privateer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Τπτ δεν βελτιώθηκε ακόμη και το YouTube που λέγανε δεν είδα καμιά τρομερή διαφορά τις ώρες αιχμής 9 μέρες ακόμη και την κάνω για wind:mad:
Herculess Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Εχει πάει 2πμ και για να ανανεώσω σελίδα βλέπω ταινία στο ενδιάμεσο. Αυτά με τα fastpath δεν τα καταλαβα... τι αλλαγές κάνανε? Εγώ πάντος συνδέομαι στα 13/1 mbps με noise margin στα 6,2db. Και είμαι στα 900 μέτρα απο το Dslam να φανταστείτε!
hammerd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 youtube+forthnet@20:00-00:00=mega fail at hd modes !
anta_n Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Κι εγώ κατάλαβα χθες καθυστέρηση στο browsing (youtube δεν είχα ανοίξει). Από το πρωί δεν έχω πάει σπίτι. Πως είναι η κατάσταση; Έχει φτιάξει; ---------- Προσθήκη στις 16:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:12 ---------- Τελικά διαβάζοντας λίγο το adslgr φαίνεται πως ήταν προγραμματισμένη διακοπή (είχε ανακοινωθεί κιόλας) και φαίνεται πως έγινε για λόγους αναβάθμισης (+5Gb) Καλά νέα δλδ....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 που είδες ότι ήταν προγραμματισμένη η διακοπή? έγραφε πουθενά ότι θα έχουν πρόβλημα στη Βόρεια Ελλάδα? Ένας το είπε στο adslgr και ήταν BULLSHIT... γιατί εγώ βλέπω μόνο μεμωνομένα Α/Κ στο link που δίνεις και τπτ άλλο, επίσης τα +5gbit που ειπώθηκαν στο adslgr δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένα...
anta_n Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Αφού υπάρχει επίσημη ανακοίνωση εργασιών σε μια λίστα με DSLAMs σε ώρες που φαίνεται να εμφανίστηκαν προβλήματα.... Τα +5GB όντως δεν είναι επισήμως ανακοινωμένα από την Forthnet, αλλά φαίνεται πως έχουν αρκετές πληροφορίες και ακούγονται θετικά σχόλια για την (πολύ πιθανώς υπαρκτή) αναβάθμιση. Δε μου είπατε όμως, η κατάσταση έχει φτιάξει; [OFFTOPIC] Αποφάσισε σε παρακαλώ αν θεωρείς το adslgr αξιόπιστη πηγή ή όχι γιατί παραπέμπεις εκεί πάρα πολλές φορές. [/OFFTOPIC]
antonl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 [...][OFFTOPIC] Αποφάσισε σε παρακαλώ αν θεωρείς το adslgr αξιόπιστη πηγή ή όχι γιατί παραπέμπεις εκεί πάρα πολλές φορές. [/OFFTOPIC] Α δηλ. είτε όλα όσα αναπαράγονται σε έναν δικτυακό (ή μη) τόπο είναι αληθή είτε τίποτα απ αυτά. Τι σε μαθαίνει η forthnet όμως...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Αφού υπάρχει επίσημη ανακοίνωση εργασιών σε μια λίστα με DSLAMs σε ώρες που φαίνεται να εμφανίστηκαν προβλήματα.... Για Παρασκευή 12 Νοεμβρίου λέει για Α/Κ Νέου Κόσμου και Καστοριάς και γράφει και ένα "εδώ" το οποίο όταν clickάρεις βγάζει error 404! Πως κατάφερες να δεις εσύ τη λίστα? άσε που χθες το βράδυ που το κοιτάξαμε το "εδώ" δεν είχε καν url από πίσω... Τέλος το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε στα A/K αλλά στη διασύνδεση Αθήνας με Θεσσαλονίκη που σημαίνει ότι επηρεάζοταν ΟΛΗ η Βόρεια Ελλάδα όχι μόνο τα Α/Κ που υποτίθεται ότι αναφέρονται στη λίστα... Δε μου είπατε όμως, η κατάσταση έχει φτιάξει; προφανώς μετά από τόσες ώρες... [OFFTOPIC]Αποφάσισε σε παρακαλώ αν θεωρείς το adslgr αξιόπιστη πηγή ή όχι γιατί παραπέμπεις εκεί πάρα πολλές φορές. [/OFFTOPIC] στο adslgr γράφουν πολλά άτομα, αν δώσει κάποιος γνωστός/αξιόπιστος κάποια πληροφορία θεωρητικά θα τον πιστέψουμε, αλλά αν αυτός που την δώσει είναι καινούριος με ελάχιστα posts που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του πως θα τον πιστέψει κάποιος? Α δηλ. είτε όλα όσα αναπαράγονται σε έναν δικτυακό (ή μη) τόπο είναι αληθή είτε τίποτα απ αυτά. Τι σε μαθαίνει η forthnet όμως... έλα τώρα μην τον δίνεις έτσι στεγνά
anta_n Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 α) Ας πάμε από τα βασικά...από τις 00.00 είναι 12/11, οπότε η διακοπή αναφέρεται σε προβλήματα που είχαμε χθες το βράδυ. β) Οι συζητήσεις στο dslgr είναι τουλάχιστον 3 που διάβασα και σε αυτές συμμετέχουν χρήστες που είναι πολλά χρόνια στο forum και θεωρούνται trusted από την κοινότητα. γ) Όσο εύκολα μπορείς να με κατηγορείς για εκπροσώπηση της forthnet, άλλο τόσο εύκολο μπορώ να σε κατηγορήσω λόγω του μεγέθους του φανατισμού απέναντι στην εταιρεία αλλά και για την αγάπη προς άλλη εταιρεία της οποία δεν είσαι καν συνδρομητής/συνδρομήτρια. Δεν το κάνω γιατί απλά θέλω να πιστεύω πως δεν είσαι βαλτός, παρά έχεις κι εσύ τα κολλήματα σου... Για να το κλείσουμε λοιπόν, αν τελικά το πρόβλημα είναι μόνο η Θεσσαλονίκη, τότε να πω ότι ΜΑΛΛΟΝ οι καθυστερήσεις που είχα ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 00.00 (που ήταν 12/11) θα οφείλονταν σε έργα που ΜΑΛΛΟΝ οφείλονται σε εργασίες αναβάθμισης που ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ κάνει η Forthnet. Ελπίζω τώρα να συμφωνήσετε και να μη χρειαστεί να ξεκινήσουμε από την αλφαβήτα....
antonl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 [...]γ) Όσο εύκολα μπορείς να με κατηγορείς για εκπροσώπηση της forthnet, άλλο τόσο εύκολο μπορώ να σε κατηγορήσω λόγω του μεγέθους του φανατισμού απέναντι στην εταιρεία αλλά και για την αγάπη προς άλλη εταιρεία της οποία δεν είσαι καν συνδρομητής/συνδρομήτρια. Δεν το κάνω γιατί απλά θέλω να πιστεύω πως δεν είσαι βαλτός, παρά έχεις κι εσύ τα κολλήματα σου [...] Just for the record, το ίδιο κόλλημα έχω κι εγώ που είμαι ακόμα συνδρομητής της forthnet. Αν μου βρεις άλλο ένα μέλος που στο >50% των μηνυμάτων (σε σύνολο ~200) του «μάχεται» για το δίκιο της κακομοίρας της Forthnet που την τρώνε τα συμφέροντα και η κακούργα η κενωνία, ανακαλώ κι απολογούμαι άμεσα. Βασικά όχι μόνο κάποιον που να υποστηρίζει τη forthnet. Οποιαδήποτε εταιρία.
anta_n Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) δεν πρόκειται να υπερασπιστώ την άποψη μου.Εγώ είπα ότι είχα πρόβλημα χθες και λέω ότι ο ΟΤΕ εχει καλύτερο δίκτυο. Το κόλλημα που έχω είναι με τη μιζέρια που επικρατεί να κράζεται οποιαδήποτε προσπάθεια από οποιοδήποτε πάροχο. Όπως είδες τα δικά μου ποστ (που μπορεί να έχεις και δίκιο ότι είναι κατά μεγάλο ποσοστό θετικά), δες και τον φανατισμό με τον οποίο κράζεται η forthnet από συγκεκριμένο/-ους χρήστες. Ε ρε γαμώτο αυτό με ενοχλεί και προσβάλει την αισθητική μου , οπότε και αντιδρώ σα να είμαι Δον Κιχώτης. Εδώ αναβάθμιση είπα ότι κάνανε και ο άλλος έπεσε να με φάει....και νομίζω πως όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει 90% πιθανότητα να έχει γίνει πράγματι αναβάθμιση! Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2010 από anta_n
Sreak Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Εγώ αυτές τις μέρες είμαι έτσι και έτσι. Απλά κάποιες στιγμές (μου έχει συμβεί 5-6 φορές) πρέπει να δώσω ένα refresh στη σελίδα. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το Pc μου? Με το router όλα καλά, συγχρονίζω στα κανονικά μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Για Παρασκευή 12 Νοεμβρίου λέει για Α/Κ Νέου Κόσμου και Καστοριάς... α) Ας πάμε από τα βασικά...από τις 00.00 είναι 12/11, οπότε η διακοπή αναφέρεται σε προβλήματα που είχαμε χθες το βράδυ. γιατί εγώ λέω διαφορετική μέρα? διάβαζε προσεκτικότερα παρακαλώ... οι προγραμματισμένες εργασίες που αναγράφονται στο site της Forthnet ΔΕΝ αναφέρουν ότι θα υπήρχε τέτοιο πρόβλημα που θα επηρέαζε τόσες περιοχές... β) Οι συζητήσεις στο dslgr είναι τουλάχιστον 3 που διάβασα και σε αυτές συμμετέχουν χρήστες που είναι πολλά χρόνια στο forum και θεωρούνται trusted από την κοινότητα. σίγουρα συμμετέχουν αρκετοί χρήστες αλλά ο πρώτος που ανέφερε ότι ήταν προγραμματισμένο το πρόβλημα έκανε λάθος όπως κάνεις και εσύ τώρα και ο άλλος που ανέφερε ότι μπήκαν +5gbit διαψεύστηκε από τον Someonefromhell ο οποίος έχει την σελίδα που παρακολουθεί τα κυκλώματα... http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3799987&postcount=6102 Για να το κλείσουμε λοιπόν, αν τελικά το πρόβλημα είναι μόνο η Θεσσαλονίκη, τότε να πω ότι ΜΑΛΛΟΝ οι καθυστερήσεις που είχα ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 00.00 (που ήταν 12/11) θα οφείλονταν σε έργα που ΜΑΛΛΟΝ οφείλονται σε εργασίες αναβάθμισης που ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ κάνει η Forthnet. δεν ήταν μόνο η Θεσσαλονίκη, προβλήματα είχαν και σε άλλες πόλεις... http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3799519&postcount=4235 Καβάλα http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3799348&postcount=6071 Κιλκίς όπως βλέπουμε εδώ... Το κόλλημα που έχω είναι με τη μιζέρια που επικρατεί να κράζεται οποιαδήποτε προσπάθεια από οποιοδήποτε πάροχο. δεν είναι μιζέρια, είναι αγάνακτηση για την κοροϊδία τόσων μηνών, που στα τηλεφωνικά κέντρα τους περασμένους μήνες (Ιούλιου-Αύγουστο-Σεπτέμβριο) δεν είχαν τα @@ να πουν ότι έχουν πρόβλημα στο δικτυό τους και έκαναν τις πάπιες ακόμα και όταν είχαν κοπεί οπτικές ίνες! Όπως είδες τα δικά μου ποστ (που μπορεί να έχεις και δίκιο ότι είναι κατά μεγάλο ποσοστό θετικά), δες και τον φανατισμό με τον οποίο κράζεται η forthnet από συγκεκριμένο/-ους χρήστες. χίλιες φορές να κράζω και να προειδοποιώ τους μελλοντικούς πελάτες αν συμβαίνει κάτι σε κάποια εταιρεία παρά να λέω ότι είναι μια χαρά να την επιλέγει ο άλλος και μετά να έρχεται με παράπονα και να μην μπορεί να κάνει κάτι γιατί είναι κλειδωμένος 12 μήνες! Εδώ αναβάθμιση είπα ότι κάνανε και ο άλλος έπεσε να με φάει....και νομίζω πως όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει 90% πιθανότητα να έχει γίνει πράγματι αναβάθμιση! αν δεν επιβεβαιωθεί από συγκεκριμένα άτομα απλά δεν εμπιστεύομαι τον καθένα, απλό... Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2010 από ThReSh
hammerd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 εγω θελω να ρωτησω το εξης... εχει κανενας ξαφνικα δει στην συνδεση του να εμφανιζονται 2 και 3 reconnect εκει που ηταν μεσα για εβδομαδα με 14 μερες ?
thomasG4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Και μενα αυξηθηκαν οι αποσυνδεσεις σε σχεση με το παρελθον.Δεν ξερω αμα ειναι τυχαιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα