panagath Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Παιδιά , αν συνενοηθούμε ΟΛΟΙ εδώ και ετοιμαστούμε και μια συγκεκριμένη μέρα στείλουμε καταγγελίες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στην ΕΕΤΤ, κ πήξουν λιγάκι με μαζεμένες καταγγελίες για την forthnet ίσως κάτι παει να γίνει. Ξέρω ότι δεν υπάρχει να αλλάξει κάτι βραχυχρόνια, αλλά ίσως αν το δοκιμάζαμε όλοι μαζί, και πανε την ίδια μερα 100-200-300-500?? καταγγελίες, όλο και κάτι θα καταλλάβουν ότι τους κράζουμε. Τι λετε?
DjTvenz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ξέρει κανένας για ποιό λόγο ο ΟΤΕ δεν βγάζει συνδέσεις Ιντερνετ χωρίς πάγιο και αυτός να γίνει λίγο πιο ανταγωνιστικός στις τιμές;Έχω την εντύπωση ότι αν κάποια στιγμή κάποιος εκει μέσα το πάρει απόφαση ή δούνε τα κέρδη τους πολύ μειωμένα ή τις άλλες εταιρίες σε μεγάλη άνοδο και πάνε σε μια πολιτική τιμών αντιστοίχων με τους άλλους οι υπόλοιπες εταιρίες θα κλείσουν η μία μετά την άλλη.. Πολυυυυ χλωμο! Δούλευε η κοπέλα μου στο 134 και μου είχε πει ότι όλα τα παιδιά κατά την εκπαίδευση το ίδιο ρώταγαν. Η απάντηση είναι... "για την συντήρηση των γραμμών" και δεν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια ότι μπορεί να αλλάξει αυτό...
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ξέρει κανένας για ποιό λόγο ο ΟΤΕ δεν βγάζει συνδέσεις Ιντερνετ χωρίς πάγιο και αυτός να γίνει λίγο πιο ανταγωνιστικός στις τιμές;Έχω την εντύπωση ότι αν κάποια στιγμή κάποιος εκει μέσα το πάρει απόφαση ή δούνε τα κέρδη τους πολύ μειωμένα ή τις άλλες εταιρίες σε μεγάλη άνοδο και πάνε σε μια πολιτική τιμών αντιστοίχων με τους άλλους οι υπόλοιπες εταιρίες θα κλείσουν η μία μετά την άλλη.. Πολυυυυ χλωμο! Δούλευε η κοπέλα μου στο 134 και μου είχε πει ότι όλα τα παιδιά κατά την εκπαίδευση το ίδιο ρώταγαν. Η απάντηση είναι... "για την συντήρηση των γραμμών" και δεν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια ότι μπορεί να αλλάξει αυτό... α.ο οτε δεν γινετε να δωσει πιο χαμηλα απο τους αλους συν οτι αμα εδινε τοσο χαμηλα πραγματι δεν θα ηταν τοσο κερδοφορος.εδω τωρα ποθυ δεν βγαζουν πολλα δεν φτιαχνουν τιποτα .αστα να πανε.και απαγορευει η εεττ να δινει πιο χαμηλα .διοτι αμα πει τωρα ο οτε οτι εγω δινω με 30 ευρω τα παντα ολοι θα πανε στον οτε για τον λογο οτι θα εχοθυν πιο αμεση ανταποκριση στις βλαβες που τωρα ο οτε ψιλογραφει για να μην πω χοντρογραφει τους εναλακτικους σε θεματα βλαβων
elven Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 εγω θελω ο οτε4 να φτασει τους 300.000συνδρομητες και να συνεχισει να πεφτει το νουμερο kai ama γραφει καποιος καθε μερα τον πονο του θα αλλαξει κατι.απλα θα γεμισοθμε 100 σελιδες.τι να λεμε.οτι καθε μερα και καθε απογευμα πχ κατεβαζω αργα Το ένα αντικρούει το άλλο. Αν γινόταν το πρώτο θα είχαμε 100 θέματα τη μέρα με παράπονα. ======================= Άντε να ανέβουν λιγάκι σε υπηρεσίες,να κατέβει λιγάκι ο ΟΤΕ σε τιμές να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 α.ο οτε δεν γινετε να δωσει πιο χαμηλα απο τους αλους συν οτι αμα εδινε τοσο χαμηλα πραγματι δεν θα ηταν τοσο κερδοφορος.εδω τωρα ποθυ δεν βγαζουν πολλα δεν φτιαχνουν τιποτα .αστα να πανε.και απαγορευει η εεττ να δινει πιο χαμηλα .διοτι αμα πει τωρα ο οτε οτι εγω δινω με 30 ευρω τα παντα ολοι θα πανε στον οτε για τον λογο οτι θα εχοθυν πιο αμεση ανταποκριση στις βλαβες που τωρα ο οτε ψιλογραφει για να μην πω χοντρογραφει τους εναλακτικους σε θεματα βλαβων Δεν θα ήταν πιο κερδοφόρος άμα μαζί με τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές του έπαιρνε και τους συνδρομητές των εναλλακτικών; Θα μπορούσε να βάλει ένα τιμοκατάλογο με πάγιο όπως έχει ήδη 35€ το δήμηνο,(για να μην χάσει τα λεφτά από τις γιαγιάδες ) ΑΛΛΑ αν τα πακέτα που αγοράζει ο πελάτης κοστίζουν πάνω από 35€ το πάγιο δεν υφίσταται.Κάτι σαν ελλάχιστη κατανάλλωση...Και να έχει πακέτα μετά ιντερνετ 8mbps 40€ δήμινο,12mbps 50€/δήμινο,24mbps 65€/δήμινο,αν θες να βάλλεις και δωρεάν αστικές κ υπεραστικές +35€ στην τιμή κτλ κτλ..Ο τρόπος χρέωσης του ΟΤΕ είναι 50χρόνια πίσω.
StrEaMLiNe Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Παιδιά , αν συνενοηθούμε ΟΛΟΙ εδώ και ετοιμαστούμε και μια συγκεκριμένη μέρα στείλουμε καταγγελίες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στην ΕΕΤΤ, κ πήξουν λιγάκι με μαζεμένες καταγγελίες για την forthnet ίσως κάτι παει να γίνει. Ξέρω ότι δεν υπάρχει να αλλάξει κάτι βραχυχρόνια, αλλά ίσως αν το δοκιμάζαμε όλοι μαζί, και πανε την ίδια μερα 100-200-300-500?? καταγγελίες, όλο και κάτι θα καταλλάβουν ότι τους κράζουμε. Τι λετε? Εγώ συμφωνώ μαζί σου,αλλά θα γίνει κάτι ή πάλι θα μας γράψουν στα ........ τους ?
alexpwnz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Εγώ χθές ξαναέστειλα e-mail κράζοντάς τους αρκετά. Εν αρχεί μπορείτε κ εσείς να κάνετε το ίδιο, ίσως τους δώσει ένα μήνυμα. Αλλά προτείνω, να ορίσουμε μια ημερομηνία, να πάμε 30-40 άτομα, ή έστω όσοι μπορούν, να περάσουμε απο τα γραφεία τους, για να τους δείξουμε οτι δεν γίνεται πλέον αυτή η ιστορία στο Ηράκλειο Κρήτης. Περιμένω απόψεις
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δεν θα ήταν πιο κερδοφόρος άμα μαζί με τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές του έπαιρνε και τους συνδρομητές των εναλλακτικών;Θα μπορούσε να βάλει ένα τιμοκατάλογο με πάγιο όπως έχει ήδη 35€ το δήμηνο,(για να μην χάσει τα λεφτά από τις γιαγιάδες ) ΑΛΛΑ αν τα πακέτα που αγοράζει ο πελάτης κοστίζουν πάνω από 35€ το πάγιο δεν υφίσταται.Κάτι σαν ελλάχιστη κατανάλλωση...Και να έχει πακέτα μετά ιντερνετ 8mbps 40€ δήμινο,12mbps 50€/δήμινο,24mbps 65€/δήμινο,αν θες να βάλλεις και δωρεάν αστικές κ υπεραστικές +35€ στην τιμή κτλ κτλ..Ο τρόπος χρέωσης του ΟΤΕ είναι 50χρόνια πίσω. δεν γινετε αυτο.αν ο οτε δωσει πιο χαμηξλα απλα δεν υπαρχει ανταγωνισμος και παμε παλι στο μονοπωλιο
nikos21aek Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 δεν γινετε αυτο.αν ο οτε δωσει πιο χαμηξλα απλα δεν υπαρχει ανταγωνισμος και παμε παλι στο μονοπωλιο Ναι αλλά στον ανταγωνισμό υποτίθεται οι υψηλές τιμές πέφτουν κάποια στιγμή...Ο ΟΤΕ με τον ανταγωνισμό ακόμη βράχος!
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 και ξαναλεμε.δεν ειναι ο οτε τι θελει αλλα η εεττ τι τον αφηνει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Ναι αλλά στον ανταγωνισμό υποτίθεται οι υψηλές τιμές πέφτουν κάποια στιγμή...Ο ΟΤΕ με τον ανταγωνισμό ακόμη βράχος! o OTE ΔΕΝ επιτρέπεται να δίνει τιμές "λιανικής" πιο χαμηλά από ότι τιμές "χοντρικής" αν θέλει να έχει πιο χαμηλές τιμές θα πρέπει να χαμηλώσει και τις τιμές που χρεώνει τους παρόχους για να χρησιμοποιούν το εθνικό δίκτυο και όπως καταλαβαίνεις θα μειώσουν και οι εναλλακτικοί με την σειρά τους τις δικές τους...
gherudos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Downstream Margin: 15 db Upstream Margin: 9 db Downstream Line Attenuation: 31 db Upstream Line Attenuation: 6.5 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 20 db
Thanofski Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Με μαμησε και μενα η Forthnet κανονικα και με το νομο... Βασικος λογος που χρησιμοποιω adsl ειναι το WoW.Εδω και 2 βδομαδες τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο...Ενω ημουν με 100-250 ms (οχι οτι ειναι καλα,αλλα με forthnet κανεις και το σταυρο σου),πλεον απογευμα ειμαι με 700 και εχω φτασει και 3500:shifty: ms,οι οποιες τιμες δεν ειναι απλα ενα peak που σταδιακα βελτιωνεται αλλα ειναι σταθερα τοσο ψηλα... Σταστικα γραμμης ειναι SNR Margin down 4 up10 Line Attenuation down27 up12 Data Rate down11040 up1024 Το downstream ειναι εσκεμμενα εκει μιας κ το εχω γυρισει σε g.dmt (Adsl1) μπας και πεσει λιγο το ping() Hδη εχω στειλει 2 μπινελικατα email,απειρα τηλεφωνα σε Τ.Υ. οπου και ακουω την δικαιολογια οτι το προβλημα εχει δρομολογηθει αλλα δεν υπαρχει χρονοδιαγραμμα σαν να μας λενε ξερουμε το προβλημα απλα δεν το λυνουμε επειδη δεν εχουμε διαλεξει ποτε να το λυσουμε... Καλα και για αυτον τον "τεχνικο" νομιζω ολοι εχουμε ακουσει πως θα επικοινωνησει μαζι μας αλλα ακομα ολοι τον περιμενουμε... Κορυφη σε ολα το Ελλαντα!
fullon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 εμενα μου εβγαλαν τον χαλκο και μου εβαλαν αλουμινο-τιτανιο και απο τοτε παω σφαιρα!
nikos21aek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 εμενα μου εβγαλαν τον χαλκο και μου εβαλαν αλουμινο-τιτανιο και απο τοτε παω σφαιρα! Ποιοι στον έβαλαν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα