anta_n Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Είστε λίγο off topic... αλλά, απλα ελεγα μηπως εχει ο οτε καμια υπηρεσια για να βαζεις τον βρογχο σου κ να σε λεει αν ειναι οκ η οχι... Το τι είναι οκ και τι όχι είναι σχετικά υποκειμενικό...σιγά μη πει ο ΟΤΕ ότι παίζει πρόβλημα σε βρόχο του...αν το παραδεχτεί θα πρέπει την επόμενη μέρα να το φτιάξει, καθώς αυτό είναι το κομμάτι που δίνει στους παρόχους (αν έχω καταλάβει τι εννοούμε όταν λέμε βρόχο)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 πρέπει να δηλώσεις βλάβη στη Forthnet να αποκλειστούν ΟΛΕΣ οι άλλες περιπτώσεις και στο τέλος να μείνει η περίπτωση του προβληματικού βρόχου όπου θα φας μια ωραίοτατη σύνδεση με Κάιρο επειδή ο ΟΤΕ δεν φτιάχνει βρόχους που παίζουν πάνω οι εναλλακτικοί
anta_n Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ο ΟΤΕ δεν φτιάχνει βρόχους που παίζουν πάνω οι εναλλακτικοί Ευθύνη του δεν είναι; Το last mile αυτός δεν το έχει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 προφανώς και είναι ευθύνη του, απλά δεν το κάνει, για αυτό είπα ότι αν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα θα διορθωθεί μόνο αν "γυρίσει" κάποιος στον ΟΤΕ... τώρα γιατί δεν το φτιάχνει? λογικά επειδή θέλει πελάτες...
anta_n Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 τώρα γιατί δεν το φτιάχνει? λογικά επειδή θέλει πελάτες... .... το θεωρείς λογικό;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 όχι είναι τελείως απαράδεκτο, απλά διατυπώνω τι ισχύει...
thes1os Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ... όπου θα φας μια ωραίοτατη σύνδεση με Κάιρο επειδή ο ΟΤΕ δεν φτιάχνει βρόχους που παίζουν πάνω οι εναλλακτικοί Fact ... Απο πείρα...
anta_n Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Και η γκρίνια πάει στους εναλλακτικούς.... να δω πότε θα σταματήσει αυτή η συμπεριφορά/αντιμετώπιση από τον εθνικό μας πάροχο....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 αν δεν τον πιέζουν αρκετά και με όλα τα μέσα ώστε να σταματήσει να το κάνει τι θες να κάνουν οι συνδρομητές? τα λεφτά τους στους εναλλακτικούς τα δίνουν όχι στον ΟΤΕ...
anta_n Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μια χαρα τον πιέζουν...δες τη βάση συνδρομητών του και θα δεις πόσο πιέζεται. Αυτό το πρόβλημα μόνο με νομοθετική ρύθμιση λύνεται (διαχωρισμός υποδομών και εμπορικών δραστηριοτήτων του ΟΤΕ), αλλά κανείς δεν έχει τα κότσια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 ναι το ξέρω το "μια χαρά" σου
hammerd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 εδω και 4 μερες κανω 1 φορα την μερα disconnect και απο 84 ping με εναν l2 server τωρα μου βγαζει 173 !! να τους παρω τηλεφωνο ? και τι να τους πω ? ---------- Προσθήκη στις 16:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:58 ---------- μηπως αρχισε να τα παιζει το 585v7 μου ??? μεχρι τωρα μου εκανε disc καθε 16 μερες τι διαολο επαθε τωρα ??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Από ότι ειπώθηκε στο adslgr η Forthnet απέκτησε "peering" με το youtube και πλέον οι συνδρομητές θα βλέπουν videos (720/1080p) σαν άνθρωποι, επιπλέον αυτό σημαίνει ότι θα γλυτώνουν αρκετή κίνηση τα κυκλώματα με εξωτερικό...
nick#18 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 ΟΟΟΟΛΕΕ! Ισχυει και τωρα κανονικα ε? Βλεπω τα 720p και κανουν load σφερα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 yeap, εδώ και μερικές μέρες νομίζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα