Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 εννοώ ότι τα πάει καλά στα pings, ακόμα και σε ώρες αιχμής...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 όχι πάντως από ότι βλέπω στα result του qspeedtest του parsifal στο adslgr...
hammerd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 λεγε μου τετοια για την wind εχω και κινητη wind μηπως να παω να την ψαξω καλυτερα τη δουλεια ??? ε ρε γελια..φαντασου μια μερα να διαδωθει οτι πολλοι χρηστες forthnet μετακομισαν wind !!?!?!?!?
vagpap Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 στείλτο στη Forthnet όπως είσαι... 3+ Mbps το αποτέλεσμα διόρθωσης του gap. Το QSpeedTest δε βγάζει κάτι διαφορετικό σε pings αλλά ένα κλικ παραπάνω στα downloads το τσίμπισε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 nice, δυστυχώς τα pings δεν διορθώνονται αν δεν βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη η Forthnet
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 λεγε μου τετοια για την wind εχω και κινητη wind μηπως να παω να την ψαξω καλυτερα τη δουλεια ???ε ρε γελια..φαντασου μια μερα να διαδωθει οτι πολλοι χρηστες forthnet μετακομισαν wind !!?!?!?!? Mην κάνεις καμιά μαλακία. Τους τρεις πρώτους μήνες, τους είχα πάρει τόσα τηλέφωνα όσα δεν είχα πάρει τα 3-4 χρόνια που ήμουν σε Hol & 4net. Με το που πήγα σε Wind έπεσετο download από 11 σε 7 και το upload από 1 σε 0.6. Τώρα αν θα διορθωθεί η κατάσταση που η Wind πέρασε στα χέρια των δανειστών της, είναι άλλο θέμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 αυτό είναι θέμα γραμμής και μπορεί να τύχει στον καθένα ανεξαρτήτως ISP, εγώ μιλάω ξεκάθαρα για το δίκτυο/links που έχει με εξωτερικό...
telis_petsotis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ελα μου σημερα επεσα στο 11090 down... απο τον οτε δεν απεχω χιλιομετρο, ειμαι 5 τετραγωνα παραδιπλα... βρε να το γυρισω σε χολ η τα ιδια shit ειναι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 αν είναι πρόβλημα βρόχου μόνο στον ΟΤΕ θα διορθωθεί, fact...
telis_petsotis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 απο ρουτερ παντως εχω το linksys που εδιναν το wag200g. να παιζει αυτο ρολο; αν εβαζα το open firmware που ομως ειναι beta θα το κανω τουβλο η θα δω καμια βελτιωση;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 μπα, δεν νομίζω, συνήθως όταν έχει πρόβλημα ο router έχεις αστάθεια στη γραμμή
telis_petsotis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 από αποσυνδέσεις δεν έχω κάποιο θέμα... ίσως μια φορά την εβδομάδα κ αν... ---------- Προσθήκη στις 21:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:58 ---------- αν είναι πρόβλημα βρόχου μόνο στον ΟΤΕ θα διορθωθεί, fact... αν ξέρουμε τον αριθμό του βρόγχου πως γίνεται να δούμε αν έχει πρόβλημα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 δηλώνοντας βλάβη συνέχεια και ότι φτιαχτεί... ο αριθμός βρόχου αναγράφεται στο λογαριασμό σου
telis_petsotis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 δηλώνοντας βλάβη συνέχεια και ότι φτιαχτεί... ο αριθμός βρόχου αναγράφεται στο λογαριασμό σου ναι το ειδα οτι το γραφει πανω οταν το πληρωσα το απογευμα. απλα ελεγα μηπως εχει ο οτε καμια υπηρεσια για να βαζεις τον βρογχο σου κ να σε λεει αν ειναι οκ η οχι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα