Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εχω νεα παιδες....... εχουν ερθει απο forth εδω γιαννενα και κανουν αναβαθμιση στο ΑΚ, με συνεπεια να εχω ανα δεκα pings " requests time outs " μεχρι και 5 στη σειρα και ταχυτητα το απογευμα 20ΚΒ down. Μετα απο τηλεφωνο μαζι τους..... τι μου ειπαν? : Αν εχετε αποσυνδεσεις να σας ανεβασουμε το margin για να πεσει κιαλλο η ταχυτητα. Παιδες.... απο τα νευρα μου εβαλα τα γελια και εκλεισα το τηλεφωνο. Δεν παιζοντε οι τυποι ............ λεμε !!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδω περιμενω τις 15 Απριλη να γινει η αλλαγη μου σε hol και χτες με πηρανε τηλ απο forthnet να μου πουλησουν double play.Τους ειπα οτι εχω ηδη forth αλλα αλλαζω isp οπου ναναι.Στην ερωτηση γτ απαντησα "Ρωτηστε την Υπεύθυνη Γραπτής Επικοινωνίας & Διαχείρισης Καταγγελιών"

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=282805 Frikinet rulz λεμε....

Yπαρχει καποιο προβλημα με την forthnet στην Θεσσαλονικη??συγκεκριμενα στην περιοχη Μαρτιου.Απο τις 2μμ περιπου ενω αρχικα ανοιγει κανονικα τις σελιδες μετα απο λιγο σερνεται.

Yπαρχει καποιο προβλημα με την forthnet στην Θεσσαλονικη??συγκεκριμενα στην περιοχη Μαρτιου.Απο τις 2μμ περιπου ενω αρχικα ανοιγει κανονικα τις σελιδες μετα απο λιγο σερνεται.

Νομιζω οτι στο μονο μερος που δεν εχω δει να εχει προβλημα ειναι στα ανω τουρκοβουνεικα............. με ενα μονο χρηστη σε πιτα dslam.......... και αυτο γιατι ξερει τη λεξη πιτα και οχι το dslam............ και εχει πιστεψει και τη διαφημιση που ειναι πανω στη καρεκλα, με τη γλαστρα αγκαλια.......... ε και συνδεεται ετσι

τι να πω ρε παιδια η forthnet απο το κακο στο χειροτερο. ξεκίνησα με το linksys wag 200g να κλειδωνει στα 12000 περιπου και ενω ολα πηγαιναν καλα σχετικα για κανενα τετραμηνο απο χτες με εχει πεθανει στην αποσυνδεση. πιο πολυ ειμαι αποσυνδεδεμενος παρα συνδεδεμένος. παρατηρησα οτι μου ερηξαν την ταχυτητα στα 7000 περιπου. τελικα για να μπορεσω να σταθεροποιηθω λιγο επρεπε να αλλαξω και το DSL modulation mode σε Gdmt. διαφορετικα τπτ. τους πηρα τηλ. αλλα δυστυχως μου ειπαν και καλα οτι φταει το ρουτερ. ε και αναγκαστικα να το κλεισω το τηλ γιατι οι ανθρωποι ειναι παΠ@ρ!δε$. σε μια μερα ξαφνικα ο ρουτερ τα επεξε? και γιατι παιζει σε gdmt? βλεπω τι forthnet να εξελισετε σε δευτερο ΟΤΕ και μετα θα τρεχει και δεν θα φτανει.

το πιο πιθανο ειναι οτι κατι εχει αλλαξει πανω στο χαλκο δημιουργωντας τις αποσυνδεσεις οποτε σου αλλαξαν προφιλ για να γινεις πιο σταθερο.δυστυχως δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα για τον πολυ απλο λογο.ο οτε δεν θα το δεχτει καν σαν βλαβη αυτο.διοτι αμα κατσει και σου αλλαξει εσενα ζευγαρι τοτε θα πρεπει να κανει το ιδιο στον αλλο μισο κοσμο και οπως καταλαβες ο οτε δεν προκειται να αλλαξει καλωδια.απειρα box εκει εξω που ειναι στα ορια να λιωσουν απο την σκουρια αλλα κανεις δεν μπενει στον κοσμο να τα αλλαξει με πλαστικα.ειναι εξοδα για τον οτε και δεν υπαρχει λογος να το κανει.this is greecekai οσο καμια ετερεια δεν εχει δικα της καλωδια τιποτα δεν θα παει μπροστα.

κατσε ρε φιλε pouline γιατι θα σαλταρω με αυτα που ακουω. τι δουλεια εχω εγω με τον οτε? πληρωνω το "ιδιοκτητο δικτυο" της forthnet? ας καθησει να τα αλλαξει η forthnet. ας επενδυσει. δεν με νοιαζει εμενα η σχεση τους μεταξυ τους. αν ολα τα διαχειριζεται ο οτε ας τα κλεισουν τα μαγαζακια τους να δουμε και εμεις τι θα κνουμε. εγω μαθαινω απο αλλα παιδια οτι εχουν πολυ καλυτερη εξηπηρέτηση απο οτι εγω στη forthnet. που τελικα παει να εξελιχθει σε μουφα μεγαλη μουφα. δεν μπορει αλλες εταιρειες να σε παιρνουν 10 τηλ. και να σε ρωτανε αν συνεχιζει η βλαβη ή αν σας φεραν το καινουριο Modem προς αντικατάσταση του παλιου και αλλα πολλα και εμας η forthnet να σηκωνει το τηλ. μετα απο μιση ωρα και να λενε και οτι θελουνε και στο τελος να φταει παντα ο ΟΤΕ. εγω πραγματικα θα ηθελα να καταγραψω καποια στιγμη συνομιλιες και να τα ανεβασω μετα στο νετ για να ακουσετε τι λενε οι ανθρωποι. και οχι τελικα δεν δεχομαι το παραμυθι για ολα φταει ο οτε ας επενδυσουν οι κωλ@εται

δεν υπαρχει περιπτωση να φτιαξει για την ωρα κανεις δικο του δικιο.απο εκει και περα ειτε θες να το δεχτεις ειτε οχι για ολες μα ολες τις ετερειες ισχυει το ιδιο.θα παρεις καλωδιο απο τον οτε ειτε τον ξερεις ειτε τον οχι.θα παρεις τον χαλκο του 1950 θα παρεις τον κομμενο ραμμενο χαλκο και ολα τα υπολοιπα.απο εκει και περα δεν σου λεω συγκεκριμενα για την forthnet απλα σου εξηγω για το δικο σου θεμα σε μια ευρυτερη κλιμακα.απο εκει και περα αν εισαι απο αθηνα κανε μια βολτα πχ απο το περιστερι και θα βαρεθεις να βλεπεις παντου σιδερενια κουτια του οτε.καποια θα ειναι ανοιχτα καποια δεν θα εχουθν καπακι καποια θα εχουν σκουριασειειχα δειξει καμποσες φωτο κατα καιρους.απο εκει και περα μονο ο οτε βαζει χερι στο καλωδιο και απο εκει και περα οταν εσυ δηλωσεις βλαβη τις μισες φορες ο οτε θα τεσταρει απλα οτι παιζει η φωνη και τερμα.εδω σε πολλα σημεια δεν υπαρχουν καθολου εξτρα καλωδια και ο οτε βαζει φερεσυχνα.και επειδη εχει τυχει να παω ραντεβου μαζι με τεχνικο του οτε η απαντηση του οτε ηταν.δεν μπορω να κανω τιποτα.δεν βρισκω προβλημα και να θελα να αλλαξω ζευγαρι δεν υπαρχει αλλο.και σηκωθηκε και εφυγε.ουτε αυτος βεβεα φτεει τιποτα.και ο οτε ειδικα τωρα που χανει λεφτα δεν προκειται να κανει επενδυσεις.αν καποιος εμπαινε στον κοπο να αλλαξει ολα τα σιδερενια box του οτε και ολες τις σιδερενιες ρεγκλετες του οτε με πλαστικες θα ειχε λυθει ενα μεγαλο θεμα προβληματων.αλλα εδω ειναι ελλαδα.τιποτα δεν αλλαζει.οποτε ας τα λουστουμε ολοι μας.

για μενα να στο πω και με αλλο παραδειγμα ο οτε ειναι σαν το υπεχωδε με τους δρομους.10 χαλανε δυο φτιαχνει και αυτα που φτιαχνει τα φτιαχνει σκαρτα.εχεις δει κανεναν δρομο να τον στρωνουν με καλη πισσα?οχι.επρεπε να ερθουν οι γερμανοι και να φτιαξουν μια αττικη οδο για να δουμε σωστο δρομο.την εχουν φτιαξει εδω και τοσα χρονια και η ασφαλτος ειναι τελεια κατω.και στους ελληνικους δρομους βαζουν ασφαλτο μαπα ποιοτητα και μετα απο ενα μηνα εχει γινει γυαλι κατω.Οπως λεω welcome to greece.i χωρα της μιζας και της απατεωνιας.

οσο για τον οτε δεν μιλαω για καφαο σπασμενα χωρις πορτες η να εχουν πεσει πανω αμαξια.αυτα ειναι καθημερινα.απορω αν υπαρχουν παραπανω απο 100 καφαο σε ολη την ελλαδα με ρεγκλετες πλαστικες και οχι σιδερενιες.

• Super Moderators
κατσε ρε φιλε pouline γιατι θα σαλταρω με αυτα που ακουω. τι δουλεια εχω εγω με τον οτε? πληρωνω το "ιδιοκτητο δικτυο" της forthnet? ας καθησει να τα αλλαξει η forthnet. ας επενδυσει.

εδώ δεν έχουν ιδιόκτητο last mile (δλδ χάλκινο) μεγάλοι εναλλακτικοί στο εξωτερικό θα έχουμε στην Ελλάδα?

όλοι με τα εθνικά/κρατικά παίζουν όπως και εδώ...

τελικα σε κατι ειχαν δικαιο. απο την ωρα που εβαλα το siemens cl-110 το νετ δεν ειχει καμια αποσυνδεση και παιζει πιο σταθερα αλλα σε λιγο μικροτερη ταχυτητα. αν παρω την ethernet απο το siemens cl-110 και τη βαλω στο Linksys μετα θα μπορω να δωσω ιντερνετ και σε αλλα pc ? δηλαδη να το κανω switch to linksys γιατι χρειαζομαι και πιο πολλα ethernet αλλα καποιες φορες και ασυρματο internet.

thresh εγω ξερω οτι 4 χρονια πριν στην αγγλια και ειχα 2mbps συνδεση και πηγαινε σφαιρα και ουτε disconection ειχα ουτε τπτ. και στο τελος τελος ας ειμαστε και καπου πρωτοι. γιατι ξερετε τι βλεπω τωρα που εγιναν ολα ιδιωτικα οτι και μετα απο 50 χρονια με την ιδια καλωδιωση θα ειμαστε γιατι κανενας τους δεν θελει να πληρωσει

• Super Moderators

ναι αλλά δεν ξέρεις ότι η adsl2+ που παίζεις τώρα είναι πιο "ευαίσθητη" σε προβλήματα γραμμής από ότι η adsl1 που έπαιζες στην αγγλία...

a.τα 2 Mbps ειναι πολυ πιο σταθερα απο το μεχρι 24.γιατι πολυ απλα στην μια περιπτωση παιζεις με Margin 6-9 και στην αλλη παιζεις με 21 και 25 και 30.οποτε μην τα συγκρινουμε καν.δεν υπαρχει μετρο συγκρισης.ολα τα προβληματα καλωδιων τωρα βγαινουν που παιζουμε μεχρι 24.το ιδιο γινετε και με την εσωτερικη καλωδιωση.ενα φιλτρο αναποδα η μια ελλειψη φιλτρου σε 2 mbps δεν θα κανει τιποτα ενω σε adsl2+ θα γινει πανικος.δευτερος το siemens cl 110 ειναι πολυ πιο σταθερο σε παραξενες γραμμες απλα εχουν καει παρα πολλα κοματια λογω θερμοκρασιας.αντιθετα το linksys ειναι πολυ πιο γρηγορο αλλα πιο ασταθες ΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕς ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΝΙΖΩ>δοκιμασε το firmware 1,01,08 Που ειναι πιο σταθερο.και ναι μετα απο πολλα χρονια θα ειμαστε με τα ιδια καλωδια.θα αλλαχτει μονο οτι εχει γινει κοματια.δεν θα αλλαχτει κατι για ναπαιζεις παραπανω.και μια φορα ενας οτετζης μου λεει.σε μια περιοχη ριξαμε νεα καλωδια και ολοι πηγανε στους εναλακτικουθς.οποτε ποιος ο λογος να ριχνουμε νεα καλωδια και να πληρωνουθμε τοσο λεφτα και μετα να παιρνουμε 2-3 ευρω για καθε γραμμη.

και επειδη στην ελλαδα ολοι πανε με αυτην την λογικη και οχι να παμε μπροστα για αυτο...

πρωτοι ειμαστε μονο σε οτι ειναι κακο.πχ ακριβεια,παχος κτλ.

και δεν ειναι οτι εχει χαλασει το Linksys .ισως να ειναι οκ απλα να μην μπορει να μεινει σταθερη.

τωρα αν θες siemens ip 192.168.1.1 ,linksys ip 192.168.1.200 .κλεινεις τον dhcp στο Linksys.τα συνδεεις μεταξυ τους και εισαι οκ.με 1.1 θα μπενεις siemens με 1.200 sto linksys>στο linksys απλα θα πειραζεις οτι εχει σχεση με το ασυρματο.απλα δοκιμασε και το firmware.

firmware εχω το 1.01.08 ωστοσο με το Linksys εχω τρομερες αποσυνδεσεις. σκεφτομαι να κανω αυτο που λες ή μηπως ειναι καλυτερα να παρω κανεναν αλλο ρουτερ που ιναι πιο σταθερος? μηπως ειναι καλυτερα να παρω switch? τελος σκεφτομαι να περασω και την 1.01.09 να δω τι γινεται.

Και εγω μετα απο 5 χρονια στην forthnet θα αλλαξω και θα παω conn-χ. Εχω ιδη κανει την αιτηση και περιμενω για ενεργοποιηση. Νισαφη πια με τα ping και τα lag. Που για να εχω εστο ανθρωπινο ping πρεπει να το γυρισω σε G.dmt. Καποτε ηταν πολυ καλη εταιρια, τωρρα πια ομως οχι. Μολις εχασαν και αλλον εναν πελατη τους. Πολυ που τους ενοιαξε δηλαδη:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...