kifinas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 kifina το Forthnet 2play Economy έχει το παλικάρι , αφού λέει 50 το δίμηνο Κάτι δεν κολλάει, γι'αυτό το παράθεσα. Το economy έχει 70 ευρώ το δίμηνο. Τα 50 είναι μόνο τους πρώτους έξι μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 ~50 ευρώ το δίμηνο έχει το economy. Κάπου τα χεις μπερδέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 πάνο μπορείς να βάλεις την δεύτερη προσφορά που σου έχει στο link o kifinas. Για να γινει αυτο θα πρεπει να μου διακοψουν τη συνδεση???Γενικα αν γινει αλλαγη δεν θελω να μεινω χωρις internet πανω απο 2 μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 ~50 ευρώ το δίμηνο έχει το economy. Κάπου τα χεις μπερδέψει. Μπα, δεν τα έχω μπερδέψει "Η προσφορά ισχύει για 6 μήνες και αποκλειστικά μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet. Μετά το πέρας του 6μήνου η τιμή διαμορφώνεται στα 34,90€/μήνα" http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10012960 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Σαν να έχεις δίκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 ναι έχεις δίκιο δε είδα ότι το economy έχει δωρεάν τηλέφωνα @panos2171 λογικά δε θα μείνεις χωρίς internet,αλλά δε είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loonydude Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια, έχω forthnet εδω και 3 μήνες περίπου και ενώ ήμουν κλειδωμένος στην αρχή στα 11000-12000 που και παλι χάλια είναι για 24σάρα. Και τώρα μετα απο κάποια προβλήματα στην σύνδεση εναι στα 7000 με 9000 κλειδωμένο. Η περιοχή μου είναι άγιος στέφανος .... Πάει καλά η εταιρεία ή τάχει χαμένα.. είναι σαν να πληρώνεις 24 κιλά πατάτες και να σου δίνουν τα μισά στην καλύτερη. (εκτός και αν συμβαίνει τπτ άλλο με τον Ote ωστε να παίρνει την πελατεία) Και το χειρότερο είναι οτι είμαστε και ευχαριστημένοι όταν πιάσουμε και κανα 19000 . Αν δεν μπορούν να το υποστηρίξουν τι το πουλάνε το γα.....νο. Τέλος είχα οτέ 8 και κλείδωνα στα 8+ ... κατι δεν πάει καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 αφού λες ότι κλείδωνες στα 11 με 12 τότε προφανώς δε θα κλείδωνες ακριβώς 8 στο πρόγραμμα του ΟΤΕ??? δε πληρώνεις 24 αλλά έως 24 , δε μπορούμε να κάνουμε κάτι έτσι λειτουργεί το adsl (εξαρτάται από την απόσταση και την ποιότητα της γραμμής) αν έχει προβλήματα η γραμμή σου και είσαι μακρυά από το κέντρο του οτε τότε δε θα δεις τρελή διαφορά στο κλείδωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loonydude Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Την γραμμη οτε την εχω ακόμα και βρίσκεται στο απο κάτω σπιτι ακριβώς και είναι ανεξάρτητη τελείως απο την 24 του πάνω σπιτιού. με λίγα λόγια το παράλογο είναι οτι αυτην τη στιγμή με την 24 πίανω μικρότερες ταχύτητες απο ότι με την 8αρα. Και ναί έχεις δίκιο μέχρι 24 όχι 24 αλλα το 8 είναι το 1/3 του 24 αν δεν κάνω λάθος. Τέσπα με βλέπω να την κόβω άν συνεχίσει έτσι και να τους στείλω το συμβόλαιο για χαρτί τουαλέτας. Ετσι και αλλιός αυτοί το έχουν καταντήσει έτσι δυστηχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 με λίγα λόγια το παράλογο είναι οτι αυτην τη στιγμή με την 24 πίανω μικρότερες ταχύτητες απο ότι με την 8αρα. Υπάρχουν δύο ξεχωριστά πράγματα στις συνδέσεις μας. Ο συγχρονισμός του adsl και η σύνδεση προς το internet. Ο μέγιστος δυνατός συγχρονισμός εξαρτάται από την απόσταση από το κέντρο του ΟΤΕ, το SNR margin του παρόχου μας, το crosstalk από τις διπλανές γραμμές, από εξωτερικές παρεμβολές, τα χαρακτηριστικά της γραμμή κλπ. Όλα αυτά επηρεάζουν την σύνδεση από το σπίτι μας μέχρι το dslam. Το έως 24 μπορεί να είναι μόλις 1 σε κάποιες απομακρυσμένες περιοχές. Από το dslam προς το internet οι συνδέσεις ταξιδεύουν μαζί. Έτσι έχει τεράστια σημασία ο λόγος των κυκλωμάτων με τα οποία επικοινωνεί το dslam προς τους πελάτες που έχει πάνω. Δεν είναι καθόλου παράλογο να συμβαίνει αυτό που λες όταν αυτά τα κυκλώματα στατιστικά δεν επαρκούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Από περιέργεια, μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις ένα συγκεκριμένο αρχείο και από τις δύο γραμμές την ίδια στιγμή και να ανεβάσεις ένα snapshot με τις ταχύτητες που πιάνουν; Κατά καιρούς διαβάζω ότι η πραγματική ταχύτητα στον ΟΤΕ είναι κατά πολύ χαμηλότερη από αυτή που φαίνεται ότι κλειδώνει. Θα είχε ενδιαφέρον να το διαπιστώσουμε και με την ευκαιρία να συγκρίνουμε και αυτές τις 2 γραμμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Καλή η ιδέα της anta_n. Απλά να θυμίσω ότι υπάρχουν επίσημα στοιχεία στους δείκτες ποιότητας όπου φαίνεται έστω και στο περίπου τι κυκλώματα έχει ο κάθε πάροχος σε σχέση με τους συνδρομητές του. πχ forthnet http://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10011480 οτε http://www.ote.gr/portal/page/portal/OTEGR/TheCompany/OTEToday/qualitymanagementsystems/qualitymanagementsystems1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Καλά αυτά τα στατιστικά, αλλά έχω την περιέργεια να δω τι ψάρια πιάνει ο καθένας στον τελικό καταναλωτή. Αυτό έχει σημασία. Κι εγώ μπορεί να έχω νταλίκα αλλά να πηγαίνω στη δουλειά μου με σκούτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είναι απλώς στατιστικά. Αλλά περαιτέρω ανάλυση ξεφεύγει από το θέμα του νήματος. Λεπτομέρειες αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Από περιέργεια, μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις ένα συγκεκριμένο αρχείο και από τις δύο γραμμές την ίδια στιγμή και να ανεβάσεις ένα snapshot με τις ταχύτητες που πιάνουν; Κατά καιρούς διαβάζω ότι η πραγματική ταχύτητα στον ΟΤΕ είναι κατά πολύ χαμηλότερη από αυτή που φαίνεται ότι κλειδώνει. Θα είχε ενδιαφέρον να το διαπιστώσουμε και με την ευκαιρία να συγκρίνουμε και αυτές τις 2 γραμμές. ρε anta που το είδες αυτό με τον οτε, ότι δε πιάνεις πραγματικές ταχύτητες? επειδή κλειδώνεις πχ στα 24 δε σημαίνει ότι θα κατεβάζεις με 3ΜΒ/s γιατί έχουμε και ένα 15 με 20 τις εκατό overhead. άρα η μέγιστη ταχύτητα κατεβάσματος θα είναι γύρω στα 2,4ΜΒ/s άσε που η σύγκριση είναι ελείως άσχετη, η μια γραμμή είναι 8αρα και η άλλη 24αρα. επιπλέον είναι σε διαφορετικά σπίτια, όπου ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα σε ένα από αυτά και να επηρεάζει την ταχύτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα