Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γειά σας

τις τελευταίες μέρες (5-6) η γραμμή και σε εμένα κυριολεκτικά σέρνεται κάποια χονικά διαστήματα. απο εκεί που δεν είχα πρόβλημα, ξαφνικά έχω 4 και 5 disconnects την ημέρα.

επίσης μπαίνω σε σελίδες και δε φορτώνουν. πρέπει να τους κάνω refresh 2-3 φορές για να μπώ κανονικά στην σελίδα.

στην αρχή νόμιζα οτι το μοντεμάκι που έχω SPEEDTOUCH THOMPSON 530v6 τα έπαιξε και οτι πρέπει να πάω για νέο μόντεμ αλλα ψάχνωντας είδα οτι η forthnet τις τελευταίες μέρες είναι στα πάνω και στα κάτω της. στο επίσημο site δεν αναφέρεται καμία τεχνική εργασία κοντά στα μέρη μου.. οπότε θα παίζει κάποιο πρόβλημα που δεν το αναφέρουν..

σαν τι μπορεί να είναι ?

Δημοσ.

Για το προβλημα σου συγκεκριμενα δεν εχω και τοσες γνωσεις για να σου απαντησω

αλλα για το γενικο προβλημα που εχουμε ολοι οι συνδρομητες σημερα(οι περισσοτεροι)

η ακατανομαστη φροντισε να βγαλει......

http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=307063

Μαλλον θα κοπηκε κανα καλωδιο παλι......(φαντασου να τα ειχαν και στον αερα...)

edit

ΕΣΤΡΩΣΕ!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

εγω παντως προβλημα δεν ειχα τις τελευταιες μερες εκτος απο σημερα φυσικα.Ευτυχως τωρα εστρωσε γιατι δεν αντεχοταν αλλο...

• Super Moderators
Δημοσ.

είχε κοπεί το κύκλωμα Αθήνας-Θεσσαλονίκης για άλλη μια φορά και είχε πέσει και το Level 31, κλασικά εικονογραφημένα όμως :o

5 ώρες, από τις 12:00-17:15...

Δημοσ.

ThReSh έχεις φύγει από την forthnet αλλά από το topic της δε μπορείς να φύγεις..

είναι επειδή μας κρατάει η Forthnet κοντά της σαν μια μεγάλη , ευτυχισμένη οικογένεια :P

Δημοσ.

εε δε πιστεύω να κάνεις τίποτα βουντού για να "κοπεί" καμιά οπτική? ή όταν κόβεται να ανοίγεις σαμπάνιες? :P

sorry για το offtopic

• Super Moderators
Δημοσ.

στέλνω εκπαιδευμένα ποντίκια και μασάνε μόνο τις οπτικές της Forthnet, για αυτό δεν βλέπεις προβλήματα με οπτικές άλλων ISPs :P

Δημοσ.

ναι, ξεκινησε παλι......αλλα οχι οπως το μεσημερι....

edit

Δεν ανοιγει σελιδα, ενα μπραβο στα παιδια απο μενα, παντα τετοια..:X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...