Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγώ στο Τhomson TG585 θέλω την παλιά έκδοση του firmaware γιατί με αυτή το μπροστινό κουμπάκι του wireless χρησιμεύει ώς διακόπτης on/Off για την εκπομπή wireless. Στα νεότερα firmware έχουν βγάλει αυτή τη λειτουργία...

Δε νομίζω να προσφέρει κάτι στo πόσα Mbit συνδεόμαστε η αναβάθμιση του firmware των router μας. Μακάρι τα προβλήματά μας να οφειλόταν εκεί, θα είχαμε όλοι βρει την υγειά μας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μπορεί να γίνω κακός αλλά.......

Είχα forthnet εδώ και 2 χρόνια

Χρησιμοποιούσα πάντα το thomson v6 (απο παλιά που είχα conx) και το αναβάθμισα σε v7 που έγινε ποιο σταθερό

Αρχικά με τη forthnet ήμουν οκ

Μετά από καιρό οι ταχύτητες χάλια, επικοινωνουσα με την εταιρία και μου έλεγαν ότι είναι γενικό το πρόβλημα κτλ και την επόμενη μέρα ολλα καλά

Τον τελευταίο καιρό όταν με καλούσαν στο τηλέφωνο είχα ΠΑΝΤΑ αποσυνδέσεις , επεφτε το internet

Επανεκίνηση του ρούτερ , τίποτα

Reset και απο την αρχή τίποτα

Βάζω το ρούτερ της forthnet , τα ίδια και χειρότερα (δεν συνδεόταν γρήγορα μετά απο μερικά λεπτά όπως το thomson)

Αλαξα φίλτρα , τίποτα , αφαίρεσα και τις 2 συσκευές τελείως αλλά και πάλι αποσύνδεση.....:mad:

Είπα να αλάξω και να πάω hol και ως δια μαγείας από την ημέρα της σύνδεσης με hol , με το ιδιο ρούτερ τις ίδιες συσκευές και φίλτρα , χωρίς να πειράξω τίποτα εκτός το user-name του ρουτερ και ως δια μαγείας καμία αποσύνδεση....:-)

ΥΓ. Σκέφτηκα να πάω προς vivodi που έχω στο μαγαζί και δεν έχει αποσυνδέσεις και είναι σταθερό με απίστευτη τιμή αλλά επειδή είχα πρόβλημα στο σπίτι με τη forthnet το φηβήθηκα και τώρα σιγά σιγά το μετανιώνω...:-)

.. με το ιδιο ρούτερ τις ίδιες συσκευές και φίλτρα , χωρίς να πειράξω τίποτα εκτός το user-name του ρουτερ και ως δια μαγείας καμία αποσύνδεση...

Εμ, έτσι είναι... Μας φταίει ο Γάιδαρος (= forthnet) χτυπάμε το σαμάρι (=ρουτεράκια)...:-D

Παίδες σήμερα το πρωί και μέχρι πρίν λίγο το router μου(THOMSON TG585 v7) έκανε συνεχής αποσυγχρονισμούς, περίπου κάθε μισό λεπτό. Τώρα έφτιαξε, όμως βλέπω έχει συγχρονιστεί στα 8450kbps αντί για 10kbps που συχγρονίζει συνήθως. Λέτε να τους πάρω τηλέφωνο ή να περιμένω μπας και το διορθώσουν?

hammerd είδες καμία διαφορά με το firmware που κατέβασες?

Ελεος πιά..

ναι ! ειδα ! τα ιδια ακριβως..:fear:

Εδώ και αρκετές ώρες έχουν σταματήσει η αποσυνδέσεις..το μοναδικό πρόβλημα μου ειναι ο χαμηλός συγχρονισμός: Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.020 / 9.884 θα κάνω σε λιγάκι restart το router μπας και συγχρονίσει καλύτερα..ελπίζω όλα καλά με τα δικά σας!

Εγώ πλέον στα 10310 kbps. Πήρα σήμερα και τους ρώτησα αν είναι σωστό αυτό για την γραμμή μου, και μου είπαν ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να συγχρονίζω τόσο μιας και το κέντρο που συνδέομαι λέει είναι αρκετά μακριά..whatever..τουλάχιστον δεν μου κάνει αποσυνδέσεις τώρα..

προτείνω πάντως hammerd να τους ρίξεις κανά τηλέφωνο αν συνεχίζει να αποσυνδέεται..

παιδια αυτη την ωρα πως πατε με το ιντερνετ ? εχει γρηγορη αποκριση στις σελιδες ? εγω μια στον οπαπ

δοκιμασα να μπω να δω αποτελεσματα και εκανε μεχρι και 20δ να μπει !!

στο speedtest apo 31ms κλασσικα τωρα 78 !

αν μπορουν καποιοι να δοκιμασουν και να μ πουν εδω ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...