Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

είχε πέσει ένα κύκλωμα, κλασικά το Level31 και βάρεσαν κόκκινο τα υπόλοιπα, κυρίως επηρεάστηκαν πάλι οι συνδρομητές στη B.Ελλάδα

Δημοσ.

ξημερωνει 7 του μηνα και ακομη σερνεται.

τι θα γινει ρε παιδια, βαρεσε κανονι?

δεν θα δουμε ασπρη μερα να επανελθουμε στις κανονικες ταχυτητες;

ποσο ακομη θα σερνομαστε?

Δημοσ.

Συνεχίζεται το πρόβλημα παιδιά στη Θεσσαλονίκη;

είχε πέσει ένα κύκλωμα, κλασικά το Level31 και βάρεσαν κόκκινο τα υπόλοιπα, κυρίως επηρεάστηκαν πάλι οι συνδρομητές στη B.Ελλάδα

Ξέρεις γιατί μπορεί να έπεσε/πέφτει το συγκεκριμένο και γιατί δεν επηρρεάζει την Αθήνα το "πέσιμο"; Η Θεσσαλονίκη δεν έχει παρει καθόλου bandwidth από την τελευταία αναβάθμιση που έγινε το Νοέμβρη ή καμία σχέση;

Πάντως, όπως και να έχει Θα έπρεπε να είχαν δώσει κάτι στη διασύνδεση με τη Θεσσαλονίκη μια παραπάνω γραμμή ή κάτι που να διασφαλίζει διαθεσιμότητα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δημοσ.

Εγω 1η φορα τοσα dc μαζεμενα τοσο καιρο σε fastpath... σε καποια φαση ανεβηκε το snr σε 6.5 και σταματησε αλλα ειχα γεμισει με errors και το γραφηματακι του OrbMT το βλεπω να εχει γεμισει κενα αναμεσα... http://img208.imageshack.us/img208/6885/orbmt20101210075815.png

Δημοσ.

Οι γυφτοι οι ιδιοι... Τους περνω τηλ μου τα κανανε 7ζημα τσουρεκια λεγοντας πως δεν εχωουν προβλημα μεχρι που τελικα μιλησα με εναν που ηξερε να κανει τη δουλεια του, δηλωσαμε βλαβη και μου ειπε οτι θα μου στειλουν sms η θα παρουν τηλ... Αυτη τη στιγμη ειμαι με snr 8.5 απο 6 για να σταθεροποιειθει η κατασταση και -1.5 mbps απο το συγχρονισμο μου... ελπιζω να ειναι προσωρινο αυτο μονο και να ασχολιθουν με το προβλημα σωστα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...