antonl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Τώρα είναι αργά πες τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 καποιος να μου πει μια λυση στο προβλημα μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 testάρεις με άλλου router και αν δεν αλλάξει κάτι παίρνεις την Forthnet, απλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 ωχ αντε παλι..και βαριεεεεεεεεεεμαι !1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sfakattack Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάντως διανύω τις τελευταίες μου μέρες στο υπέροχο αυτό δίκτυο με τις οπτικές ίνες που κόβονται σαν μπακλαβάς...και είμαι ενθουσιασμένος που δε θα τους ξαναδώσω ευρώ!!κατάρααααα!! :PPP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xolloth Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 καραμπα!!!!!!!!!! οπως θαλεγαν και οι Μεξικανοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 αλλαξα 585v7 και παλι τα ιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 για τον L2 Server λογικά ώρες αιχμής θα φταίνε, για το disconnect δεν ξέρω...η λίστα είναι μεγάλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 ωχ εχουν αρχισει και σε αλλους τα απανωτα disconnects ??? οκ θα κανω υπομονη και βλεπουμε..παντως πως το βλεπεις το qspeedtest μου...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 όχι εννοώ ότι είναι πολλοί οι παράγοντες για το τι φταίει όταν συμβαίνουν disconnects... κάνε και τώρα ένα qspeedtest, αυτό στις 17:00 ήταν νωρίς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 παω τωρα να το κανω και ποσταρω asap.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=443393#post3781697 τραγικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 για τον L2 Server λογικά ώρες αιχμής θα φταίνε, για το disconnect δεν ξέρω...η λίστα είναι μεγάλη ρωτησα φιλο απο ιταλια και μπαινει με 80ping οπως εμπαινε παντα , αρα δεν φταιει ο l2 server σωστα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 λογικά δεν φταίει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 μηπως ειναι εικονικο ? δεν τρωω καποιο κολλημα in game..δεν ξερω..τωρα ομως τα disconnects πως αρχισαν ετσι ξαφνικα τις τελευταιες μερες δεν μπορω να καταλαβω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα