτσι μου έκανε όταν είχα το τηλέφωνο συνδεδεμένο στην άλλη μπρίζα (disconnects καθε φορά που χτύπαγε/σήκωνα το τηλέφωνο) όπου και την άλλαξα με RJ-11 και σταμάτησαν.

δεν καταλαβαίνω δλδ τώρα το τηλέφωνο σε τι μπρίζα είναι συνδεδεμένο? RJ-11 δεν είναι και αυτή? δεν είναι στάνταρ οι μπρίζες τηλεφώνου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...