Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Χωριανοί! Θαύμα, θαύμα δλδ! :-)

ακριβως:-D:-D:-D

Μου κανει η ευγενεστατη υπαλληλος(οχι δεν κανω πλακα)οτι αν το προβλημα δεν διορθωσει και κλεισουμε ραντεβου μιας και απο εμας δεν υπαρχει προβλημα η επισκευη ειναι χρεωσιμη για σας!!!:shock:

Δημοσ.
Χωριανοί! Θαύμα, θαύμα δλδ! :-)

ακριβως:-D:-D:-D

Μου κανει η ευγενεστατη υπαλληλος(οχι δεν κανω πλακα)οτι αν το προβλημα δεν διορθωσει και κλεισουμε ραντεβου μιας και απο εμας δεν υπαρχει προβλημα η επισκευη ειναι χρεωσιμη για σας!!!:shock:

Δημοσ.
...η επισκευη ειναι χρεωσιμη για σας!!!:shock:

Η "επισκευή", η επίσκεψη anyway του τεχνικου στο σπίτι σου, είναι χρεώσιμη σε εσένα, μόνο εφόσον αποδειχθεί ότι η βλάβη στη γραμμή σου οφείλεται στην εσωτερική καλωδιώση του σπιτιού σου.

Προφανώς αυτοί βλέπανε (?) ότι η βλάβη δεν είναι δική τους και γι'αυτό στο είπανε αυτό, ή απλά για ψάρωμα...

Δημοσ.
...η επισκευη ειναι χρεωσιμη για σας!!!:shock:

Η "επισκευή", η επίσκεψη anyway του τεχνικου στο σπίτι σου, είναι χρεώσιμη σε εσένα, μόνο εφόσον αποδειχθεί ότι η βλάβη στη γραμμή σου οφείλεται στην εσωτερική καλωδιώση του σπιτιού σου.

Προφανώς αυτοί βλέπανε (?) ότι η βλάβη δεν είναι δική τους και γι'αυτό στο είπανε αυτό, ή απλά για ψάρωμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κάνω μια ερώτηση προς τους πιο ειδικούς μιας και με τα χρόνια βλέπω να πέφτει λίγο η ταχύτητα σύνδεσής μου (disconnects δεν έχω εκτός από σποραδικές).

Το διάγραμμα αυτό δείχνει gap?

dmtstats.png

Connection Speed 12280 kbps 1021 kbps

Line Attenuation 28.0 db 13.6 db

Noise Margin 7.7 db 10.3 db

Να ζητήσω διόρθωση?

Και κάτι άσχετο. Το OrbMT δείχνει FastPath, αυτό Interleaved. Τελικά να πιστέψω κάποιο από τα 2 ή να μείνω στο παλιό μου router (rip wag200) που έδειχνε interleaved (στο νέο dgn2200 δεν έχω βρει αν φαίνεται κάπου)

Επεξ/σία από vagpap
  • Super Moderators
Δημοσ.

στείλτο στη Forthnet όπως είσαι...

για να δεις αν είσαι σε fastpath κάνεις ένα tracert http://www.forthnet.gr και κοιτάς το 2ο hop, αν είναι 6-8ms τότε είσαι σε fastpath...

Δημοσ.

Thanks, ήδη έφυγε μέσω της φόρμας επικοινωνίας και περίμενω εξελίξεις.

Λογικά είμαι σε interleaved όντως μιας και το 2ο hop μου δίνει ~25ms.

Δημοσ.

παιδια αυτη την ωρα στην αγια παρασκευη τρελλα disconnect και 200αρια ping !! τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...