Constant1ne Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Hmm μετα τον τραγικό Σεπτέμβρη όλα μου φαίνονται να δουλεύουν καλά πλέον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 παιδια ενας γατουλης να μου πει που βλεπω το fastpath/interleaved στο thomson 585v7... μιλησα (επιτελους!) με forthnet και μου προτειναν να γυρισω σε fp χωρις καμια χρεωση για να μειωθουν τα disconnects , και θα χασω μονο 500kbps απο το download ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hostolis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Να μειωθούν; Θα αυξηθούν αμα πας σε fastpath και θα χάσεις παραπάνω απο 500kbps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 παιδια ετσι μ πανε ετσι σας λεω..ετσι και αλλιως πειραματικο ειναι οποτε θελω παω interleaved... τωρα πως βλεπω αν ειμαι fp η inteleaved ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 δεν φενεται στο thomson, στο μενου δεν το βρισκω!!! Οντως θα πεσει λιγο η ταχυτητα αλλα απο θεμα pings θα δεις μεγαλες διαφορες.... Εγω 3 μηνες σε fastpath δεν εχω κανενα προβλημα με disconnects Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 τωρα πως βλεπω αν ειμαι fp η inteleaved ? κανε ping στο http://www.forthnet.gr και αμα εχεις average λιγοτερο απο 15 ms τοτε εισαι fastpath Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 για fastpath κάνεις tracert πχ με http://www.forthnet.gr και αν το 2ο hop είναι 6-8ms τότε είσαι fastpath... το πόσα kbps θα χάσεις δεν είναι προβλέψιμο και σίγουρα η γραμμή είναι πιο ευάλωτη από ότι σε interleaved mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 παιδια με εκαναν fastpath..εχασα 5mbps...και το 2 hop ειναι οπως και πριν...30 29 30.. οσον αφορα το ping με l2 server παραμενει απο 94 που εμπαινα 173.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 δεν είσαι σε fastpath τότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ναι παιδια δεν ειμαι σε fp...λαλακια δικια μου..απλα μιλησαμε και μου ειπαν οτι σε πρωτη φαση θα σταθεροποιησουμε τα disc και μετα θα επαναφερουμε τα χαμενα 5,5mbps.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nnik_1969 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ναι παιδια δεν ειμαι σε fp...λαλακια δικια μου..απλα μιλησαμε και μου ειπαν οτι σε πρωτη φαση θα σταθεροποιησουμετα disc και μετα θα επαναφερουμε τα χαμενα 5,5mbps.. Προφανώς σου ανέβασαν το target snr για να σε βάλουν σε fastpath χωρίς να τρελαθείς στις αποσυνδέσεις. Με το fastpath θα χάσεις λίγο ακόμη. Δεν νομίζω να τα ξαναδείς αυτά τα Mbps πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 καλα αμα δεν τα ξαναδω απλα φευγω για οτε..για να δω τι θα κανουν οι τεχνικαραδες εκει περα δεδομενου οτι 2/2 μ ειπαν οτι η γραμμη μου ειναι 5ακαθαρη..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Εδω και λιγες μερες παρατηρηρα οτι το ping μου στο CoD4 (NY) απο 220 επεσε στο 160 Θαυμα λεω! Μπηκα στο router και ειδα οτι απο 11.3Mbps, πηγα στα 13.3Mbps αλλα το snr εχει φτασει 2.5, απο σταθερο 6.1 που ειχα παντα. Δεν εχω αποσυνδεσεις, ουτε γενικα κανενα κολλημα... Εκανα restart το router και συνεχιζει 2.5 Τι παιχτηκε? :rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Σαν να ζωριζεται αποψε λιγο η ακατανομαστη...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 και πάνω που σκεφτόμουν να γράψω ότι η Forthnet βελτιώθηκε τρομακτικά... μάλλον έχει πρόβλημα το κύκλωμα Αθήνας-Θεσσαλονίκης, καιρό είχαμε να δούμε πρόβλημα με πεσμένο/κομμένο κύκλωμα... http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3799379&postcount=6072 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα