Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παιδά υπάρχει πρόβλημα με το ιντερνετ θεσσαλονίκη.??Ο ρούτερ μου δεν συγχρονίζει καν!

Ούτε εμένα. οπότε κάτι παίζει εδώ στον βορα.

Δημοσ.

Παιδια και Αθηνα μεχρι χτες χαλια τα πραγματα. Εδω λεμε κατεβαζα με 2kb/s .

ΔΕ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!!

τηλεφωνα εκοψα να παιρνω,γιατι το σηκωνουν κατι ανειδικευτοι...ακομα και γω που δεν εχω γνωσεις τρομερες στα δικτυα καταλαβαινω οτι λενε χαζομαρες για να με ξεφορτωθουν!

Ελεος forthnet.Ειπαμε υπομονη την πρωτη,την δευτερη,οχι και 3η χρονια !!!3 χρονια τωρα μας εχει τρελανει!!!

Δημοσ.

Ρε παιδιά τις δυο τελευταίες βδομάδες, περα απο τις αποσυνδέσεις και τα 10 restart του μοντεμ για να πιάσει γραμμή, εχω και τεράστιο ping στο ονλαΪν BFBC2 που πιάνω 240ms χαλαρά ενώ οταν είναι οκ η γραμμή 160-180ms (που και πάλι είναι πολλά). στη γραμμή μου έχω Line Attenuation 14 kai SN Margin 12db. Αυτά πάντα ετσι ήταν από τότε που παράτησα τον ΟΤΕ και πήγα στη Forthnet. Στην αρχή συνδεόμουν στα 18000-19000 (24αρα έχω) και έλεγα καλά είναι, τώρα όμως έπεσε στα 14000-12000 με max se torrent το 1,1-1,2 ΜΒ/sec. Μου δώσανε modem SIEMENS cl-10 ή κάτι τέτοιο, το οποίο καλό μου φένεται γιατί δεν είχα πρόβλημα τοσο καιρό με αποσυνδέσεις. Και σας ρωτώ:

1.αξίζει η διαδικασία να ξαναλλάξω πάροχο? (και να παω στον ΟΤΕ παλι)

2. Να τους ζητήσω άλλο μοντεμ μπας και αλλάξει τίποτα? (έχω κλήσει 2-3 χρόνια οπότε πιστεύω ότι δικαιούμαι.)

3. Υπάρχει κάτι που μπορώ να αλλάξω στη γραμμή μου (πχ νέο καλύτερο καλώδιο απο το box της πολυκατοικίας μέχρι σπίτι μου) ή ότι άλλο νομίζεται?

Δημοσ.

2. Να τους ζητήσω άλλο μοντεμ μπας και αλλάξει τίποτα? (έχω κλήσει 2-3 χρόνια οπότε πιστεύω ότι δικαιούμαι.)

και εγώ κάπου τόσο είμαι και η απάντηση που πήρα είναι όχι

το καλύτερο το έκανε φίλος μου, έκανε κανονικά αίτηση, πήρε το routeraki (Thompson αν θυμάμαι καλά) αλλά επειδή υπήρχε πρόβλημα με την γραμμή η αίτηση ακυρώθηκε και δε του ζήτησαν ποτέ το router πίσω :P

Δημοσ.
και εγώ κάπου τόσο είμαι και η απάντηση που πήρα είναι όχι

το καλύτερο το έκανε φίλος μου, έκανε κανονικά αίτηση, πήρε το routeraki (Thompson αν θυμάμαι καλά) αλλά επειδή υπήρχε πρόβλημα με την γραμμή η αίτηση ακυρώθηκε και δε του ζήτησαν ποτέ το router πίσω :P

μια φίλη μου μίλησε με 4νετ και της είπαν οκ μόνο αν μείνει για ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιο που έχει αλλιώς αν φύγει νωρίτερα θα κληθεί να πληρώσει 50 ευρώ για το ρούτερ!

Δημοσ.
μια φίλη μου μίλησε με 4νετ και της είπαν οκ μόνο αν μείνει για ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιο που έχει αλλιώς αν φύγει νωρίτερα θα κληθεί να πληρώσει 50 ευρώ για το ρούτερ!

Δηλαδή θα μπορούσα κάθε χρόνο να παίρνω και από ένα μοντεμ? Έχω αυτό το δικαίωμα? Το αν πάρω τώρα ένα καινούριο μου ακούγετε λογικό να θέλουν να μείνω μαζί τους για ενα χρόνο. Αλλά να φανταστώ ότι αναδρομικά δεν μπορώ να το πάρω ε?

Αξίζει το Tomshon σαν μοντεμ ρουτερ, είναι καλύτερο απο το Siemens cl10?

Δημοσ.

το siemens έχει ένα θεματάκι με την θερμοκρασία αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερο το Thompson

άσε που το siemens δε έχει καν ασύρματο και μόνο μία θύρα ethernet

Δημοσ.

Έχοντας χρησιμοποιήσει και τα δύο για μεγάλο διάστημα, έχω παρατηρήσει ότι με το siemens είχα λιγότερες αποσυνδέσεις.

Μπορεί να ήταν απλά τυχαίο βέβαια...

Δημοσ.
το siemens έχει ένα θεματάκι με την θερμοκρασία αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερο το Thompson

άσε που το siemens δε έχει καν ασύρματο και μόνο μία θύρα ethernet

Οχι φίλε μου είναι μοντεμ ρουτερ με wifi και 4 ethernet, αλλά ναι ειναι γενικά αρκετά θερμογώνο.

Δημοσ.
[...]

Καλά μην του φανεί περίεργο αν του το ζητήσουν πίσω σε 4-5 χρόνια. Έχουν οργάνωση εκεί λέμε.

Δημοσ.
Δηλαδή θα μπορούσα κάθε χρόνο να παίρνω και από ένα μοντεμ? Έχω αυτό το δικαίωμα? Το αν πάρω τώρα ένα καινούριο μου ακούγετε λογικό να θέλουν να μείνω μαζί τους για ενα χρόνο. Αλλά να φανταστώ ότι αναδρομικά δεν μπορώ να το πάρω ε?

από ότι μου είπε η φίλη μου ναι!

αναδρομικά όχι, από τότε που θα το πάρεις είναι νέος χρόνος!

επίσης αν κάποιος έχει double play και δεν χρησιμοποεί όλα τα χαρακτηριστικά μπορεί να ζητήσει να του τα κόψουν ώστε να μειωθεί και το ποσό για το μήνα. ;)

Δημοσ.
Οχι φίλε μου είναι μοντεμ ρουτερ με wifi και 4 ethernet, αλλά ναι ειναι γενικά αρκετά θερμογώνο.

ε τότε λες το siemens sl-141 γιατί έγραψες ότι έχεις το cl-110.

antonl ξέρω πόσο οργανωμένοι είναι για αυτό θα κρατήσω τις αποδείξεις μέχρι τα γεράματα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...