nikolas8141 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Ποσο καιρο εχω να τους πω ενα μπραβο??????? Μπραβο forthnet, σερνεται το συμπαν ακομα μια φορα.....
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Άστα να πάνε... δεν μπορούσα να συνδεθώ εδώ και μια ώρα... συνηθισμένος. Δε θα περάσει το γ.μημένο το 12μηνο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 καλοπεράσατε πάλι χθες
jakegate7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 ναι ωραία πράγματα, στο google είχα ping 70 και με την forthnet είχα 500+ και packet loss. ξέρεις τι έγινε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 είχε πέσει ένα κύκλωμα, κλασικά το Level31 και βάρεσαν κόκκινο τα υπόλοιπα, κυρίως επηρεάστηκαν πάλι οι συνδρομητές στη B.Ελλάδα
mentoras99 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 ξημερωνει 7 του μηνα και ακομη σερνεται. τι θα γινει ρε παιδια, βαρεσε κανονι? δεν θα δουμε ασπρη μερα να επανελθουμε στις κανονικες ταχυτητες; ποσο ακομη θα σερνομαστε?
doombringer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 τρελλο συρσιμο παλι αυτη την ωρα...δεν παλευονται οι τυποι !!
anta_n Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Συνεχίζεται το πρόβλημα παιδιά στη Θεσσαλονίκη; είχε πέσει ένα κύκλωμα, κλασικά το Level31 και βάρεσαν κόκκινο τα υπόλοιπα, κυρίως επηρεάστηκαν πάλι οι συνδρομητές στη B.Ελλάδα Ξέρεις γιατί μπορεί να έπεσε/πέφτει το συγκεκριμένο και γιατί δεν επηρρεάζει την Αθήνα το "πέσιμο"; Η Θεσσαλονίκη δεν έχει παρει καθόλου bandwidth από την τελευταία αναβάθμιση που έγινε το Νοέμβρη ή καμία σχέση; Πάντως, όπως και να έχει Θα έπρεπε να είχαν δώσει κάτι στη διασύνδεση με τη Θεσσαλονίκη μια παραπάνω γραμμή ή κάτι που να διασφαλίζει διαθεσιμότητα σε τέτοιες περιπτώσεις.
nick#18 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΑ**** ΣΤΑ DC! ΑΜΑΝ ΔΛΔ! ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ!...κανεις αλλος με τα ιδια?
Linus_21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Τώρα τελευταία με κάνει και μένα αρκετά συχνά disconnect. Σκέφτομαι να το γυρίσω ξανά σε Interleaved.
nikolas8141 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Και σε μενα αλλα μονο κατα την διαρκεια της νυχτας, αν και αποψε δεν ειχα DC!!!! Μην το ματιασω!!!!!!
nick#18 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εγω 1η φορα τοσα dc μαζεμενα τοσο καιρο σε fastpath... σε καποια φαση ανεβηκε το snr σε 6.5 και σταματησε αλλα ειχα γεμισει με errors και το γραφηματακι του OrbMT το βλεπω να εχει γεμισει κενα αναμεσα... http://img208.imageshack.us/img208/6885/orbmt20101210075815.png
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 τα κενά είναι crosstalk, δεν μπορεί να γίνει κάτι για αυτό...
nick#18 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Οι γυφτοι οι ιδιοι... Τους περνω τηλ μου τα κανανε 7ζημα τσουρεκια λεγοντας πως δεν εχωουν προβλημα μεχρι που τελικα μιλησα με εναν που ηξερε να κανει τη δουλεια του, δηλωσαμε βλαβη και μου ειπε οτι θα μου στειλουν sms η θα παρουν τηλ... Αυτη τη στιγμη ειμαι με snr 8.5 απο 6 για να σταθεροποιειθει η κατασταση και -1.5 mbps απο το συγχρονισμο μου... ελπιζω να ειναι προσωρινο αυτο μονο και να ασχολιθουν με το προβλημα σωστα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα