Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ σου λέω....έχεις δίκιο!ΑΛΛΑ εμένα με ενδιαφέρει που με εξυπηρέτησαν απευθείας χωρίς πολλά πολλά και ταυτόχρονα όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα προβλήματα!Είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα!

Και όπως είπα για το ότι κάθε isp έχει συν και πλην......ισχύει 100% αυτό!Θες μερικά παραδείγματα....να σου πω μερικά:

-Η Vivodi έχει τραγικό λογιστήριο (ακόμα και πριν την ΟΝ) που να φανταστείς με είχαν ξεσκίσει σε χρεώσεις μέχρι και 250€(!!!) αλλά ΠΟΤΕ δεν τα πήραν!!!

-Η HOL....καθόλου καλές επιδόσεις σε σπίτια 2 φίλων μου!Όμως όπως είπα και πιο πριν μπορεί να φταίνε κι άλλα πράγματα!Αλλά και από εξυπηρέτηση.....δεν θα έλεγα ότι έμειναν ευχαριστημένοι!

-H Forthnet από ότι ξέρω έχει θέμα με τα Online games λόγω του ping όμως επειδή εγώ δεν ασχολούμαι με αυτό το κομμάτι μου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδιάφορο!

-OTE....πανάκριβος για αυτά που προσφέρει και απαράδεκτος σε διάφορες τακτικές του εδώ και ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ!

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σίγουρα είναι "άψογοι" στην γρήγορη αντιμετώπιση του GAP, αλλά θα ήταν πραγματικά άψογοι αν δεν υπήρχε το GAP ΕΞΑΡΧΗΣ!

από όλους τους ελληνικούς ISPs μόνο η Forthnet έχει αυτό το GAP και ας χρησιμοποιούν κι άλλοι ίδια dslam με αυτή...

πως καταλαβαίνουμε αν εχουμε GAP? γιατι και εμενα μου επεσαν αρκετά οι ταχύτητες τον τελευταίο καιρό. με τραγικά lag στα ονλαιν παιχνίδια

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με κάλυψε ο προλαλλήσαντας

το gap δεν επηρεάζει τα pings παρεπιπτόντως...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βγάζεις όλα τηλέφωνα από την πρίζα και συνδέεις το router απευθείας στην γραμμή του τηλεφώνου

edit: έλεος πριν από το δικό μου post υπήρχε ένα post που ρώταγε πως ελέγχουμε αν φταίει το φίλτρο... που στο καλό πήγε?

Επεξ/σία από jakegate7
Δημοσ.

Moυ συμβαινει το εξης παραδοξο.

Τις τελευταιες μερες κατι δεν παει καλα με τη φορθνετ,αντε λεω θα κανουν εργα μιας και δεν ειχα τηλεφωνο,αλλα ειχα ιντερνετ.

Αφου διορθωθηκε αυτο,πλεον εδω και κανα 2 μερες, οταν με παιρνουν τηλεφωνο αποσυνδεεται το ρουτερ.

Καμμια φαεινή ιδέα γιατι πηζει το μυαλο μου ???

Αλλαξε σε aloha νετγουορκ και θα σωθεις :P

Δημοσ.

xaxaxa,ωραιος!

Αλλαξα φιλτρο που μου αναφερε καποιος νωριτερα αλλα τιποτα.

Αλλαξα και μπριζα που μου ειπαν απτη φορθνετ,παλι τιποτα.

Τωρα θα βαλω ενα σπλιτερ να δω τι και πως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον.

Με εβαλαν να αλλαξω μπριζα τηλεφωνου

Αλλαξα τα φιλτρα.

Με εβαλαν μετα να βαλω σπλιτερ αντι για φιλτρα.

Επειτα αποφανθηκαν πως φταιει το ρουτερ που ναι σε αποσταση πολυ μεγαλυτερη των 2 μετρων απτη πριζα.

Μετεφερα το ρουτερ διπλα στη πριζα.

Ντεμεκ φτιαξαν κατι στη γραμμή μου για τις αποσυνδεσεις.Απ'οτι καταλαβα μου ριξαν την ταχυτητα κανα 2μπς για να μη αποσυνδεεται.

Παλι τα ιδια.

Τωρα με βαλαν να κανω update το firmare.Το κανα κι αυτο.

Ξανά ταχύτητα χαμηλή, κι αποσυνδεσεις.

Nα τονισω,πως ξαναμετεφερα το ρουτερ εκει που το χα,δηλαδη στα 7 μετρα απτη πριζα και ακουσον ακουσον,απο χθες που ειχα 1000/13000 εχω πλεον 600/8000.

Τωρα μου λεει θα στειλουν τεχνικο,οπου ΑΝ εχει προβλημα η καλωδιωση μου (γιατι κατ'αυτους ηγραμμη δεν εχει τιποτα) θα πληρωσω 60ε.Αν φταιει κατι αλλο τοτε θαναι δωρεαν.

Κατι μου λεει οτι μολις ερθει ο τεχνικος,ως δια μαγειας θα δω την ταχυτητα μου να απογειωνεται στα παλια δεδομενα και το 60ρι να απογειωνεται απο την τσεπη μου.

Αναμονή λοιπον,αν και χανω την υπομονη μου.

Επεξ/σία από kanesaxo
Δημοσ.
Κατι μου λεει οτι μολις ερθει ο τεχνικος,ως δια μαγειας θα δω την ταχυτητα μου να απογειωνεται στα παλια δεδομενα και το 60ρι να απογειωνεται απο την τσεπη μου.

Δεν πρόκειται να σε κοροϊδέψει κανείς. Αυτοί βλέπουν σε τί ταχύτητες συνδέεσαι και ούτε εσύ μπορείς να τους κοροϊδέψεις και να τους λές "συνδέομαι στα 5" ενώ πιάνεις 15.

Ο τεχνικός θα πάρει τρείς μετρήσεις: μία στο καφάο απο το οποίο παίρνεις γραμμή, μία στο κουτί στην είσοδο του σπιτιού σου και μία μέσα στο σπίτι εκεί που βάζεις το router. Αν απο το καφάο βγαίνουν 22 Mbps, στην είσοδο της πολυκατοικίας σου φτάνουν π.χ 21 Mbps και μέχρι την πρίζα μέσα στο σπίτι πέφτεις στα π.χ 8 Mbps τότε φταίει η καλωδίωση του σπιτιού σου και, ναι τότε πληρώνεις.

Δημοσ.

Eιμαι σε μονοκατοικια,επαρχια γαρ.

Καταλαβα τι εννοεις.Πάντως για το στορυ, εχω μια πριζα στο σπιτι που συνδεεται απευθειας με ενα καλωδιο που ρχεται απεξω, το οποιο συνδεεται σε ενα κουτακι στο γειτονα.Και ολαααα αυτα τα μικρα κουτακια πηγαινουν σε ενα μεγαλο κουτι στο διπλανο οικοδομικο τετράγωνο.

Δημοσ.

Σήμερα χάλια στη Θεσσαλονίκη... Από εκεί που κλείδωνα στα 10mbps, πλέον είμαι στα 7mbps. Και το ping από 34ms συνήθως, πλέον είναι στα 127ms.

Δημοσ.

Παιδες, κανω ελεγχο συνδεσης μεσα απο το interface του ρουτερ και μου βγαζει τα εξης:

DSL

Test Succeeded ATM

Test Succeeded Ethernet

Test Succeeded PPP

Test Succeeded IP

Test Succeeded Internet

Enabled/OKConnectivity to Gateway

Enabled/OKConnectivity to DNS Server 1

Disabled/Not OKConnectivity to DNS Server 2

"Disabled/Not OKConnectivity to DNS Server 2" τι ειναι τουτο? εχεις μερες που το κανει...

Δημοσ.

E ρε γλέντια...

Ελεγθηκε το σπιτι,ολα καλα.

Ελεγχθηκε η γραμμη απτο σπιτι μεχρι το καφαο,ολα καλα επισης.

Ελεγθηκαν τα μεγαλα σπλιτερς της φορθνετ στο τοπικό κεντρο,ολα καλά.

Συνεπως ειναι προβλημα του ΟΤΕ, ο οποιος υποχρεουται να απαντήσει σε 3 εργάσιμες...

Ε ρε τι με βρηκε :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...