Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 ελπιζω να ειναι προσωρινο αυτο μονο και να ασχολιθουν με το προβλημα σωστα... ναι μην φας...
kanesaxo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδια θα τρελαθω τελειως... Ειμαι πεπεισμενος πως ο οτε παιζει π**στιες με το θεμα των ταχυτητων των υπολοιπων εταιριων που χρησιμοποιουν το δικτυο του. Ενα καρο γνωστοι στην περιοχη μου που συγχρονιζαν σε ταχυτητες καλες πχ 18.000,19.000 κτλ συχρονιζουν το τελευταιο καιρο πολυ χαμηλοτερα.Χωρια τα προβληματα με disconnects κτλ. ΤΗΝ ιδια ωρα λοιπον ελεγξα προσωπικα δυο φιλων που ειναι ασχετοι με το σπορ τη συνδεση connex τους και ακουσον ακουσον...το σαζεμακι συχρονιζε στα 23.270 Ε ειναι αδικο ρε παιδια,εχω τρελαθει τελειως. Ο ενας μαλιστα ειναι 2 σπιτια παραδιπλα μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 δεν μπορεί να κόψει ο ΟΤΕ συγχρονισμό συνδρομητών που είναι σε άλλους ISPs, μπορεί όμως να μην φτιάξει ποτέ μια βλάβη εξαιτίας της οποίας έχεις χαμηλότερο συγχρονισμό (πχ βλάβη στο βρόγχο) είναι σίγουρο ότι δεν έχεις GAP στη Forthnet?
kanesaxo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Eαν μπορεις κανε ενα κοπο να μου εξηγησεις τι ειναι το GAP ή πες μου να κανω καποιο ελεγχο/τεστ για να δεις τι γινεται (αν) γινεται με τη γραμμη μου. Να τονισω,πως προφανως με ειχαν βαλει σε καποιο προγραμμα χαμηλοτερου bandwith για να γλυτωσω απτα DC και εφοσον το προβλημα "λυθηκε" μαλλον δε με εχουν επαναφερει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=397013 http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=3522847#post3522847 εδώ λεπτομέρειες
kanesaxo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Eυχαριστω.Εριξα μια ματια και το ενα προγραμμα πυο χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι δεν λειτουργει. Εβαλα ενα αλλο που βρηκα απτα παιδια και ιδου: Νομιζω δε βλεπω GAP.Βλεπεις κατι αλλο μεμπτο που χριζει ασχολιας?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 ανεβασμένο SNR λόγω των αποσυνδέσεων που ανέφερες, υπάρχει και crosstalk αλλά για αυτό δεν γίνεται κάτι... πάντως υπάρχουν πολλές πιθανότητες αν πας ΟΤΕ να φτιαχτεί και να παίζει και εσύ πάνω από 20mbit
kanesaxo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ειναι ντροπιαστική κατάστηση ομως αυτη? αν ειναι δυνατον. Αυτο που με εκνευριζει ομως ειναι πως απο κει που ολα ηταν καλα και συχρονιζα εγω και πολλοι αλλοι στα 18000+ πεσαμε στα 13000 και ειπαμε κι ευχαριστώ. Τι να πω,εχω ξενερωσει. Κι αντε και παω στον ΟΤΕ.Που το θεωρω ανηθικο,αλλα αντε και το κανω. ΘΑ διορθωθει ως δια μαγειας ή πρεπει να ειμαι ολη μερα στα τηλεφωνα και με κεινους?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 θεωρητικά θα διορθωθεί μιας και θα αλλάξεις βρόγχο, αλλά κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά...
polakis21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Εγω πριν 2 χρονια πηγα forthnet και επαιζα στα 10mbps και τωρα πιανω max 7.3mbps...Dslam καλαμακιου παλαιο φαληρο... Ειναι ολοι τους αλητες. Του χρονου ξαναπαω ΟΤΕ με vdsl και OTE SAT δορυφορικη hd tv... Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2010 από polakis21
kanesaxo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω για τις ινφο. Θα σκεφτω τι θα κανω αφου μιλησω με φορθνετ.
bigsmall Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Εγω πριν 2 χρονια πηγα forthnet και επαιζα στα 10mbps και τωρα πιανω max 7.3mbps...Dslam καλαμακιου παλαιο φαληρο... Ειναι ολοι τους αλητες. Του χρονου ξαναπαω ΟΤΕ με vdsl και OTE SAT δορυφορικη hd tv... Δες εδώ γιατί το dslam καλαμακίου έχει αρκετά προβλήματα και θα πας θα πληρώνεις τα διπλα και θα είσαι στα ίδια
panos2171 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Eδω και 2 χρονια εχω τηλεφωνο και internet forthnet με παγιο 50ευρω/διμηνο,επειδη ομως δεν χρησιμοποιω καθολου το τηλεφωνο(ουτε συσκεη δεν εχω συνδεδεμενη) γινεται να εχω μονο την ADSL και μειωμενο παγιο(αν ναι ποσο θα ναι περιπου)??
kifinas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Eδω και 2 χρονια εχω τηλεφωνο και internet forthnet με παγιο 50ευρω/διμηνο,επειδη ομως δεν χρησιμοποιω καθολου το τηλεφωνο(ουτε συσκεη δεν εχω συνδεδεμενη) γινεται να εχω μονο την ADSL και μειωμενο παγιο(αν ναι ποσο θα ναι περιπου)?? Forthnet 2play Economy http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10012960 Forthnet ADSL http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010179 Οι τιμές με τα μεγάλα γράμματα είναι προσφορά για 6 μήνες. Μετά ανεβαίνουν κατά 10 ευρώ. Δεν ξέρω αν η προσφορά ισχύει για πελάτες forthnet.
jakegate7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 kifina το Forthnet 2play Economy έχει το παλικάρι , αφού λέει 50 το δίμηνο πάνο μπορείς να βάλεις την δεύτερη προσφορά που σου έχει στο link o kifinas. αν είσαι σε παραμεθόριο περιοχή έχει κάποιες επιδοτήσεις link edit: η επιδότηση απαιτεί προαγορά όλου του χρόνου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα