kosegdit Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά έχω κι εγώ forthnet και άλλες φορές είμαι ευχαριστημένος, ενώ άλλες πάλι όχι. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος αξιόπιστος τρόπος να μετράω όποτε θέλω την ταχύτητά μου;!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 yeap, αυτό εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=375890 και τα αποτελέσματα του tool εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=380172
Silvershot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 To καλυτερο ομως ειναι οτι δεν απαντανε κιολας στην εξυπηρετηση . εχω το τηλεφωνο ανοιχτο ποση ωρα ελπιζοντας να το σηκωσουν καποια στιγμη. τα ζωαδια τους μεσα.
@Touristas@ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ας δούμε τι θα του πει ο τεχνικός που θα πάει και βλέπουμε. Επειδή ακριβώς είναι ΤΟΣΟ χαμηλή η ταχύτητα υποψιάζομαι ότι είναι θέμα καλωδίων/εξοπλισμού και όχι της γραμμής. Ο τεχνικος εχει ερθει 2 φορες, την πρωτη να ελεγξει τις καλωδιωσεις του σπιτιου (οι οποιες ηταν ενταξει) και τη 2η να επιβεβαιωσει τον ελεγχο της 1ης (!) επισκεψης!!!! Οσο για τα 70€ φυσικα και δεν περιμενω να τα πληρωσω αφου αδυνατει να μου προσφερει αυτο για το οποιο εχω υπογραψει. Φευγω με υπαιτιοτητα της forthnet οχι δικια μου, σιγα μην κατσω να τους πληρωνω κια απο πανω.
thes1os Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Εγώ στην αντίστοιχη περίπτωση με τη δική σου, πήρα τηλ. την ΕΕΤΤ, τους ρώτησα και μου είπανε "στέκει αυτό που λές, στείλε την καταγγελία σου" και έτσι και έκανα. Σε 10 ημέρες λήγει η προθεσμία που έδωσε η ΕΕΤΤ στην Forthnet να απαντήσει ή να αποκαταστήσει τη βλάβη. Απο τη στιγμή που ήρθε τεχνικός στο σπίτι σου, σου έχει δώσει "δελτίο ελέγχου" του τι βρήκε. Που αποδίδει τη βλάβη; Την παραδέχεται ή π.χ την αποδίδει στον ΟΤΕ; Για να είσαι και εσύ καλυμμένος να τα χρησιμοποιήσεις. Μπορείς να πας στον ΟΤΕ αν φένεται οτι χρωστάς στη Forthnet;
pc_admin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Τωρα μερικες μερες εφτιαξαν και τα ping και η ταχυτητα κατεβασματος ...βεβαια τους ειχα "στολισει" με κατι mail ελπιζω μονο τωρα να κρατησει ετσι. Παντως προβληματα για μερικες ωρες τα δικαιολογω.εκει που γινομαι τουρκος ειναι για προβληματα που συνεχιζονται για καιρο χωρις λυση
hammerd Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 αυτη τη στιγμη παντως εδω αγια παρασκευη youtube στα 360p και δεν μπορει με τιποτα να γεμισει ο buffer ! παιζει ολο το βιντεο με διακοπες..
nikolas8141 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Κρητη, προβληματα με ping.....λογικα μετα τις 12 θα στρωσουν .....
nikolas8141 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Τι εγινε ρε παιδια γιατι τα ping συνεχιζουν να ειναι στον θεο????? fastpath σου λενε μετα.......100+
jakegate7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 δε έχει καμία σχέση το fastpath λογικά κάποια βλάβη θα έγινε για να σερνόμαστε πάλι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 για τρέξε μια το qspeedtest του Parsifal...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 για τρέξε μια το qspeedtest του Parsifal...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα