hammerd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 καποιος να μου πει μια λυση στο προβλημα μου ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 testάρεις με άλλου router και αν δεν αλλάξει κάτι παίρνεις την Forthnet, απλό
sfakattack Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάντως διανύω τις τελευταίες μου μέρες στο υπέροχο αυτό δίκτυο με τις οπτικές ίνες που κόβονται σαν μπακλαβάς...και είμαι ενθουσιασμένος που δε θα τους ξαναδώσω ευρώ!!κατάρααααα!! :PPP
xolloth Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 καραμπα!!!!!!!!!! οπως θαλεγαν και οι Μεξικανοι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 για τον L2 Server λογικά ώρες αιχμής θα φταίνε, για το disconnect δεν ξέρω...η λίστα είναι μεγάλη
hammerd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 ωχ εχουν αρχισει και σε αλλους τα απανωτα disconnects ??? οκ θα κανω υπομονη και βλεπουμε..παντως πως το βλεπεις το qspeedtest μου...?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 όχι εννοώ ότι είναι πολλοί οι παράγοντες για το τι φταίει όταν συμβαίνουν disconnects... κάνε και τώρα ένα qspeedtest, αυτό στις 17:00 ήταν νωρίς...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=443393#post3781697 τραγικό...
hammerd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 για τον L2 Server λογικά ώρες αιχμής θα φταίνε, για το disconnect δεν ξέρω...η λίστα είναι μεγάλη ρωτησα φιλο απο ιταλια και μπαινει με 80ping οπως εμπαινε παντα , αρα δεν φταιει ο l2 server σωστα ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 λογικά δεν φταίει...
hammerd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 μηπως ειναι εικονικο ? δεν τρωω καποιο κολλημα in game..δεν ξερω..τωρα ομως τα disconnects πως αρχισαν ετσι ξαφνικα τις τελευταιες μερες δεν μπορω να καταλαβω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα