Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
εγω θελω να ρωτησω το εξης...

εχει κανενας ξαφνικα δει στην συνδεση του να εμφανιζονται 2 και 3 reconnect εκει που ηταν μεσα για εβδομαδα με 14 μερες ?

Παρόν !

Δημοσ.

στελνω μια φορμα επικοινωνιας στην forthnet για τα συχνα disconnects και μου λεει μια εξυπνη απο το τηλεφωνο που με πηρε οτι 2 με 3 disconnects το 24ωρο ειναι φυσιολογικα !! συγχρονη γραμμη λεει ειναι !!

Δημοσ.

anta_n, το topic ονομάζεται "forthnet adsl,,.....ελεος! "

Αν δεν σου αρεσουν τα άσχημα σχόλια για την εταιρία αυτή (που εργάζεσαι; έτσι μοιάζει), να μην διαβάζεις το τοπικ αυτό. Ο τίτλος προδίδει το περιεχόμενό του.

Αντιθέτως, μπορείς να φτιάξεις δικό σου topic "forthnet adsl,,.....ζήτω!" ή κάτι παρόμοιο, ωστε να συζητάτε εκεί όσοι θέλετε να πλέκετε το εγκώμιο της εταιρίας.

Δημοσ.
Εγώ αυτές τις μέρες είμαι έτσι και έτσι. Απλά κάποιες στιγμές (μου έχει συμβεί 5-6 φορές) πρέπει να δώσω ένα refresh στη σελίδα. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το Pc μου? Με το router όλα καλά, συγχρονίζω στα κανονικά μου.

Παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ εδώ και 2-3 μέρες και αρκετά συχνά είναι η αλήθεια. Μπορεί κάποιος να απαντήσει γιατί γίνεται αυτό;!

Δημοσ.

παντως σημερα ακομα ποιο συχνα τα disconnects !!! 3 μονο μεχρι τωρα απο το πρωι !!

βρηκα παντως ενα firmware απο forthnet το 8.2.7.7 θα το δοκιμασω να δω μηπως διορθωνει τιποτα..

παντως εχει παραγινει το κακο..

πραγματικα δεν νομιζω να υπαρχει χρηστης forthnet που να υποστηριζει πλεον οτι ΔΕΝ εχει συχνα disconnects !

κατι κανουν και δεν μας το λενε τουλαχιστον να ξερουμε να μην ψαχνομαστε τι φταιει..ελεος !

Δημοσ.

Παίδες σήμερα το πρωί και μέχρι πρίν λίγο το router μου(THOMSON TG585 v7) έκανε συνεχής αποσυγχρονισμούς, περίπου κάθε μισό λεπτό. Τώρα έφτιαξε, όμως βλέπω έχει συγχρονιστεί στα 8450kbps αντί για 10kbps που συχγρονίζει συνήθως. Λέτε να τους πάρω τηλέφωνο ή να περιμένω μπας και το διορθώσουν?

hammerd είδες καμία διαφορά με το firmware που κατέβασες?

Ελεος πιά..

Δημοσ.

εγώ απο update σε firmware του router (Thomson TG585 v7) δεν είδα καμία διαφορά. Κάθε γραμμή βέβαια έχει και τα δικά της οπότε ίσως και να αξίζει μια δοκιμή...

Δημοσ.

Παιδιά έκανα μόλις τώρα το firmware του router upgrade από 7.4.4.7 σε 8.2.7.7 όπως προτείνει η Forthnet εδώ και διορθώθηκε το πρόβλημα με τον χαμηλό συγχρονισμό που είχα και απο 1,020 / 8,450 kbps ανέβηκε στα 1.020 / 10.345 επιτέλους! ίσως βοηθήσει πολλούς η αναβάθμιση..

Δημοσ.

Μάλλον άδικα χάρηκα..αμέσως μετα το τελευταίο μου post είχα καμία 20αρια αποσυνδέσεις και εξακολουθώ να έχω..και επιπλέον τωρα συγχρονίζει στα 1.020 / 7.956 kbps..

no comments..

Δημοσ.

Εγω παλι με το τελευταιο firmware της forthnet, δεν εχω κανενα προβλημα!!!

Ασε που λυθηκαν και αρκετα bugs του Thomson πχ. το restart, οταν τελειωνε η μπαρα

ακομα περιμενες να συνδεθει ενω τωρα αμεσως....(μην το ματιασω...φτου φτου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...