Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είστε λίγο off topic... αλλά,

απλα ελεγα μηπως εχει ο οτε καμια υπηρεσια για να βαζεις τον βρογχο σου κ να σε λεει αν ειναι οκ η οχι...

Το τι είναι οκ και τι όχι είναι σχετικά υποκειμενικό...σιγά μη πει ο ΟΤΕ ότι παίζει πρόβλημα σε βρόχο του...αν το παραδεχτεί θα πρέπει την επόμενη μέρα να το φτιάξει, καθώς αυτό είναι το κομμάτι που δίνει στους παρόχους (αν έχω καταλάβει τι εννοούμε όταν λέμε βρόχο)

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

πρέπει να δηλώσεις βλάβη στη Forthnet να αποκλειστούν ΟΛΕΣ οι άλλες περιπτώσεις και στο τέλος να μείνει η περίπτωση του προβληματικού βρόχου όπου θα φας μια ωραίοτατη σύνδεση με Κάιρο επειδή ο ΟΤΕ δεν φτιάχνει βρόχους που παίζουν πάνω οι εναλλακτικοί :P

Δημοσ.
ο ΟΤΕ δεν φτιάχνει βρόχους που παίζουν πάνω οι εναλλακτικοί

Ευθύνη του δεν είναι; Το last mile αυτός δεν το έχει;

• Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς και είναι ευθύνη του, απλά δεν το κάνει, για αυτό είπα ότι αν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα θα διορθωθεί μόνο αν "γυρίσει" κάποιος στον ΟΤΕ... :-(

τώρα γιατί δεν το φτιάχνει? λογικά επειδή θέλει πελάτες...

Δημοσ.
... όπου θα φας μια ωραίοτατη σύνδεση με Κάιρο επειδή ο ΟΤΕ δεν φτιάχνει βρόχους που παίζουν πάνω οι εναλλακτικοί :P

Fact ... :mad:

Απο πείρα...

Δημοσ.

Και η γκρίνια πάει στους εναλλακτικούς.... να δω πότε θα σταματήσει αυτή η συμπεριφορά/αντιμετώπιση από τον εθνικό μας πάροχο....

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν τον πιέζουν αρκετά και με όλα τα μέσα ώστε να σταματήσει να το κάνει τι θες να κάνουν οι συνδρομητές? τα λεφτά τους στους εναλλακτικούς τα δίνουν όχι στον ΟΤΕ...

Δημοσ.

Μια χαρα τον πιέζουν...δες τη βάση συνδρομητών του και θα δεις πόσο πιέζεται. Αυτό το πρόβλημα μόνο με νομοθετική ρύθμιση λύνεται (διαχωρισμός υποδομών και εμπορικών δραστηριοτήτων του ΟΤΕ), αλλά κανείς δεν έχει τα κότσια.

Δημοσ.

εδω και 4 μερες κανω 1 φορα την μερα disconnect και απο 84 ping με εναν l2 server τωρα

μου βγαζει 173 !! να τους παρω τηλεφωνο ? και τι να τους πω ?

---------- Προσθήκη στις 16:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:58 ----------

μηπως αρχισε να τα παιζει το 585v7 μου ???

μεχρι τωρα μου εκανε disc καθε 16 μερες τι διαολο επαθε τωρα ??

• Super Moderators
Δημοσ.

Από ότι ειπώθηκε στο adslgr η Forthnet απέκτησε "peering" με το youtube και πλέον οι συνδρομητές θα βλέπουν videos (720/1080p) σαν άνθρωποι, επιπλέον αυτό σημαίνει ότι θα γλυτώνουν αρκετή κίνηση τα κυκλώματα με εξωτερικό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...