Mvpgr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Έλεος σήμερα, ούτε surf δε μπορείς να κάνεις....
nikolas8141 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Τσουναμι θες να πεις, παλι ζοριζεται η ακατανομαστη........
salamalekum Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 γειά σας τις τελευταίες μέρες (5-6) η γραμμή και σε εμένα κυριολεκτικά σέρνεται κάποια χονικά διαστήματα. απο εκεί που δεν είχα πρόβλημα, ξαφνικά έχω 4 και 5 disconnects την ημέρα. επίσης μπαίνω σε σελίδες και δε φορτώνουν. πρέπει να τους κάνω refresh 2-3 φορές για να μπώ κανονικά στην σελίδα. στην αρχή νόμιζα οτι το μοντεμάκι που έχω SPEEDTOUCH THOMPSON 530v6 τα έπαιξε και οτι πρέπει να πάω για νέο μόντεμ αλλα ψάχνωντας είδα οτι η forthnet τις τελευταίες μέρες είναι στα πάνω και στα κάτω της. στο επίσημο site δεν αναφέρεται καμία τεχνική εργασία κοντά στα μέρη μου.. οπότε θα παίζει κάποιο πρόβλημα που δεν το αναφέρουν.. σαν τι μπορεί να είναι ?
nikolas8141 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Για το προβλημα σου συγκεκριμενα δεν εχω και τοσες γνωσεις για να σου απαντησω αλλα για το γενικο προβλημα που εχουμε ολοι οι συνδρομητες σημερα(οι περισσοτεροι) η ακατανομαστη φροντισε να βγαλει...... http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=307063 Μαλλον θα κοπηκε κανα καλωδιο παλι......(φαντασου να τα ειχαν και στον αερα...) edit ΕΣΤΡΩΣΕ!!!!!!!!!!!!
salamalekum Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 αποτι διάβασα αρκετοί έχουν ξαφνικα προβλήματα εδω και 3 μέρες.. το καλώδιο σήμερα κόπηκε? ή απλα σήμερα το κατάλαβαν??
thomasG4 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 εγω παντως προβλημα δεν ειχα τις τελευταιες μερες εκτος απο σημερα φυσικα.Ευτυχως τωρα εστρωσε γιατι δεν αντεχοταν αλλο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 είχε κοπεί το κύκλωμα Αθήνας-Θεσσαλονίκης για άλλη μια φορά και είχε πέσει και το Level 31, κλασικά εικονογραφημένα όμως 5 ώρες, από τις 12:00-17:15...
jakegate7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 ThReSh έχεις φύγει από την forthnet αλλά από το topic της δε μπορείς να φύγεις.. είναι επειδή μας κρατάει η Forthnet κοντά της σαν μια μεγάλη , ευτυχισμένη οικογένεια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 3 χρόνια ήμουν και από αυτά ο τελευταίος ήταν απαράδεκτος, payback is a bitch
jakegate7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 εε δε πιστεύω να κάνεις τίποτα βουντού για να "κοπεί" καμιά οπτική? ή όταν κόβεται να ανοίγεις σαμπάνιες? sorry για το offtopic
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 στέλνω εκπαιδευμένα ποντίκια και μασάνε μόνο τις οπτικές της Forthnet, για αυτό δεν βλέπεις προβλήματα με οπτικές άλλων ISPs
thomasG4 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 O thresh οταν κοβεται η οπτικη ινα [ame]http://www.youtube.com/watch?v=WAX2K7kW-Ss[/ame] :lol:
nikolas8141 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 ναι, ξεκινησε παλι......αλλα οχι οπως το μεσημερι.... edit Δεν ανοιγει σελιδα, ενα μπραβο στα παιδια απο μενα, παντα τετοια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα