Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδή θα μπορούσα κάθε χρόνο να παίρνω και από ένα μοντεμ? Έχω αυτό το δικαίωμα? Το αν πάρω τώρα ένα καινούριο μου ακούγετε λογικό να θέλουν να μείνω μαζί τους για ενα χρόνο. Αλλά να φανταστώ ότι αναδρομικά δεν μπορώ να το πάρω ε?

Αξίζει το Tomshon σαν μοντεμ ρουτερ, είναι καλύτερο απο το Siemens cl10?

Το Siemens δεν το είχα ποτέ, αλλά το Thomshon που έχω τώρα μου φαίνεται οκ (όχι ότι το έχω δοκιμάσει στα άκρα του τώρα).

Πάντως αυτό που λέτε έχει ενδιαφέρον. Αυτό που είχα καταλάβει για τη Forthnet είναι ότι ουσιαστικά νοικιάζεις τον εξοπλισμό για τον ένα χρόνο και μετά μπορείς να τον κρατήσεις σε περίπτωση διακοπής. Οπότε, θεωρητικά πάντα, αντιστοιχεί ένα router/έτος σε κάθε συνδρομητή. Πρακτικά όμως δε νομίζω ότι παίζει αυτό. Πιο πιθανό μου φαίνεται να μπορείς απλά να ζητήσεις νέο εξοπλισμό (επιστρέφοντας τον παλιό).

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Σερνομαι ασχημα -.-

---------- Προσθήκη στις 22:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:27 ----------

197ms average @ http://www.forthnet.gr'>http://www.forthnet.gr,'>http://www.forthnet.gr, 334ms average @ forthnet.grix.com -.-

C:\Users\stefos>ping http://www.forthnet.gr

Pinging http://www.forthnet.gr [193.92.150.50] with 32 bytes of data:

Reply from 193.92.150.50: bytes=32 time=26ms TTL=250

Reply from 193.92.150.50: bytes=32 time=26ms TTL=250

Reply from 193.92.150.50: bytes=32 time=25ms TTL=250

Reply from 193.92.150.50: bytes=32 time=29ms TTL=250

Ping statistics for 193.92.150.50:

Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 25ms, Maximum = 29ms, Average = 26ms

C:\Users\stefos>ping forthnet.grix.com

Pinging forthnet.grix.com [174.137.125.76] with 32 bytes of data:

Reply from 174.137.125.76: bytes=32 time=174ms TTL=245

Reply from 174.137.125.76: bytes=32 time=176ms TTL=245

Reply from 174.137.125.76: bytes=32 time=173ms TTL=245

Reply from 174.137.125.76: bytes=32 time=174ms TTL=245

Ping statistics for 174.137.125.76:

Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 173ms, Maximum = 176ms, Average = 174ms

Κάτι δεν πάει καλά?

Δημοσ.

Για το forthnet.grix.com τι θεωρείται κανονικό; Βλέπω μεγάλη διαφορά στα 2 ποστ, ο ένας είναι 334 και ο άλλος 170. Πόσο είναι το κανονικό;

Για το forthnet.gr στη δεύτερη περίπτωση νομίζω πως είναι οκ τα 29ms, σωστά;

• Super Moderators
Δημοσ.

ανάλογα, αν είσαι interleaved το κανονικό είναι 29-31ms και αν είσαι fastpath 6-8ms...

btw αυτό το forthnet.grix.com που το βρήκες? μπας και εννοείς forthnet.gr-ix.gr ?

Δημοσ.
ανάλογα, αν είσαι interleaved το κανονικό είναι 29-31ms και αν είσαι fastpath 6-8ms...

btw αυτό το forthnet.grix.com που το βρήκες? μπας και εννοείς forthnet.gr-ix.gr ?

Ναι μαλλον στο .gr αναφερομαι... Δε θυμομουν ακριβος πως ηταν και το βαλα μια στην τυχη και εκανε κανονικα ping...:X wtf?

Δημοσ.

παιδια και εγω εχω υψηλα Ping απο το μεσημερι..κατι εγινε παλι...απο τα κλασσικα 29~31 ειμαι τωρα στα 39~40..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πείτε μου τι γίνεται.....................

Ενώ στο μόντεμ βλέπω ότι είναι συνδεδεμένο ,στο νετ δεν μπαίνει καθόλου.

Τους παίρνω τηλ μπλα μπλα μπλα ... λένε ότι το μόντεμ χάνει την Ip αλλά την βρίσκει μετά από λίγο.

Για 2 βδομάδες μετά το τηλ όλα μια χαρά.

Με το που στέλνουν sms να πληρώσω το κάνει........

Και το κάνει αυτό 5+ φορές τη μέρα...

Δεν πάμε καλά.... αλίμονο να τελειώσει το συμβόλαιο να πάω αλλού

Επεξ/σία από gio@
Δημοσ.

Moυ συμβαινει το εξης παραδοξο.

Τις τελευταιες μερες κατι δεν παει καλα με τη φορθνετ,αντε λεω θα κανουν εργα μιας και δεν ειχα τηλεφωνο,αλλα ειχα ιντερνετ.

Αφου διορθωθηκε αυτο,πλεον εδω και κανα 2 μερες, οταν με παιρνουν τηλεφωνο αποσυνδεεται το ρουτερ.

Καμμια φαεινή ιδέα γιατι πηζει το μυαλο μου ???

Δημοσ.

Πριν καμιά εβδομάδα παρατήρησα κάτι στην γραμμή μου αφού έκανα κάποια τεστ.Είχα GAP στην γραμμή μου αλλά μέχρι τώρα όλα ήταν καλά όσον αφορά την ταχύτητα!Ξαφνικά όμως έχασα 2-3mbps!!!Από 12-14 είχα φτάσει να παίζω στα 10-11!!!!

Πριν 2 μέρες όμως έστειλα mail με την εικόνα που έδειχνε τα στατιστικά μου και το GAP, στο τεχνικό τμήμα!

Αποτέλεσμα: οι τύποι ήταν ΑΨΟΓΟΙ!Αργά το βράδυ έστειλα το Mail και έλαβα απάντηση στο κινητό μου ότι έγινε αποκατάσταση της βλάβης στις 13.00 το μεσημέρι της επόμενης μέρας!!!!

Όσον αφορά τα αποτελέσματα..........μέχρι πριν λίγο καιρό έπαιζα (ανάλογα την περίοδο) από 12-14mbps!Ξαφνικά τις τελευταίες μέρες έπεσα στα 10-11!Τώρα έφτασα κοντά στα.....16!!!!!

Όσον αφορά το κατέβασμα.....1.5mb/s κατά μέσο όρο από torrents.....δεν θα έλεγα ότι είναι άσχημα!!!!Εγώ πάντως είμαι υπερευχαριστημένος μέχρι τώρα!

Όσον αφορά το online games που λένε κάποιοι....δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν ασχολούμαι καθόλου με το συγκεκριμένο κομμάτι αλλά με όλα τα άλλα δεν έχω κανένα θέμα!

Με λίγα λόγια παιδιά πείτε τους να σας ελέγξουν την γραμμή μέσω του e-mail που θα έχει εικόνα από τα στατιστικά της γραμμής και του GAP και θέλω να πιστεύω ότι θα διορθωθούν αρκετά θέματα!

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σίγουρα είναι "άψογοι" στην γρήγορη αντιμετώπιση του GAP, αλλά θα ήταν πραγματικά άψογοι αν δεν υπήρχε το GAP ΕΞΑΡΧΗΣ!

από όλους τους ελληνικούς ISPs μόνο η Forthnet έχει αυτό το GAP και ας χρησιμοποιούν κι άλλοι ίδια dslam με αυτή...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

Αν αρχίσουμε να λέμε για κάθε isp τι έπρεπε να κάνει σωστά εξαρχής τότε δεν θα τελειώναμε ποτέ μια συζήτηση!Όλοι έχουν κάποια συν και κάποια πλην!Όπως και τον ΜΕΓΙΣΤΟ ρόλο παίζει η περιοχή και η υποδομή της!!!

Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να το διορθώνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα χωρίς ταλαιπωρία!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι θέμα ρυθμίσεων runner1, από την στιγμή που ξέρουν ότι ΟΛΟΙ στο ίδιο dslam με σένα έχουν αυτό το πρόβλημα γιατί δεν το διορθώνουν σε όλους και περιμένουν έναν έναν να τους στέλνει screenshot με το κενό στις συχνότητες?

τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...